- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 32
- Konu Sahibi maviningolgesi
canım niye hemen eşime söylesemmi diyosun ki ? yüzüğünü görmesini sağla ve iletişimi sıgçfıra indir göz teması kurma !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ülkede bazı olaylar sizin gibi bakış açısına sahip insanlar yüzünden , yazık, yazmayacağım bile anlatmayacağım.Ayyy adamin gorevi cantaya bakmak hemen laf atmissiniz sonra bana laf soyledi.
Adam normalde üst aramıyor çok kalabalık bile gecsek beni seciyor anladiniz mı ? O gün de o dikkatimi çekmişti. Onca insan geçti o görevi olduğu için sadece beni aradı. Muhabbet etmeye devam çalıştı bi de yüzünde y*vsak bı ifade. Hepimiz kötü yaklaşabilir anlayacak kadar kadınız değil mı ? Evimin bulunduğu metro ortak yaşadığımız alan bilmem farkında mısınız ben söylemesem bile birinin şahit olup söylemesi olası evet sağolun çok yardimcisiniz.Eşiniz nereden bilecek? Daha ortada bişey yokken boşuna kafanızda kuruntular yapıyorsunuz. Oradan her geçişinizde adam var mı yok mu diye niye kontrol ediyosunuz ki normal yaşantınıza devam etsenize, ya da ben bilmiyorum sıradan geliyor artık sanırım bu tür laf atmalar nasıl alıştıysak, genelde duymamış gibi yapar yürür geçerim ne muhatap olucam.
Allah gönderdi seni.. lütfen arkadaşlara İzmir Kemer istasyonu Kemer hakkında bilgi sahibiysen az çok anlatır mısınız ben anlattikca bir adama kuyruk sallamadigimi çıkarmadılar olaydan onu da açık açık söylediler sagolsunlar..Anladığım kadarıyla İzmir'desin hangi metro durağı söyle kırmızı karanfil takıp gelcem dövelim güvenlik görevlisini topğumu kafasına geçirdim mi feleği şaşar vallaŞaka bir yana adam ordayken turnikeden hızla çıkmaya çalışın bir dahda sizi durdurusan sizin benle derdiniz nedir diye olay çıkarın Üçyol metro falansa söyle bende gelirim :) bu arada bende anasınıfı öğretmeniyim :)
Ben gayet de işime bakıyordum çantamı açmış kontrol etmesini bekliyordum. Adam gülerek uzatinca muhabbet etmeye çalışınca ne demem lazım ayy al numaram mı diyeyim ? Öyle desem eminim sizden tebrik alırdım..Muhatap olmasaydin cevap almazdin sen isine bakarsan oda isine bakar bakmiyorsa rahatsizligini dile getirirsin
Ben zaten eşimden ayrı bireyim. Olay iki gün önce olmuş ben söylememişim, şimdi işe başlayacağım ve sürekli metroyu kullanacağım için akıl danistim. Daha önce sokakta laf atanları bir daha nerede yüzde kaç ihtimal gorebilirdim ? Onlardan tabiki de haberi yok..ara sıra eşinizden ayrı bir birey olduğunuzu hatırlayın olur mu? gün içinde yaşadığınız her şeyi eşinize anlatmak zorunda değilsiniz, hem de size güven sorunu olduğunu bile bile...
eğer görevlinin sizi rahatsız edecek bir davranışı olursa amirine şikayet edin, olmazsa da sıkıntı yok zaten. sokakta aldığınız her iltifatı eşinize yetiştirirseniz adamın beyni de yanar ayrıca.
Görevli herkese bakmıyor sorun orda herkes elini kolunu sallayarak geçiyor..Bu tepkinizden olayları biraz fazla kişiselleştirdiğinizi çıkardım ben. Sonuçta görevli herkese bakıyor, terörist miyim ben diyecek birşey yok. Bu muhabbetten dolayı da aklında kalmışsınızdır ve sonrasında da dikkatini çekmişsinizdir. Herşeyi bu denli kişisel algılamayın derim.
