Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balda kızarmış muz ve elma yazmışsınız benim bildiğim bal 60 derece ısıda toksik maddeye dönüşür yenilmeside sakıncalıdır hatta bal şişelerinde ısı ve ışıktan koruyun yazar
ayyy bayildim bayildim ne huzurlu ne guzel yaaa... en kral kahvalti iste daha ne olsun !!! afiyet bal seker olmustur kesinlikle cok begendim.. kendim yemis kadar da haz aldim![]()
canım teşekkür ederimm buyurmazmısınnn
yok kek hazır ben yapmadım,yazmayı atlamışım:))
bu arada sosuda Carte Dor Bitter Çikolatalı Puding pastanın yapımı o kadar basit pratik kii zaten resimlerden de belli oluyor
ayrıca inanılmaz lezzetliii:)))
keki şekerli süt ile tamamen ıslattım onuda yazmamışım:)
İyi Pazarlarrrrr♥♥♥
Bugün Gölbaşındaydık yinee,sabah kociş 8 de uyanıp hadi pikniğe gidelimmi aşk diyince kıyamadım (ççookk uykum vardı oysa)
o kadar erken olunca çok hazırlanamadım haliyle evde olan şeyler Allah ne verdiyse veeee sıcacık Lavaşı,Sıcacık simiti tereyağ ve beyaz peynirle süsleyip süsleyip tıkınınca tabisii şiştikk...
bu saat oldu hala oturup yemek yemedik,sürekli cola-kurabiye,cola-dereotlu poğaça,cola-cips şeklinde:)
akşam lahmacun yemek istiyorum dün burda bir arkadaş yazmıştı canım istedi
eve söyleriz ya da dışarıda yiyip geliriz diye düşünüyorum..
yanına cola veya şalgam
üstüne tatlı olarak ben varım:))
bu da sabahki Gölbaşı Pazar Kahvaltımızdan bikaç kare:)
Eki Görüntüle 520948 Eki Görüntüle 520947 Eki Görüntüle 520950 Eki Görüntüle 520951 Eki Görüntüle 520952
bugdayli yogurt corbasi
mantarli pizza
Canım teşekkür ederim, gerçekten çok pratikmiş...
Ben de deneyeceğim![]()
ben yazmıştım canım lahmacunu..
bu arada kahvaltınız çok güzel duruyor..![]()
taze fasulyem var
yanına ne yapsam kızlar ısten gıdınce ????
dünkü etli nohut ve pilavın yanına salata yapıcam yeter..![]()