Akşama Ne Yemek Var ?

Taze fasülye
Salçalı acı soslu makarna
Çoban salata

Afiyet olsun:56::16:

Kızlar biz 5 kişilik aileyiz vallahi her güne yemek oluyor bazen 2.güne sarkıyor ama genelde muhakkak yanına bir şey ekleniyor kaldığında:52:

Taze fasülye
Salçalı acı soslu makarna
Çoban salata

Afiyet olsun:56::16:

Kızlar biz 5 kişilik aileyiz vallahi her güne yemek oluyor bazen 2.güne sarkıyor ama genelde muhakkak yanına bir şey ekleniyor kaldığında:52:

taa sabahtan akşama evde ne yemek olacaıgını nerde n biliyosun :53::9:

taze fasulye pilav salata ayran v.b v.s bişiler bişiler daha olur kayınvalidem saolsun:52::52::52::52:

Terbiyeli tavuk corbasi
Ispanakli kol böreği
Barbunya pilaki
Haydari
Kayisi komposto

Portakal pelteli muhallebi..

kocanın eline bakıyorum.
seçenekler:
1. makarna
2. menemen
3 corba
4. sebze yemegi (Sansım varsa)
5. Kahvaltı...:1:

ahahaha uyanık yaa :30::9::9::9:

Annem yapıyor yemekleri ben çalıştığım için hafta sonları bir tek ben yardımcı olabiliyorum ya da akşamları gittiğimde salata cacık falan bir de evde bütün tatlılar hamur işleri benden sorulur naber:27:Artık evlenince evde ne yemek yapacağımı bilirim akşama :52:Buraya meşgul etmeyelim topikciğe gelEki Görüntüle 1135154

Annem yapıyor yemekleri ben çalıştığım için hafta sonları bir tek ben yardımcı olabiliyorum ya da akşamları gittiğimde salata cacık falan bir de evde bütün tatlılar hamur işleri benden sorulur naber:27:Artık evlenince evde ne yemek yapacağımı bilirim akşama :52:Buraya meşgul etmeyelim topikciğe gelEki Görüntüle 1135154

bende yapabiliyorum :19::19: ama ben sofra kaldırmayı bulaşık yıkamayı makineye dizmeyi hiç sevmem :60:

tamam geliyorum :10::10::10:

KIZLAR HARBİ BU YAZDIKLARINIZI HERGÜN YİYOMUSUNUZ :) ben bunları yesem duba olurummm :52:

hakikaten ya hergün böyle döktürsem yemekleri ki çalışıyorum imkanı yok zaten hadi yaptım diyelim yarısı çöpe gider heralde aşırı değil mi ya bana öyle geldi de ben rejimdeyim zaten ama bu akşam yemekte şunlar var yazayım ben de :1:

ıspanak
mantı
salata
hepsinden az az yicem çayın yanına belki çiğköfte alırım :34:

hakikaten ya hergün böyle döktürsem yemekleri ki çalışıyorum imkanı yok zaten hadi yaptım diyelim yarısı çöpe gider heralde aşırı değil mi ya bana öyle geldi de ben rejimdeyim zaten ama bu akşam yemekte şunlar var yazayım ben de :1:

ıspanak
mantı
salata
hepsinden az az yicem çayın yanına belki çiğköfte alırım :34:

aynen cnm bende çalıştığım için hiç yemek yapamıorum bende rejimdeyim oyüzden akşamları genelde yemiorum :)

Çeşit çokluğundan söz edilmiş yoksa çöpe gider gibisinden o yüzden şahsım adına açıklama yapma gereği duydum.. Biz 3 kişilik aileyiz bebeğim küçük her yemekten yiyemiyor ben bol çeşitli yapıyorum ama ölçüyü 2 kişilik tutarım ertesi güne kaldığı çok nadirdir..

Akşama misafirim var;

Kemik etli kurufasulye
Pirinç pilavı
Pırasalı kiş
Kıymalı lazanya
Roka salatası
Amerikan salatası
Cevizli oklava tatlısı

Bugün klıma çalışmıyodu ısyerınde mahvoldum:31:

Anacığım kıyamamış serin serin şeyler hazırlamış :56:

Buz gıbı Yayla Çorbası
Patates Çanakları
Nar ekşili kısır
tavukgöğsü

yaşadık:46:

Çeşit çokluğundan söz edilmiş yoksa çöpe gider gibisinden o yüzden şahsım adına açıklama yapma gereği duydum.. Biz 3 kişilik aileyiz bebeğim küçük her yemekten yiyemiyor ben bol çeşitli yapıyorum ama ölçüyü 2 kişilik tutarım ertesi güne kaldığı çok nadirdir..

sana katılıyorum canım. Bizim evde 4 kişiyiz, çorbası zeytınyağlısı yemeği tatlısı her akşam yapar annem kışın, yazın da değişir menü, ama ben çöpe gittiğini ya da arttıgını pek görmedim, çeşit yapmak çöpe gondermek değil bencede. 2 kişi koca tencere yemek yapılması başka bişey kesınlıkle.

Terbiyeli tavuk çorbası ızgara bonfile pirinç pilavı
Elmalı kurabiye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu akşamki menüm:

- Tarhana çorbası
- Bezelyeli, nohutlu ve tavuklu pirinç pilavı
- Salata, ayran
- Kemalpaşa tatlısı

Back
X