Olay iki ay önce oldu. Zaten görevliye tepkimi koyarım sıkıntı yok. Ama koyduktan sonra bile belki defalarca yanından geçeceğim insan. Eşim duysa bilse ne der ? Sokakta laf atan bir daha gormeyecegim insanı buldurup dovdurmusum gibi davranmayın.. ben şimdi ise başlayacağım için size danisayim dedim, sağolun hepiniz çok yardimcisiniz..Eşinizi kıskançlığa iten sizsiniz demek ki.
Bu kadar küçük bir olayı bile ay eşime söylemeli miyim kafasındaysanız adam haklı.
O bana uzun baktı, şu bana bunu dedi diye hayat geçmez.
Güvenlik görevlisinin tavrı sizi rahatsız ettiyse yüzünüzü asar sert bir şekilde geçersiniz yanından.
daha ilerisi güvenlik amiriyle müdürüyle falan görüşürsünüz.
Eşime tasimadim tasisam iki ay önce oldu olay.. o zaman haberi olurdu ama artık hergun geçeceğim metrodan size danisayim dedim. Eşimin ailesi roman adam da roman bı terslesem adam da bı laf etse ters ben zaten dayanamam olay çıkarırım adam tanıdık çıksa yengeyle sorun yaşadık abi kusura bakma bilmiyordum dese eşim diyecek ki elin adamından mı duyacaktım bı de hergun ordan geçiyorsun benim haberim yok ? Allah aşkına empati kurun ya bu ihtimaller üzerine düşünüyorum ben hala da söylemedim dimi size soruyorum ..Eşine neden taşıyorsun böyle bir şeyi? Ne gerek var. Bir daha laf ederse sok lafı geç. Biraz sesli söyle ki herkes duysun, bak bir daha hadsiz ce konuşabiliyor mu?![]()
Eşime o tarz olayları anlatsaydim bu olay iki ay önce yaşandı bunu da anlatırdım. Hiç haberi olmuyor annem de beni çok uyarır erkek adama söylenmez deli damarı tutar diye. Ben de söylememiştim ama o metroyu artik hergun kullanacağım ve ufacık bişey de yasasam kulağına gidince niye sakladın olayı olacak diye korkuyorum benim evliligim sizinki gibi değil napayım böyle şeyler sorun oluyor danışmak için de yazıyorum buraya fikir aliyorumÖnceki konularınızı bilmiyorum ama kıskançlıkla ilgili anladığım kadarıyla.. Ama size bi eleştiri ; gün içinde aldığım her iltifatı, üstüme dikilen her bakışı, ya da benden alenen hoşlanan her insanı gidip koşa koşa eşime anlatsaydım ben de deliler gibi kıskanılıp bu konuda boşanmaya kadar gelebilirdimBiraz abartıyosunuz bence burda bi taciz olayı da yok sonuçta birisi size iltifat etmiş gülümseyip geçin gidin bu kadar da abartmayın
Eşinize de anlatmaya gerek yok
Burasi küçük bir yer adam roman kvde de roman kv en ufak şeyden o*ospulugumu bırakmayacak bir insan bu olayı iki ay önce yaşadım söylesem o zaman söylerdim eşime giderse beni yaftalamaz ama saklamam olay olur ordan onunla da geçtiğim zamanları "adam sana laf atmış beni sen habersiz elli defa geçirdin ordan bı de sen hergun ise gidiyorsun ordan ?" Der. Napayım böyle benim evliligim keşke yargılamak yerine fikir sunsaniz..Kocaya her sey söylenir mi ya. Niye dellendigi anlasildi adamin. Normal olani böyle kucuk seyleri soylememektir. Sinirleniyorlar iste. Ne evlilik oncesi ne simdi boyle düşük seyler yapmadim.
Adam üstüne atlamaz heralde milletin icinde. Isi birakacak ta değilsin onun yüzünden. Saglam bi tersliyceksin yuz bulamayinca başkasına atar o laflari zaten.
