Akşama Ne Yemek Var ?

Böbrekle başladı, akciğer ve yumurtalıklara metastaz yaptı. Yumurtalıklardaki baya 18 cm olmuş çok hızla büyüyor :KK43:

Sizde nasıl ilerliyor tedavi, kemo mu alıyor? Çok geçmiş olsun size de :KK43:
Babam karacigere metaztazli olduğu için cerrahi şansını kaybetti ameliyat olamıyor.kemoterapiyle devam ediyor.Sizin metastaz varsa nasıl ameliyat edecekler?Evre 4 te cerrahi şansı olmuyor genelde.

Babam karacigere metaztazli olduğu için cerrahi şansını kaybetti ameliyat olamıyor.kemoterapiyle devam ediyor.Sizin metastaz varsa nasıl ameliyat edecekler?Evre 4 te cerrahi şansı olmuyor genelde.
Böbrekten de ameliyat oldu 2 kere, şimdi de yumurtalık için ameliyat planlaması yapıyorlar. Başka bir yere metastaz yapma olasılığı var diye mi ameliyat şansını kaybetti, bizde hiç denmedi öyle bir şey.

Yaaa geçmiş olsun neyiniz var ciddi birşey değildir umarım
Mutlaka birşeyler yiyin
Cok teşekkür ederim.
Sinüzit malesef. Söylemesi cok basit olsa da cok zorlayıcı oluyor benim için. Başım zonk zonk. Eğilince yüzümde iğrenç bir basınç. Burnumun hic acilmamasi...
Geçip geçip tekrarlıyor malesef. Yıldım gerçekten de.
Bugun ekstradan derin nefes aldığımda sağ göğsüm ağrıyor.

Cok teşekkür ederim.
Sinüzit malesef. Söylemesi cok basit olsa da cok zorlayıcı oluyor benim için. Başım zonk zonk. Eğilince yüzümde iğrenç bir basınç. Burnumun hic acilmamasi...
Sinüzit tam bela malesef, şimdi de tam havası, serin rüzgar mevsim değişiminde mahveder insanı
Alerjik bir bünyeniz var sanırım, alerji ilacı kullansanız biraz rahatlarsınız
Bence biran önce doktora gidin göğüs ağrısını ihmal etmeyin ben daha birkaç hafta önce zatürre oldum günlerce hastanede yattım hala iyileşemedim asla ihmal edilecek bir durum değil
Bol bol kabuklu limon ve kabuklu ayva tüketin göğsünüzü rahatlatır
Yaaa çok üzüldüm gerçekten hiç kıyamıyorum hastalık çok zor
Ben istanbuldayım yakınımda olsanız inanın çorbanızı ıhlamurunuzu eksik etmezdim

Anneniz ne kanseri,geçmiş olsun benimde Babam pankreas kanseri😞
Size de çok geçmiş olsun.. Babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım🙏🏻
Cok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun

Tereyağını hava almaz bir kaba koyarsanız bozulmaz yol iki gün bile sürse hiçbirşey olmaz
İçiniz yine de rahat etmezse dondurun buzluğa koyup yola çıkarken çıkarın onun donukluğu fazlasıyla idare eder
Nar ekşisi almanızı tavsiye ederim, Mut ta nar bahçeleri çok katkısız has nar ekşisi bambaşka oluyor, dolmalar için koruk ekşisi alabilirsiniz, Tarsus’un kaşar peyniri ayrı bir güzeldir, güzergahınızı bilmiyorum ama Karaman tarafından geçecekseniz şimdi mis gibi elma kokar yol boyu kütür kütür mis kokuludur oranın elması neredeyse aylarca dayanır, olmamış mandalina portakal bulursanız alın derim hiç ekşi olmaz kıtır kıtır yemesi çok zevklidir çok uzun dayanır, dağ inciri satılır Mut yolunda küçük küçük çok tatlı olur ister yemelik ister reçellik düşünebilirsiniz, yine Mut yolunda yaban kekiği satılır demetler halinde mutlaka alın derim aroması kokusu bambaşkadır bir daha normal kekik yemezsiniz, aynı bölgede yayla balı ve pekmez satılır çocuğunuz varsa mutlaka alın derim
Merhabalar ,bugün yoğun bir gündü cevap yazamadım bir türlü . Maalesef muta çok uzağız . Yeşil zeytin sipariş edildi bugün ben evden çıkmadan birkaç güne gelirse onu tatlandırıriz inşallah . Cumartesi de çıkmadan semt pazarına uğrayıp mandalina ,limon gibi dayanacak şeyler alacağım . Yaban kekigini de biliyorum evde onu kullaniyoruz getiriyorlar bir yerlerden bulup aynı şekilde nar eksim de var 👍 bal ve pekmez demişsiniz erdemlide egricayir markası var biz yıllardır onlardan alışveriş yaparız baldan ziyade arı ürünleri konusunda memnunuz .Sizinde aklınızda olur belki diye paylaştım . Önerileriniz için çok çok tşk ediyorum .

Cok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun :(

M Minaredenatbeni çok güzel fikirler vermiş S sunsea eğer toz sumak seviyorsanız ondanda alın hakiki ekşi ekşi İstanbul da marketten almıştım olduğu gibi çöp oldu için de tuz vardı sanki.

Bal,pekmezde olur arkadaşın dediği gibi birde fıstık çıktı mı şuan bilmiyorum yer fıstığı severseniz.
Fıstık hiç görmedim acikcasi bugün pozcudaydik burada favori dondurmacim var :)
Kahvemi falan da aldım . Yarın da bir bakinirim makul ,neler alınabilir diye . Belki bir okyaya uğrarım tahin ,pekmez almak için. Çok tşk ediyorum öneriler için size de

Back
X