- 17 Aralık 2015
- 27.023
- 49.356
- 598
Yazdiktan sonra baktim da çocuk olmemis, kafa travmasi falan cekilmis.Psikopatlık doğuştandır. Bilinçli olabilir ama o yaştaki çocuklar pek zeki olmuyor ve ölüm kavramını da çok iyi bilmiyorlar, tabii ortalama çocuklar böyle.
Aynen katılıyorum. Öğretmenin vurduğu yer ne ya, vurnasin kardeşim. Haddini bilsin öğretmenler.Benimde saolsun ilk okul ögretmenim canı sıkıldıkca gül bitirirdi, annem sonradan ogrendi ama sinif degistirmeye calismaktan oteye gidemedi.
Şimdi keşke bir yerde karşılaşsak ibreti alem olsun diye evire çevire döverim gerçekten.
Çocuklar sanirim bazı şeyleri hic unutmuyorlar.
savunmasizsin çocuksun etrafinda o an anne yok, baba yok belkide annenden babandan yemedigin tokati tekmeyi yiyorsun valla çok sinirimi bozdu sizin su ogretmenim vurdugu yerde gül biter sözü.
Kadin beni sinif sussun diye fedai niyetine döverdi arkadaslarimda arkadan seslenirdi ahtabok sakin aglama ögretmenin vurdugu yerde gül biter diye
Genc disli birisiydi birde olay basina da yansıdı ya kolay kolay geri adım atmaz çünkü diğer çocuklara uyguladığı şiddet kötü muamele vs de ortaya çıkmış avukat aracılığıyla mi basina yansidi bilmiyorum amaAvukatın beyanını ben duymadim. Tv demi yayınlandı bu bilgi? Dişli bir avukat ise bu işin ucunu bırakmaz.
Okul onların resmen serbestçe top oynadığı yerdi acaba bilerek mi köklü kişilere bu denli yalakalik yapıyordu kendi hükmünü okulda rahatça sürdürebilmek biri bir şey yapmaya kalkınca bu ailelerden destek almak için falan oda olabilir diyorum ya çok kötü zamanlardı Allah sorsun hesabını ölmüş diyorlar şimdi o müdür içinÇocuklar uzerinden neyi ispatliyorlar? Hayat onlara iyi davranmaz umarim. Eksik cibiliyetsiz insanlar. Ancak okullarda devlet korumasinda yapabilirler bubu tabi. Sivil hayatta görelim bide.
Çekmeden ölmeseydi keşkeOkul onların resmen serbestçe top oynadığı yerdi acaba bilerek mi köklü kişilere bu denli yalakalik yapıyordu kendi hükmünü okulda rahatça sürdürebilmek biri bir şey yapmaya kalkınca bu ailelerden destek almak için falan oda olabilir diyorum ya çok kötü zamanlardı Allah sorsun hesabını ölmüş diyorlar şimdi o müdür için
Bizde duyarız insallah. SürünsünGenc disli birisiydi birde olay basina da yansıdı ya kolay kolay geri adım atmaz çünkü diğer çocuklara uyguladığı şiddet kötü muamele vs de ortaya çıkmış avukat aracılığıyla mi basina yansidi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?