Göz teması kurmuyorum o zaten oradaysa belli ediyor kendini hemen masaya geçiyor kontrol etmek için ben yuzugumu gösterir şekilde çantamı tutarak hatta koşarak gidiyorum bir daha tekrarlanirsa veya hani adam roman ya ben tersledigimde veya işini tehlikeye atacak şekilde amirine söylediğimde kinlenir falan diye korkuyorum eşime söylesem iki ay önce söylerdim.. nasılsa hep geçmiyorum ordan diye sorun etmedim artik her gün gecicegim için bu ihtimallerden korktum. E oradakiler de hep bizim çevremizden. Kocam duysa mesela ne dicek sizin gibi "bana söylememelisin böyle şeyleri başımızı belaya sokmamamiz açısından teşekkür ederim hayatım " mı dicek ? Keşke dese de ben dert etmesem..canım niye hemen eşime söylesemmi diyosun ki ? yüzüğünü görmesini sağla ve iletişimi sıgçfıra indir göz teması kurma !
adam roman
Eşime o tarz olayları anlatsaydim bu olay iki ay önce yaşandı bunu da anlatırdım. Hiç haberi olmuyor annem de beni çok uyarır erkek adama söylenmez deli damarı tutar diye. Ben de söylememiştim ama o metroyu artik hergun kullanacağım ve ufacık bişey de yasasam kulağına gidince niye sakladın olayı olacak diye korkuyorum benim evliligim sizinki gibi değil napayım böyle şeyler sorun oluyor danışmak için de yazıyorum buraya fikir aliyorum
Ben önyargı sahibi olsaydım eşimle evlenmezdim. Ama buradaki insanlar önyargılı ya hani, anlayacakları sekilde altını çiziyorum. Farklı algı olduysa kusura bakmayinAnlıyorum adamın tavırlarından rahatsız olmuşsunuz fakat sürekli "roman" vurgusu yapmayın lütfen. Belli gruplara yönelik bu önyargılar çok rahatsız edici.
Sen de diyorsun soylesem kötü olur diye. Adamla sesli tartismaya girip olay cikarma zaten. Eoman kültürünü bilmiyorum da sen tersleyince bi sekilde evli oldugunu belli edince hala laf atmaya devam mi edecek? Esinle elele gecebilirsin oradan bi kere. Bi de 2 ay once olmus adam belki işinden çıktı ya da evlendi. Oyle kv ye inanmamasi gereken de kocan.Burasi küçük bir yer adam roman kvde de roman kv en ufak şeyden o*ospulugumu bırakmayacak bir insan bu olayı iki ay önce yaşadım söylesem o zaman söylerdim eşime giderse beni yaftalamaz ama saklamam olay olur ordan onunla da geçtiğim zamanları "adam sana laf atmış beni sen habersiz elli defa geçirdin ordan bı de sen hergun ise gidiyorsun ordan ?" Der. Napayım böyle benim evliligim keşke yargılamak yerine fikir sunsaniz..
