Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantımı ınanmıyorummmmmmmmmmmantı kola yada içli köfte kola
az bakinim burdan da çalablirm![]()
domatesli patlıcan közleme yemegı.pırınc pılavı ypgurt ama yapcam dahaaaa :)
eşim mobilya fırmasında satış temsılcısı canım muhasebesınede bakıyor.mutfaktayım sımdı hem yapıyorum hem yazıyorum bebeısımde anakucagından bana bakıyor :) tavsıyene uyucam pılava daha baslamadım ayyyy bu mantı ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz harıka cok canım ıstedı hazır alsın barı esıme solıyım ama hazır bunu ngıbı olmazkı dolu doluu ya kargoyla gınder barı bana :)eşin ne iş yapıyor canım ??
patlıcanları hemen fırına koy sıcağına közlenir domateside at içine
pilavda iki dakka şehriyeleri yağda çevir pirinçleri at kavur 1 2 damala limon sıkki plavın bembeyaz olsuntavuk sunu kat üstünü geçecek kadarda su al sana pişti bile
ben geçen Eki Görüntüle 563066 patatesli mantı yaptım görmedn snaırım
ben kayseriliyim mantının alası bizde![]()
eşim mobilya fırmasında satış temsılcısı canım muhasebesınede bakıyor.mutfaktayım sımdı hem yapıyorum hem yazıyorum bebeısımde anakucagından bana bakıyor :) tavsıyene uyucam pılava daha baslamadım ayyyy bu mantı ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz harıka cok canım ıstedı hazır alsın barı esıme solıyım ama hazır bunu ngıbı olmazkı dolu doluu ya kargoyla gınder barı bana :)
eşin ne iş yapıyor canım ??
patlıcanları hemen fırına koy sıcağına közlenir domateside at içine
pilavda iki dakka şehriyeleri yağda çevir pirinçleri at kavur 1 2 damala limon sıkki plavın bembeyaz olsuntavuk sunu kat üstünü geçecek kadarda su al sana pişti bile
ben geçen Eki Görüntüle 563066 patatesli mantı yaptım görmedn snaırım
ben kayseriliyim mantının alası bizde![]()
kayserili arkadaşım sen hiç çorum mantısı yedin mi tavsiye ederimonun lezzeti bambaşka ayrıca mantın güzel olmuş banada gönder
hamilelerde var bu topicte bide resim koymuş yaaaaa
![]()
mercımek corbası
prınc pılavı
arnavut cıgeri
patates kızartması
soğan söğüş
kıvırcık salatası
ayran
misafırım var![]()
kuzum hakkını helal et nolurrr![]()