Merhabalar, bir çoğunuz akapunktur ile zayıflamanın imkansız olduğunuz düşünüyorsunuzdur. Belki haklısınız ama ben buna kesinlikle inanıyorum çünkü kendim uyguluyorum. Haziran başından beri akapunktura gidiyorum. Kulağımda bir sürü iğne ile dolaşıyorum ve faydasını gördüm. Şunun da bilincindeyim tabi, beni zayıflatan akapunktur değil, sadece rejimime destek oluyor. Rejimimi yapıyorum ve haftanın 3-4 günü işten sonra spor salonuna gidip spor yapıyorum. Sonuç olarak 4 ayda 15 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. Spor sayesinde kilo vermemden ötürü sarkmalar meydana gelmedi, akapunktur sayesinde de açlık hissetmeden sağlıklı bir şeklide kilo veriyorum. Kilo vermek için bin bir türlü rejim listeleri uygulayan, zayıflama hapları içen, lahana kaynatıp sularını tüketen hanımlara tavsiyem düzgün bir diyet listesi yapsınlar kendilerine ve diyetlerine destek olarak akapunktura ve de en önemlisi spora gitsinler.
Yazmış olduğum bu mesajın üstünden nerdeyse 1 sene geçti. O tarihde 15 kilo vermiştim akapunktur ile ve bugün bu 15 kilonun üstüne bir 10 kilo daha vererek şu durumda toplam 25 kilo vermiş bulunmaktayım. Aşırı katı bir diyet yapmıyorum, ama düzenli spor, yürüyüş ve dengeli beslenme ile yavaş da olsa sağlığıma zarar vermeden ve verilen kiloların geri dönmesine engel olarak hedeflemiş olduğum kiloya yaklaşıyorum :teytey: :teytey: :teytey:
Çok teşekkür ederim ablama ilteceğim vediğin adresi.
Bu arada senin de hedeflerine ulaşmanı canı gönülden isterim. Tiroit için yapabilecek bir şey yok hep kullanmak zorundasın o ilacı dimiama depresyon inşallah çabucak gider. Kalabalık bir ailenin tüm yükünü taşıyan biri gibisin. İnsanın kendisiyle barışık olmadan bazı şeylei başarması zor. Sen kilo vermeyi başardığına göre seni depresyona sokanları da yeneceksin. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle sağlıklı günler...
evet malesef doğru görmüşün 1.63 boyum var 141 ken çok zorlanıyordum yerimden kalkasım gelmiyodu ev işleri alışveriş işkence haline gelmişti
sonunda karar verdim kilo vermeye ama sadece biraz sabredebildim evde hergün envai çeşit yemek yenirken bisüre sabredebildim verdiklerimi geri almaya başladığımda diyetisyene gitmeye başladım benim diyetisyenim alsancakta halk bankasının üstünde özel yeri var
bir muayenesi 70 ytl ikinci kontrol ücretsiz ilk zamanlar herhafta gidiyordum sonra 10 güne düştü şimdi 15 günde bir gdiyorum çok memnunum toplam 33 kilo verdim ilaç falan kullanmıyorum diyete yardımcı olsun diye
ama benim tiroit hastalığım var onun için tefor kullanıyorum şimdi de depresyon tedavisi oluyorum ama bunun diyetle bir ilişkisi yok başka sorunlar yüzünden bu
inşallah yardımcı olabilmişimdir en önemli şey gerçekten istemek kilolarımı kısa sürede veremeyeceğimi ve bunu ancak benim başarabileceğimi bilerek gittim diyetisyene çok faydasını gördüm ama iyi uyguluyorum diyetimi ve aktivitemi artırdım çok fayda etti bu yıl sonunda 99 olucam önümüzdeki yıl sonunda da 70 olmayı istiyorum inşallah Allah izin verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?