- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze fasülye
Salçalı acı soslu makarna
Çoban salata
Afiyet olsun
Kızlar biz 5 kişilik aileyiz vallahi her güne yemek oluyor bazen 2.güne sarkıyor ama genelde muhakkak yanına bir şey ekleniyor kaldığında![]()
taa sabahtan akşama evde ne yemek olacaıgını nerde n biliyosun![]()
Mecburen dünün yemeklerini yazıyorum ben kuzumHer gün bir gün önce yani
![]()
ahahaha uyanık yaa![]()
Annem yapıyor yemekleri ben çalıştığım için hafta sonları bir tek ben yardımcı olabiliyorum ya da akşamları gittiğimde salata cacık falan bir de evde bütün tatlılar hamur işleri benden sorulur naberArtık evlenince evde ne yemek yapacağımı bilirim akşama
Buraya meşgul etmeyelim topikciğe gelEki Görüntüle 1135154
KIZLAR HARBİ BU YAZDIKLARINIZI HERGÜN YİYOMUSUNUZ :) ben bunları yesem duba olurummm![]()
hakikaten ya hergün böyle döktürsem yemekleri ki çalışıyorum imkanı yok zaten hadi yaptım diyelim yarısı çöpe gider heralde aşırı değil mi ya bana öyle geldi de ben rejimdeyim zaten ama bu akşam yemekte şunlar var yazayım ben de
ıspanak
mantı
salata
hepsinden az az yicem çayın yanına belki çiğköfte alırım![]()
Çeşit çokluğundan söz edilmiş yoksa çöpe gider gibisinden o yüzden şahsım adına açıklama yapma gereği duydum.. Biz 3 kişilik aileyiz bebeğim küçük her yemekten yiyemiyor ben bol çeşitli yapıyorum ama ölçüyü 2 kişilik tutarım ertesi güne kaldığı çok nadirdir..