mine hanım gittiğiniz doktorun adını ve tel.numarasını verebilir misinizBen 14 yıllık epilepsi hastasıyım.nöbetlerim myklonik kollarda sıçrama atakları şeklinde oluyordu.Fibromiyalji için gittiğim akupunktur tedavisinde doktorumun epilepsiyide iyileştiririm sözüne inanmadığım halde.Şuan iyileşmiş durumdayım.6aydır 14 yıldır kullandığım depakin ve epdantoin ilaçlarını bıraktım.her nöbet türü için demiyorum ama küçük epilepsi hastası olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Hergün ilaç kullanmak ve o ilaçların zamanla böbreklerinize karaciğerinize verdiği zararları yaşamak çok kötü.Herkesin kurtulmasını isterim..İlaçsız nöbetsiz mutlu sağlıklı günler dileğiyle
Geçmiş olsun.Ben akupunktur tedavisiyle önce azalttım ilaçlarımı sonra tamamen kestim.epilepsi türünüzü bilmiyorum ama bende bayılma olmuyordu.isterseniz telefon vereyim doktorumla görüşün.
Ben 14 yıllık epilepsi hastasıyım.nöbetlerim myklonik kollarda sıçrama atakları şeklinde oluyordu.Fibromiyalji için gittiğim akupunktur tedavisinde doktorumun epilepsiyide iyileştiririm sözüne inanmadığım halde.Şuan iyileşmiş durumdayım.6aydır 14 yıldır kullandığım depakin ve epdantoin ilaçlarını bıraktım.her nöbet türü için demiyorum ama küçük epilepsi hastası olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Hergün ilaç kullanmak ve o ilaçların zamanla böbreklerinize karaciğerinize verdiği zararları yaşamak çok kötü.Herkesin kurtulmasını isterim..İlaçsız nöbetsiz mutlu sağlıklı günler dileğiyle
Ben 14 yıllık epilepsi hastasıyım.nöbetlerim myklonik kollarda sıçrama atakları şeklinde oluyordu.Fibromiyalji için gittiğim akupunktur tedavisinde doktorumun epilepsiyide iyileştiririm sözüne inanmadığım halde.Şuan iyileşmiş durumdayım.6aydır 14 yıldır kullandığım depakin ve epdantoin ilaçlarını bıraktım.her nöbet türü için demiyorum ama küçük epilepsi hastası olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.Hergün ilaç kullanmak ve o ilaçların zamanla böbreklerinize karaciğerinize verdiği zararları yaşamak çok kötü.Herkesin kurtulmasını isterim..İlaçsız nöbetsiz mutlu sağlıklı günler dileğiyle
Shiatsu turkiyeepilepsi hastasıyım ve kurtulmak istiorum nöbetlerim çok ufak ama artık yeterbiraz daha ayrıntı verirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?