Burada fircalayan ters konuşan nice insanlar var.. tavrım sadece bir kadın değilmiş gibi bana ben kuyruk sallamisim gibi konuşanlara. Korkum ve telaşımin icinde yaşadığımız çevreyle çok ilgisi var evet..Biz de danıştığınız için fikir veriyoruz işte zaten böyle tepkilere ne gerek var anlayamadım.. Adam size güzelsin dedi diye tacizci oluyosa zaten sizin de kv tarafından yaftalanmanıza şaşırmıyorum demekki ortamınız bayaa değişik bakış açınız da öyle.. eşim duyarsa diyosunuz da neyi duyacak anlamadım aranızda bişey olmadığına göreAdam gidip sağda solda ben şu kıza güzelsin demiştim diye mi anlatacak anlayamadım.. Sorması ayıp nerde yaşıyosunuz?? Böyle bişey için işten ayrılmayı düşünecek haliniz yok ya da güzergahınızı değiştirecek.. Asıl söylerseniz olay olur.. Eğer "gerçek" bi taciz yaşarsanız o zaman gerekeni yaparsınız. İnsanları da böyle fırçalamayın kendi yanlışlarınızı görmeye de çalışın
![]()
Burada fircalayan ters konuşan nice insanlar var.. tavrım sadece bir kadın değilmiş gibi bana ben kuyruk sallamisim gibi konuşanlara. Korkum ve telaşımin icinde yaşadığımız çevreyle çok ilgisiBiz de danıştığınız için fikir veriyoruz işte zaten böyle tepkilere ne gerek var anlayamadım.. Adam size güzelsin dedi diye tacizci oluyosa zaten sizin de kv tarafından yaftalanmanıza şaşırmıyorum demekki ortamınız bayaa değişik bakış açınız da öyle.. eşim duyarsa diyosunuz da neyi duyacak anlamadım aranızda bişey olmadığına göreAdam gidip sağda solda ben şu kıza güzelsin demiştim diye mi anlatacak anlayamadım.. Sorması ayıp nerde yaşıyosunuz?? Böyle bişey için işten ayrılmayı düşünecek haliniz yok ya da güzergahınızı değiştirecek.. Asıl söylerseniz olay olur.. Eğer "gerçek" bi taciz yaşarsanız o zaman gerekeni yaparsınız. İnsanları da böyle fırçalamayın kendi yanlışlarınızı görmeye de çalışın
![]()
Ben tüm yorumları okudum kimse size "kuyruk salladın" gibi bişey ima etmemiş.. Bence sizin sorununuz karşıdan gelen tepki ve davranışları yanlış anlamaya müsait olmak.. O arkadaş size çok demir var heralde diye bi diyalog başlatmış siz de teröris değilim diye cevap vermişsiniz sonuçta o da diyolağa girmekten çekinmediğinizi düşünüp bi iltifat etmiş.. Geçmiş gitmiş olay bence burda ne bi kuyruk sallayan var ne de tacizci bi sapık var.. Benim anlamadığım nokta kim kocanıza ne diyebilir? Nasıl bi kulağına gitmesi korkunuz var bi örneklendirirseniz ben kafamda oturtamadım da bu kulağına gitme olayını?Burada fircalayan ters konuşan nice insanlar var.. tavrım sadece bir kadın değilmiş gibi bana ben kuyruk sallamisim gibi konuşanlara. Korkum ve telaşımin icinde yaşadığımız çevreyle çok ilgisi var evet..
Göz teması kurmuyorum o zaten oradaysa belli ediyor kendini hemen masaya geçiyor kontrol etmek için ben yuzugumu gösterir şekilde çantamı tutarak hatta koşarak gidiyorum bir daha tekrarlanirsa veya hani adam roman ya ben tersledigimde veya işini tehlikeye atacak şekilde amirine söylediğimde kinlenir falan diye korkuyorum eşime söylesem iki ay önce söylerdim.. nasılsa hep geçmiyorum ordan diye sorun etmedim artik her gün gecicegim için bu ihtimallerden korktum. E oradakiler de hep bizim çevremizden. Kocam duysa mesela ne dicek sizin gibi "bana söylememelisin böyle şeyleri başımızı belaya sokmamamiz açısından teşekkür ederim hayatım " mı dicek ? Keşke dese de ben dert etmesem..
