• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al bi de burdan yak..

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
Kızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
Ben şükür bir iş buldum anaokulunda hergun metroyla gidip geleceğim. Lakin metroda bir güvenlik görevlisi var. Ben gectigimde bir kere kimseyi aramazken benim çantamı aradı. Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim. Böyle bir güzellik zaten nasıl terörist olabilir hanfendi demesin mı ? Sinirden basiretim mı bağlandı bilmiyorum ters bı bakış atıp gittim. Daha sonra ki girişimde de oradaydı ve beni görünce eli ayağına dolandı tekrar aynı şeyi yapacak ve hazırlanır gibi. Kent kart doldurdum ve koşarak geçtim o esnada biri bişey sordu ona muhattaba olmadık şükür. Nasılsa arada bir kullanıyorum metroyu diye sorun yapmadım eşime de söylemedim çünkü adam roman belli..
şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazım :( ben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları :( kızlar cikmazdayim..

Evli olduğunu belli edecek bi hareket yap, ne bileyim yüzüğünü göster çaktırmadan veya eşimde böyle söyler vs gibi bi belirti göster, belki uzak durur bundan sonra. Yine rahatsız ederse eşine söylersin ama öyle durumda en iyisi metroyu kullanmaman olur

Valla bunun güzellikle çok ilgisi yok bacım burası değişik bir muhit uzaklaşmaya çalışıyoruz farklı insanlar var ama beni farklı buluyorlar heralde :( ilk defa geldi zaten başıma metroyu kullanmamak gibi secenegim yok ne yazık kı keşke olsa :( adam yine aynısını yaparsa ilk defa olmuş gibi mı gostersem diyorum söylesem bile ?

Vardiyalı sistemse bile ben hep öğlene doğru gidiyordum oradaydı, bugün sabah gittim yok gibiydi. Ya hep o saatte geliyor inşallah öyledir öyleyse sabahları gittiğim için görmem, eşim bilse bile o yok o saatte orda derim. Ya da vardiyalidir bir hafta denk geliriz bir hafta gelmeyin inanın adamdan bir cekincem yok ona çok öfke doluyum anası bacısı yok mu o işte geleni geçeni taciz ediyor. Ama eşim mesele ondan tereddutteyim

Valla bunun güzellikle çok ilgisi yok bacım burası değişik bir muhit uzaklaşmaya çalışıyoruz farklı insanlar var ama beni farklı buluyorlar heralde :KK43: ilk defa geldi zaten başıma metroyu kullanmamak gibi secenegim yok ne yazık kı keşke olsa :KK43: adam yine aynısını yaparsa ilk defa olmuş gibi mı gostersem diyorum söylesem bile ?
kulaklık tak sürekli müzik dinlemesen bile kulağında olsun çantanı filan arasa bile
konuşma fırsatı bulamaz nasıl olsa duymazsın diye :kahve:

Vardiyalı sistemse bile ben hep öğlene doğru gidiyordum oradaydı, bugün sabah gittim yok gibiydi. Ya hep o saatte geliyor inşallah öyledir öyleyse sabahları gittiğim için görmem, eşim bilse bile o yok o saatte orda derim. Ya da vardiyalidir bir hafta denk geliriz bir hafta gelmeyin inanın adamdan bir cekincem yok ona çok öfke doluyum anası bacısı yok mu o işte geleni geçeni taciz ediyor. Ama eşim mesele ondan tereddutteyim
Eşiniz nereden bilecek? Daha ortada bişey yokken boşuna kafanızda kuruntular yapıyorsunuz. Oradan her geçişinizde adam var mı yok mu diye niye kontrol ediyosunuz ki normal yaşantınıza devam etsenize, ya da ben bilmiyorum sıradan geliyor artık sanırım bu tür laf atmalar nasıl alıştıysak, genelde duymamış gibi yapar yürür geçerim ne muhatap olucam.

Kızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
Ben şükür bir iş buldum anaokulunda hergun metroyla gidip geleceğim. Lakin metroda bir güvenlik görevlisi var. Ben gectigimde bir kere kimseyi aramazken benim çantamı aradı. Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim. Böyle bir güzellik zaten nasıl terörist olabilir hanfendi demesin mı ? Sinirden basiretim mı bağlandı bilmiyorum ters bı bakış atıp gittim. Daha sonra ki girişimde de oradaydı ve beni görünce eli ayağına dolandı tekrar aynı şeyi yapacak ve hazırlanır gibi. Kent kart doldurdum ve koşarak geçtim o esnada biri bişey sordu ona muhattaba olmadık şükür. Nasılsa arada bir kullanıyorum metroyu diye sorun yapmadım eşime de söylemedim çünkü adam roman belli..
şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazım :KK43: ben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları :KK43: kızlar cikmazdayim..

Anladığım kadarıyla İzmir'desin hangi metro durağı söyle kırmızı karanfil takıp gelcem dövelim güvenlik görevlisini topğumu kafasına geçirdim mi feleği şaşar valla :D:D:D Şaka bir yana adam ordayken turnikeden hızla çıkmaya çalışın bir dahda sizi durdurusan sizin benle derdiniz nedir diye olay çıkarın Üçyol metro falansa söyle bende gelirim :) bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim :)

ara sıra eşinizden ayrı bir birey olduğunuzu hatırlayın olur mu? gün içinde yaşadığınız her şeyi eşinize anlatmak zorunda değilsiniz, hem de size güven sorunu olduğunu bile bile...
eğer görevlinin sizi rahatsız edecek bir davranışı olursa amirine şikayet edin, olmazsa da sıkıntı yok zaten. sokakta aldığınız her iltifatı eşinize yetiştirirseniz adamın beyni de yanar ayrıca.

Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim.

Bu tepkinizden olayları biraz fazla kişiselleştirdiğinizi çıkardım ben. Sonuçta görevli herkese bakıyor, terörist miyim ben diyecek birşey yok. Bu muhabbetten dolayı da aklında kalmışsınızdır ve sonrasında da dikkatini çekmişsinizdir. Herşeyi bu denli kişisel algılamayın derim.

Eşinizi kıskançlığa iten sizsiniz demek ki.
Bu kadar küçük bir olayı bile ay eşime söylemeli miyim kafasındaysanız adam haklı.
O bana uzun baktı, şu bana bunu dedi diye hayat geçmez.
Güvenlik görevlisinin tavrı sizi rahatsız ettiyse yüzünüzü asar sert bir şekilde geçersiniz yanından.
daha ilerisi güvenlik amiriyle müdürüyle falan görüşürsünüz.

şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazım :KK43: ben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları :KK43: kızlar cikmazdayim..
Eşine neden taşıyorsun böyle bir şeyi? Ne gerek var. Bir daha laf ederse sok lafı geç. Biraz sesli söyle ki herkes duysun, bak bir daha hadsiz ce konuşabiliyor mu?:sinirli:

Önceki konularınızı bilmiyorum ama kıskançlıkla ilgili anladığım kadarıyla.. Ama size bi eleştiri ; gün içinde aldığım her iltifatı, üstüme dikilen her bakışı, ya da benden alenen hoşlanan her insanı gidip koşa koşa eşime anlatsaydım ben de deliler gibi kıskanılıp bu konuda boşanmaya kadar gelebilirdim :KK66: Biraz abartıyosunuz bence burda bi taciz olayı da yok sonuçta birisi size iltifat etmiş gülümseyip geçin gidin bu kadar da abartmayın :KK66: Eşinize de anlatmaya gerek yok

Back
X