Akşama Ne Yemek Var ?

İyi yolculuk şimdiden.

Suya koyunca gider tuzu .Çizik zeytini hiç sevemedim bende tatlanma olayından ötürü 😁

Ne kadardan aldınız babam 20 den almış sariulak büyük boy.Orta boy 18 dedi.

Çok tşk ediyorum .

20 liradan aldık evet kapıya kadar da getirdiler. Tuzlu olursa bende suya koyarım diye düşündüm . Bugun de pazara gittim mandalina 8 liraydı 4 kg aldım yarısını kayinvalidelere bıraktım yarısını da eve gotururm tadına bakarız artık :) fiyatlar burada boleyse İstanbul'u dusunemiyorum zaten

Çok tşk ediyorum .

20 liradan aldık evet kapıya kadar da getirdiler. Tuzlu olursa bende suya koyarım diye düşündüm . Bugun de pazara gittim mandalina 8 liraydı 4 kg aldım yarısını kayinvalidelere bıraktım yarısını da eve gotururm tadına bakarız artık :) fiyatlar burada boleyse İstanbul'u dusunemiyorum zaten
10 liraya aldım ben de mandalinayi 10 dan aşağı görmedim hiç .En ucuz meyve 10 dan başlıyordu sebzeler (patlıcan hariç) 15_20 kilosu.

10 liraya aldım ben de mandalinayi 10 dan aşağı görmedim hiç .En ucuz meyve 10 dan başlıyordu sebzeler (patlıcan hariç) 15_20 kilosu.
Aynen böyleydi fiyatlar . Siz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bizimkilerin kaldığı yer eskiden sakin ,yazlık bir bolgeymis . Şimdi nüfus artınca fiyatlar iyice arttı dediler .

İyi yolculuk şimdiden.

Suya koyunca gider tuzu .Çizik zeytini hiç sevemedim bende tatlanma olayından ötürü 😁

Ne kadardan aldınız babam 20 den almış sariulak büyük boy.Orta boy 18 dedi.
Benim sorduğum her yer 23 lira diyor Mezitli civarında.

Benim sorduğum her yer 23 lira diyor Mezitli civarında.
23 liraya satanda var satıcıya göre değişiyor fiyatlar ama gordugum kadarıyla genel de 20 civarı.23 de iyi yine marketlerde kurulmuş en düşük 60 yakın onuda yiyemiyorum ben eksisinden ötürü 😁

23 liraya satanda var satıcıya göre değişiyor fiyatlar ama gordugum kadarıyla genel de 20 civarı.23 de iyi yine marketlerde kurulmuş en düşük 60 yakın onuda yiyemiyorum ben eksisinden ötürü 😁
Marketten aliyorum cok ekşi oldugu icin bi gün suda isliyorum.sonra süzüp zeytinyagliyorum harika oluyor.kızim tabak dolusu yiyor☺

Back
X