Akşama Ne Yemek Var ?

domatesli patlıcan közleme yemegı.pırınc pılavı ypgurt ama yapcam dahaaaa :)

eşin ne iş yapıyor canım ??

patlıcanları hemen fırına koy sıcağına közlenir domateside at içine :34:

pilavda iki dakka şehriyeleri yağda çevir pirinçleri at kavur 1 2 damala limon sıkki plavın bembeyaz olsun :34: tavuk sunu kat üstünü geçecek kadarda su al sana pişti bile :1:

ben geçen $198402_129217560567683_676987137_n.webp patatesli mantı yaptım görmedn snaırım :52:

ben kayseriliyim mantının alası bizde :52::1:

pilavda iki dakka şehriyeleri yağda çevir pirinçleri at kavur 1 2 damala limon sıkki plavın bembeyaz olsun :34: tavuk sunu kat üstünü geçecek kadarda su al sana pişti bile :1:

ben geçen Eki Görüntüle 563066 patatesli mantı yaptım görmedn snaırım :52:

eşim mobilya fırmasında satış temsılcısı canım muhasebesınede bakıyor.mutfaktayım sımdı hem yapıyorum hem yazıyorum bebeısımde anakucagından bana bakıyor :) tavsıyene uyucam pılava daha baslamadım ayyyy bu mantı ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz harıka cok canım ıstedı hazır alsın barı esıme solıyım ama hazır bunu ngıbı olmazkı dolu doluu ya kargoyla gınder barı bana :)

eşim mobilya fırmasında satış temsılcısı canım muhasebesınede bakıyor.mutfaktayım sımdı hem yapıyorum hem yazıyorum bebeısımde anakucagından bana bakıyor :) tavsıyene uyucam pılava daha baslamadım ayyyy bu mantı ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz harıka cok canım ıstedı hazır alsın barı esıme solıyım ama hazır bunu ngıbı olmazkı dolu doluu ya kargoyla gınder barı bana :)

kolay gelsin canım yakın olsan valal yapardım bak koczaman kareler kesiyorsun iine patates kapat sonra pişir yoğurt ve kırmızı toz biber yak dök :9:

oyyy oyy o kuzuyu yerimden öp kulağından :) yanağına kıyamıyorum :)

pilavı gelmeden yarım saat önc yapda bari şimesin :) aman bende yemek öğretiyorum biliyorsundur afiyet olsun canım ende çıkayım benim eşim evde uyuyor yarın gündüzcü bugun geceden çıktı :27:

ben geçen Eki Görüntüle 563066 patatesli mantı yaptım görmedn snaırım :52:

kayserili arkadaşım sen hiç çorum mantısı yedin mi tavsiye ederim:16: onun lezzeti bambaşka ayrıca mantın güzel olmuş banada gönder :56:hamilelerde var bu topicte bide resim koymuş yaaaaa:52::52::52:

kayınvalidemin misafiri vardı, biz de oradaydık.
menü
aşotlu ayran çorbası
tavuk haşlama
etli lahana dolması
pirinç pilavı
kıymalı taze fasulye

Kırmızı mercimek çorbası
Desti (yöresel yemek )
Patates püresi
tirit
tulumba tatlısı
ayran
:56:

Bravo hepinize valla :nazar:
Ben 1 ya da 2 çeşit yaparım yapabilirsem tabi.
3 yasında ve doğmak üzere olan bebeğim var da.
Gerçi normalde de çok çeşit yapamam öyle hamarat değilim misafir falan gelirse sizin akşam menüleriniz benim misafir menüm olur ki o da panik şekilde hazırlarım,stres yaparım.
Çok özendim şimdi. :46:

mercımek corbası
prınc pılavı
arnavut cıgeri
patates kızartması
soğan söğüş
kıvırcık salatası
ayran
misafırım var:56:

kuzum hakkını helal et nolurrr :14::14:

helal olsun canım şaka yapıyorum mantıyı çok severim kahvaltıda önüme gelse yerim yani anneme sıkça yaptırıyorum rahat ol güzel yapmışsın eline sağlık o bebişinde çok tatlı ısırmalık tam maşallah

Back
X