Aşağıdaki yorum oldukça rahatsız edici. Olayı net bir şekilde anlattığım halde böyle düşünen insanlar varsa resmen diğer tarafı koruyan ( ki bu insanlar yaşasa aynı muhabbeti demek ki öyle yapacaklar) ben bu olayı yaşarken çevremdekiler ne düşünüyor demek ki.. oldukça geri kalmış bı toplumda yaşıyoruz biz ne yazik ki zaten hatamı kollayan bı kv var başımda yoksa kimseye ne hesabını vericem derdi yok kafamda eşim sadece saklamış olmamı sorun edecek diye korkuyorum bilsem ki bir ömür karşımıza çıkmayacak ben gidip atraksiyon olsun diye eşime söylemem dimi ?Ben tüm yorumları okudum kimse size "kuyruk salladın" gibi bişey ima etmemiş.. Bence sizin sorununuz karşıdan gelen tepki ve davranışları yanlış anlamaya müsait olmak.. O arkadaş size çok demir var heralde diye bi diyalog başlatmış siz de teröris değilim diye cevap vermişsiniz sonuçta o da diyolağa girmekten çekinmediğinizi düşünüp bi iltifat etmiş.. Geçmiş gitmiş olay bence burda ne bi kuyruk sallayan var ne de tacizci bi sapık var.. Benim anlamadığım nokta kim kocanıza ne diyebilir? Nasıl bi kulağına gitmesi korkunuz var bi örneklendirirseniz ben kafamda oturtamadım da bu kulağına gitme olayını?
Ayyy adamin gorevi cantaya bakmak hemen laf atmissiniz sonra bana laf soyledi.
Yaşadığımız çevreyi eğitim ve kültür acisindan en aza indirgerseniz düşünmeniz ve anlamanız daha kolay olacaktir. Adam kasila kasila demir var heralde çok ondan öttü diyor oradan kaç insan geciyor da dedektör uzun uzun ötüyor halbuki. Onun dikkatini çeken bayanlarla bu şekilde kontak kurmaya çalıştığı çok belliydi yani hal ve hareketlerinden.. Adam güvenlik olmuş bu yetkisini bu şekilde yakinlasmaya kullanıyor. Ben işime rahat gidip gelip eşime de yansıtıp yansıtmamaktadır konusunda Burda danisiyorum bir buçuk yıllık evliyim belki benden fazla olanlar vardır ablalık yapıp destek vereceklerine Burda bana herkes (hepsi kadın bide) sucluymusum gibi konuşuyor..Konuyu baştan anlatırken adam 1 kez sizin gibi güzel biri terörist olamaz demiş ve sonraki bir geçişinizde de eli ayağı dolaşmış, yani toplamda 2 kez karşılaşmışsınız gibi anlatmışsınız. Biz de ona göre yorum yaptık. Eli ayağına dolaşmış olması sizin kuruntunuz olabilir diye düşündüm. Ama alıntıladığım yorumunuzda daha sık karşılaştığınız ortaya çıkıyor, eğer her geçişinizde kendini belli ediyorsa bilemeyeceğim ozaman yaşadığınız çevreye göre yorumum değişir. Ama yok 2 ayda 1 sefer olan bir olaysa ozaman büyütmeyin, bir işe başlayın hareketlerine göre karar verirsiniz derim.
ok ben sizi anladım ama siz benim sorumu anlamadınız; diyorum ki eşinize kim nasıl ve ne söyleyecek? O adamla eşiniz yanındayken karşılaştığınızda yine mi iltifat edecek? Ve iltifat ederken de geçen gün de size ne kadar güzelsiniz demiştim mi diyecek? Kulağına gider derken neyi kastediyosunuz?Aşağıdaki yorum oldukça rahatsız edici. Olayı net bir şekilde anlattığım halde böyle düşünen insanlar varsa resmen diğer tarafı koruyan ( ki bu insanlar yaşasa aynı muhabbeti demek ki öyle yapacaklar) ben bu olayı yaşarken çevremdekiler ne düşünüyor demek ki.. oldukça geri kalmış bı toplumda yaşıyoruz biz ne yazik ki zaten hatamı kollayan bı kv var başımda yoksa kimseye ne hesabını vericem derdi yok kafamda eşim sadece saklamış olmamı sorun edecek diye korkuyorum bilsem ki bir ömür karşımıza çıkmayacak ben gidip atraksiyon olsun diye eşime söylemem dimi ?