:-S
aşırı kontrolcü,haddinden fazla pimpirikli..
en sevmediğim aile türü ya,
yarın bi gün de evlendiğinizde kendi ayaklarınız üstünde durun-kendinizi ezdirmeyin isterler,ama onlara karşı sindikçe sinin ,her dediklerini yapın isterler
benim de annem öyle maalesef,neyse ki babam rahat bi insan da,olması gerekenin ne olduğunu net bi şekilde görebiliyorum.
Ben 4 sene ailemden uzak yaşadım,otogarda da yattım dünya kadar tura da katıldım...Her akşam bisiklete binerdim 12de anca evde olurdum,arkadaşlarımda kalırdım...
misss gibi bi hayatım vardı
ama mezun olup (kuyruğumu kıstırıp) dönünce bambaşka bi dünyayla karşılaştım.
gündüz gözüyle çıksam bile "nereye?" "kimle?"
sana ne yani nereyeyse nereye.Her yaptığımı söylemem mi lazım,neden beni yalana itiyorsun???
buna çözüm olarak babama rahatsızlığımı ilettim,"yarın bi gün biriyle buluşmaya çıksam ya da arkadaşlarımla içmeye gitsem onu da mı söylicem anneme,neden beni yalana itiyo ki??????" dedim, hak verdi,konuşucam annenle dedi
ama tabii bazı insanlar herşeyi kendi bildikleri için başkasının görüşlerini önemsemiyolar maalesef...
yine de 4 aylık bir mücadele döneminden sonra annemin sınırlarını esnetmeyi başarabildik.
mesela saat 8'de başlayan etkinliklere bilet alıyorum,bişey diyemiyo :)
tabi 8de başlayan etkinliğin bitmesi,yolu da hesaba katmak falan...Öyle zamanlarda 10 buçukta vede oluyorum,ama hiçbi bahanem yoksa 6,7
((
hele bi iş bulayım da daha da yukarılara çekicem saati,ya da bi yolunu bulup başka şehre yerleşicem.
yani ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem
bakalım,hayırlısı :))
*bi dokun bin ah işit modunda bir cevap olmuş ama kusura bakma.Çok doluyum bu konuda