• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aksamustu gelen ic sikintisi

boscerceve

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
41
8
288
Bolu
Merhaba, yaklasik 1 aydir aksamustu 5 yada 6 gibi gelen 2 saate yakin suren bi ic sikintisi yasiyorum ne konusmak istiyorum nede hareket etmek,kendimi kalkip zorlarsam mide bulantisi ve bas donmesi yasiyorum,acaba bu durumu yasayan varmi,yada ne olduguna dair bi fikri olan cevap verebilirmi lutfen

Bazen tekrarlayan olumsuz bir durum yaşadığımızda sürekli nedenini düşünürüz. Düşündüğümüz için de bu takıntı haline gelir ve o anın yaşandığı saatte acaba olur mu bugün diye sorunu bilinçaltı tekrar çağırır. Şöyle ki yaşadığım bir olayı anlatayım daha net olur. Bir ara nedenini bilmediğim bir durumdan ötürü her gece saat 3 te uyanırdım ve 4 e kadar uyuyamazdım. Geç yattım, erken yattım, gerekirse uyumadım tüm gün yeter ki 3 te kalkmayayım. Sinirlerim bozulmaya başlamıştı. Kendi kendimi zorladım, düşünmemek için yoga, meditasyon ne varsa yaptım ve başardım. Bu durum birdaha olmadı. Benim yaşadığımla seninki arasında fark var. O da fiziksel çünkü baş dönmesi ve mide bulantısı demişsin. Bunu psikoloji de tetikleyebilir ya da başka bir hastalık belirtisi olabilir. Bu nedenle psikoloğa gitmeni öneririm. Eğer onluk bir durum yoksa o seni başka birime yönlendirir.

Merhaba, yaklasik 1 aydir aksamustu 5 yada 6 gibi gelen 2 saate yakin suren bi ic sikintisi yasiyorum ne konusmak istiyorum nede hareket etmek,kendimi kalkip zorlarsam mide bulantisi ve bas donmesi yasiyorum,acaba bu durumu yasayan varmi,yada ne olduguna dair bi fikri olan cevap verebilirmi lutfen
bendede oluyordu soguk soguk terliodum mide bulantisi kol uyusmasi basin donuo gbi oluor kalp carpior durup dururken meger anksiyeteymis bnde acillik olsm kac defa gecen sene sonra ilac kullandm 1 yil biraktm bir daha yasicam die korktm olmadim kafada yendim arada olursa dindirmeye calisiorm kendimi cunku biliorm artk nasil bisey yasanio seninki biraz ona benziyor sanki birbdaha yasarsan sakin panik yapma shaa kotu oluor insan ozmn tansiyon yukselior birde bir ara tansiyon var bnde sandim deilmis anksiyeteymis

Back
X