- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
O iş o kadar kolay değil.Daha birakin hukuki,yasal sureci okul prosedurleri bile yeni incelemeye alinmistir.O kadar kolay degil geri donmek.Geri göreve verilmiş. Bence mahkemeye cikmaliydi.
ilkokul öğretmeniniz benim ilkokul öğretmenim olabilir mi acaba ?Çocukken ilkokul öğretmenimden çok şiddet gördüm, o kadar korkardım ki aileme bile söyleyemezdim. Ya aileme söylediğimi duyarsa beni yine döverse diye. Bu konudaki travmamdan dolayı yüreğim dayanmıyor, izleyemiyorum bu tarz şeyleri.
Her isteyen öğretmen olmamalı, öğretmen adayları ciddi psikolojik testlere tabi tutulmalı.
İnsanların seçimlerinin kötü bir yer haline getirdiğini görüyorum bende.Ülke vatandaşı sağlıklı akıl sağlığına sahip değil kiKendimi gördüm. Ne haber okusam ne izlesem günlerce etkisinde kalır, anlamaya çalışır ama idrak edemez ve kendi kendimi yer bitiririm. Eşim çevrem hep oku geç, amma abarttın, yani? falan gibi tepkiler verir. Hiç bir şekilde düzelemiyorum. Çok kötü bir dünyada yaşadığımızı kabullenmemiz gerek.
Ne kadar haklısın, dışarıda atanamayan donanımlı,genç ve istekli birçok öğretmen ataayi bekliyor ama meydan bu dinozorlara kalmış.... Bilmediğimiz neler var ? Neler oluyor Allah biliyor.....Çocukken ilkokul öğretmenimden çok şiddet gördüm, o kadar korkardım ki aileme bile söyleyemezdim. Ya aileme söylediğimi duyarsa beni yine döverse diye. Bu konudaki travmamdan dolayı yüreğim dayanmıyor, izleyemiyorum bu tarz şeyleri.
Her isteyen öğretmen olmamalı, öğretmen adayları ciddi psikolojik testlere tabi tutulmalı.
Bende günlerdir o yavruyu düşünüyorum canım çok yanıyor başlıyorum ağlamaya. Benim oğlum da 9 yaşında ve aklımı kaybediyorum o çocuğun yerinde olduğunu düşünerek. Yavrum nasıl çaresiz nasıl korkuyor. Daha 10 yaşında ne yapmış olabilir ki bu çocuk sana pislik herif, her ne yapmış olursa olsun bu muameleyi hiç kimse haketmez. Lanet olsun böyle insanlardan uzak etsin tüm çocukları rabbim. Annesi babasına sabır diliyorum. Çok üzgünüm çok keşke o kuzucuğu bulsam sarılsam öpsem keşke. Umarım en kısa sürede unutur bu tramvayı. Dualarım, aklım, kalbim hep onunla.Merheba kk bayanlari,
Benim derdim fazla düşünmek. Geçenlerde haberi çıkan zavallı küçük öğrenciye dayak atan ogretmen (ali ihsan yücelmiş adı) görüntüleri beni benden aldı. Gunlerdir uykum kaçtı yani fazla etkilendim. O zavallı yavrucak tir tir titriyor, tokat yiyeceğini beklerken kuvvetli dayak attı pislik adam şaşırdı çocuk. Tenhada çekmiş siniftan dersten cikarip mahvetti yavruyu. Bide dersten cikarken korkutmuş srkadaslari demiş. Çocugun o korkusunu dudöndükçe içim burkuluyor. Bide kaçmadı bile, ogretmenin karsisinda ne dese yapılacak öğrenmiş ya. Ah zavalli canım cocuk. Özel okullrda değil böyle çeyreği bile ayaklandirir velileri. Ne günahı var bu köy okullarindaki cocuklarin.
Velhasıl ben günlerdir bunu dudüşünmekten o çocuğun o anki korkusunu hissetmekten yorgun düştüm. Benim bu aşırı duyarlılığım beni mahvetti.varmi benim gibi bu asiri duyarlılık çilesini ceken.
