Bebek İkinci El aktivite masası-yürüme arkadaşı,eğitici kitap,köpek kedi vs arıyorum:)

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
acillllllllllllll. hepsinden lazım hadi lütfen. ama rica ediyorum afilli fiyat çekmeyelim. sahibindende bile fiyatlar gayet güzel. ama burda şaşırtıcı valla. olmazsa ordan alıcam zaten. kızım heycanla bekliyor haydiii

Bondigo aktivite masasi 70 tl daha yeni almıştık ama hevesleri gecti tertemiz çizik bile yok
Fisher price egitici masalcci tırtıl 25 tl
Fisher price egitici tablet 25 tl
Egitici muzikli tren 15 tl
düşünürsen resim gönderirim canim

Bondigo aktivite masasi 70 tl daha yeni almıştık ama hevesleri gecti tertemiz çizik bile yok
Fisher price egitici masalcci tırtıl 25 tl
Fisher price egitici tablet 25 tl
Egitici muzikli tren 15 tl
düşünürsen resim gönderirim canim
RESİM ALAYIM

acillllllllllllll. hepsinden lazım hadi lütfen. ama rica ediyorum afilli fiyat çekmeyelim. sahibindende bile fiyatlar gayet güzel. ama burda şaşırtıcı valla. olmazsa ordan alıcam zaten. kızım heycanla bekliyor haydiii
chicco yürüme arkadaşı ve playskool ilk arabam var bende linkini ekliyorum.

Bende resim yukleyemiyorum ya sınır oldum bir sknti oldu olmuyor esimin telden yapıyordum ipadden nasil yapıldığını bilen varsa bana da anlatmada bende rahatlasam :( canim hepsi temiz Google yaz çıkarda ahh bide gönderebilirim resimleri

Bondigo aktivite masası bizde de var, 75 tl. Ankara ise elden de teslim edebilirim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    248 KB · Görüntüleme: 173
İkeadan aldım, masa 80, sandalye 40 liraydı.. Tavsiye ederim asaga, post: 36617378, member: 422246"]M

Merhaba B'nde Ankara'dayim ama size birsey soracağım bu arkadaki masa sandalyeyi ne kadara ve nerden aldınız bende almak istiyorumda:)[/QUOTE]

50 düşündüğümün çok altı maalesef, umarım istediğiniz gibi bir ürün bulursunuz..bizimki tertemiz hala ve sağlam çalışıyor
Ankara'nın neresindesin canım
Bir de bebeğin kaç yaşında
Artık oynamıyor mu?
Benim kızım 17 aylık onun için geç mi olur o yüzden sormak istedim

Back
X