- 5 Mayıs 2013
- 33.842
- 41.298
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantar sote cok pratik oluyor aslinda bende bu aksam mantar sote yapmayi düşünüyorum yada firinda kasarli mantarDün akşamdan az bir şey kuru fasulye ve pilav var.
Akşamda sporum var. İki kişiye yeter mi bilemedim.
Yanına basit ne uydurabilirim bilemedim
Hiç mantar yemedim, hep sevmiyorum damgası vuruyorum.Mantar sote cok pratik oluyor aslinda bende bu aksam mantar sote yapmayi düşünüyorum yada firinda kasarli mantar
Makarna tarzı olabilir makarna salatası yada yoğurtlu.Hiç mantar yemedim, hep sevmiyorum damgası vuruyorum.
Ben çiğden atıyorum, sonrasında üzerine yumurta sarısı sürüp fırınlıyorum. Pişirip atmadım hiç.İki tepsi ıspanaklı börek yaptım, artık bir hafta yemek yapmak istemiyorum.
Bunun birini buzluğa atmak istiyorum ama pişirerek mi atsam çiğden mi, hiç anlamadığım işler.