Bendede aynı durum oluyordu, abdest alıp namaz kılıp dua etmeye başlayınca içim çok huzurlu olduSevgili hanımlar inanın şöyle bir derdim var diyeceğim bir durumum yok , bildiğiniz hayat koşturmacası haricinde . Evliyim sevdiğim bir eşim var beraber sohbet edebiliyoruz sıkıntı yok ama akşam hava kararınca böyle bir sessizlik ,iç sıkıntısı , sanki hiç bir şeyden mutlu olamama hissi vs geliyor ya .. inanın gece uykusu bile israf gibi , bir an önce sabah olsa diye uyuyorum.. Var mı ben gibi olup çözüm bulan bi arkadaşım ..
Aynı durum bende de var. Özellikle yaz mevsimi etraf cıvıl cıvıl o sabah enerjisinden aslaaa çıkmak istemiyorum çok mutlu oluyorum enerjik oluyorum.
Hava kararınca da içimde kararıyor depresyona giriyor gibi oluyorum
Evet misafir varsa sorun yok ya da dışarıdaysak ama ev basıyor ya ciddi ciddi yani iç sıkıntısı ya da boşluk hissi berbatAy ben de yaaa
Özellikle yaz akşamları ya da şu anki gibi bahar akşamları evde sıkılıyorum hava güzel olunca duvarlar basıyor beni. Şöyle açık alanda hafif esecek üzerinde şalla elinde çayın kahve oturup sohbet edeceksin miss.
Çok şükür abdestli yazıyorum ama durumun onla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum daha farklı bir şeyBendede aynı durum oluyordu, abdest alıp namaz kılıp dua etmeye başlayınca içim çok huzurlu oldu
En azından tek değilmişim :)))Aynı durum bende de var. Özellikle yaz mevsimi etraf cıvıl cıvıl o sabah enerjisinden aslaaa çıkmak istemiyorum çok mutlu oluyorum enerjik oluyorum.
Hava kararınca da içimde kararıyor depresyona giriyor gibi oluyorum
Ne tuhaf, ben de akşamları çok severim.Özellikle üfül üfül yaz akşamlarında çıkıp gezmek ruhumu dinlendiriyor.Sevgili hanımlar inanın şöyle bir derdim var diyeceğim bir durumum yok , bildiğiniz hayat koşturmacası haricinde . Evliyim sevdiğim bir eşim var beraber sohbet edebiliyoruz sıkıntı yok ama akşam hava kararınca böyle bir sessizlik ,iç sıkıntısı , sanki hiç bir şeyden mutlu olamama hissi vs geliyor ya .. inanın gece uykusu bile israf gibi , bir an önce sabah olsa diye uyuyorum.. Var mı ben gibi olup çözüm bulan bi arkadaşım ..
Ne güzel vallahi heves ettim ..Ne tuhaf, ben de akşamları çok severim.Özellikle üfül üfül yaz akşamlarında çıkıp gezmek ruhumu dinlendiriyor.
Ben de gündüzleri hiç sevmiyorum, özellikle yazları akşam olsun diye bakıyorum. Bir de yağmurlu havaları çok seviyorum. Hepimiz çeşit çeşitiz işteNe güzel vallahi heves ettim ..
Çeşit çeşitken güzeliz en çoktaBen de gündüzleri hiç sevmiyorum, özellikle yazları akşam olsun diye bakıyorum. Bir de yağmurlu havaları çok seviyorum. Hepimiz çeşit çeşitiz işte.
Ozman psikolojiktirÇok şükür abdestli yazıyorum ama durumun onla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum daha farklı bir şey
Sizinde büyücü koca akrabalrınız var snaırım evi sirkeli suyla silip bol bol kuran okuyunSevgili hanımlar inanın şöyle bir derdim var diyeceğim bir durumum yok , bildiğiniz hayat koşturmacası haricinde . Evliyim sevdiğim bir eşim var beraber sohbet edebiliyoruz sıkıntı yok ama akşam hava kararınca böyle bir sessizlik ,iç sıkıntısı , sanki hiç bir şeyden mutlu olamama hissi vs geliyor ya .. inanın gece uykusu bile israf gibi , bir an önce sabah olsa diye uyuyorum.. Var mı ben gibi olup çözüm bulan bi arkadaşım ..
Bebek yap geçerSevgili hanımlar inanın şöyle bir derdim var diyeceğim bir durumum yok , bildiğiniz hayat koşturmacası haricinde . Evliyim sevdiğim bir eşim var beraber sohbet edebiliyoruz sıkıntı yok ama akşam hava kararınca böyle bir sessizlik ,iç sıkıntısı , sanki hiç bir şeyden mutlu olamama hissi vs geliyor ya .. inanın gece uykusu bile israf gibi , bir an önce sabah olsa diye uyuyorum.. Var mı ben gibi olup çözüm bulan bi arkadaşım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?