Ah sorma, bu çocuğa ulasmayi nasil isterdim. Yavrum o tokadı yiyince nasıl şok oldu.Bende günlerdir o yavruyu düşünüyorum canım çok yanıyor başlıyorum ağlamaya. Benim oğlum da 9 yaşında ve aklımı kaybediyorum o çocuğun yerinde olduğunu düşünerek. Yavrum nasıl çaresiz nasıl korkuyor. Daha 10 yaşında ne yapmış olabilir ki bu çocuk sana pislik herif, her ne yapmış olursa olsun bu muameleyi hiç kimse haketmez. Lanet olsun böyle insanlardan uzak etsin tüm çocukları rabbim. Annesi babasına sabır diliyorum. Çok üzgünüm çok keşke o kuzucuğu bulsam sarılsam öpsem keşke. Umarım en kısa sürede unutur bu tramvayı. Dualarım, aklım, kalbim hep onunla.
Bemce hakkiyla denetlenmez bu ülkede. Avrupa gibi özelleştirilmeli eğitim sektörü. Sırt dayama yeri olmamalı. Garantide hissetmemeli öğretmenler bu kadar.Ne kadar haklısın, dışarıda atanamayan donanımlı,genç ve istekli birçok öğretmen ataayi bekliyor ama meydan bu dinozorlara kalmış.... Bilmediğimiz neler var ? Neler oluyor Allah biliyor.....
Kesinlikle devlet bu eğitim işini iyi denetlemeli, gerçekten bu insanlar buraları hak etmiyor.
Tam bir ozellesme değil ama dediğiniz de haklısınız.Bemce hakkiyla denetlenmez bu ülkede. Avrupa gibi özelleştirilmeli eğitim sektörü. Sırt dayama yeri olmamalı. Garantide hissetmemeli öğretmenler bu kadar.
Öğretmen demeyin lütfen o pisliğe.Merheba kk bayanlari,
Benim derdim fazla düşünmek. Geçenlerde haberi çıkan zavallı küçük öğrenciye dayak atan ogretmen (ali ihsan yücelmiş adı) görüntüleri beni benden aldı. Gunlerdir uykum kaçtı yani fazla etkilendim. O zavallı yavrucak tir tir titriyor, tokat yiyeceğini beklerken kuvvetli dayak attı pislik adam şaşırdı çocuk. Tenhada çekmiş siniftan dersten cikarip mahvetti yavruyu. Bide dersten cikarken korkutmuş srkadaslari demiş. Çocugun o korkusunu dudöndükçe içim burkuluyor. Bide kaçmadı bile, ogretmenin karsisinda ne dese yapılacak öğrenmiş ya. Ah zavalli canım cocuk. Özel okullrda değil böyle çeyreği bile ayaklandirir velileri. Ne günahı var bu köy okullarindaki cocuklarin.
Velhasıl ben günlerdir bunu dudüşünmekten o çocuğun o anki korkusunu hissetmekten yorgun düştüm. Benim bu aşırı duyarlılığım beni mahvetti.varmi benim gibi bu asiri duyarlılık çilesini ceken.
Sonrada çocuğa gir okula, saygi duy ogretmenine, sev okuly.. yok yaa..ilkokul öğretmeniniz benim ilkokul öğretmenim olabilir mi acaba ?
Herkes sıra dayağına çeken bir kere bir kızı sınıfın içinde tekmelemiş hem sapık hem de ruh hastası idi pislik
Bende asiyeye üzüldüm tabi ama onun muhatabi bildiğin köpek bari. Laf anlamaz. Bu çocuk insanin salsirisina uğradı. Kaçması bile yasak. Bise saygin ogretmeni güya. Her gün maruz kalacaktı onu görmeye kamera olmasa.Geçen hafta bu dayak görüntüleri videolari ve bir de kopekler tarafindan parcalanan asiyeye o kqdar uzuldum ki, hergun aklima geldikce istemsiz agladim.
Özellikle asiye beni çok çok üzdü
Bence böyleleri anında müdehale edilerek atılmalıSonrada çocuğa gir okula, saygi duy ogretmenine, sev okuly.. yok yaa..
Umuyorum ama boşluk var adalet sisteminde malesef. Takipteyim bekleyeceğim bu haberi.O iş o kadar kolay değil.Daha birakin hukuki,yasal sureci okul prosedurleri bile yeni incelemeye alinmistir.O kadar kolay degil geri donmek.
Görevden atılmalı. Bir kanun koruyormuş memurlari atamiyolarmis malesefBence böyleleri anında müdehale edilerek atılmalı
Her yerde karşıma çıktı. Başka ülkede yasamam gerekir görmemek için.Ne bebege,cocuga,kadina,yasliya,kisaca insana ve hayvana siddet goruntulerine bakamiyor izleyemiyorum.Madem bu kadar uyku uyuyamayacak,hayatinizin akışını bozacak kadar etkileniyorsunuz izlemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?