- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
kayınvde ve kpederin yanında daha bitti dedim ılk ve sondu bı daha kımse bana hatır gönül tehdit koymasın araya yapmam dedim bayramda da gitmıycem dedim
Bu sözünüze karşılık ne dediler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvde ve kpederin yanında daha bitti dedim ılk ve sondu bı daha kımse bana hatır gönül tehdit koymasın araya yapmam dedim bayramda da gitmıycem dedim
emin ol bende bilmiyorum o biraz manyak galiba anlamadımki kıskançlıkmı diye geliyor tek aklıma
selam kızlar konu açmıştım 2 gün önce ve buda devamı
bugün kvdeme gittik akşama ailemde gelecekti biz nişanlımla erken gittik kvdem beni odaya çekti ve başladı neden surat astın eltine selam vermiş almamışsın falan dedi bende anne tam tersi oldu yalan konuşuyor dedim ama yok kadın eltimi resmen melekmiş gibi anlattı ve şunu söyledi benim huzurum bozulursa senin de huzurunu bozarım dedi seni sevmem artık falan dedi allem etti kallem etti ve nişanlımla beni zorla gönderdi : ne mi oldu ?
gittim eltimin anne babası vardı hoş geldin demedi nasılsın demedı surat astı sofra vardı ortada bi buyur demedi yada ne ikram edeyim demedi mutfağa gitti gelmedi ama ailesiyle gayet güler yüzlü konuştu benimle bende konuştum onlarla tabi güler yüz gösterdim. ailesi sonra gitti ve eltim içeri geldi sonra resmen bana arkasını döndü surat astı benimle konuşmadı hiç giderken kaynımla tokalaştık elimi uzattım görmezden geldi ve laubali bir şekilde kafasını sallayarak güle güle güle güle dedi hızlı bi şekil de sonra..
kayınvaldeme geri giitik tabi nişanlım anlattı durumu annesine sonra birdaha x için nişanlımla aramıza girmeyin karışmam dedi ..
asıl sorun şu ki kvdemin onun gönlünü etmek için beni kullanması ve beni hiçe sayıp tehdit etmesi nişanlımada anlattım kvdemin yanında bir daha kimse bana hatır gönülle bişi yaptırmaya kalmasın dedim sırf annem seni sevmem fln dediği için gittim ama bi daha olmaz dedim bayramdada gitmem dedim onurum kırıldı ya ben el bebek büüyütüleyim kadının biri beni hiçe saysın nişanlımada artık ailesiyle sık görüşmek istemeğimi ve sen olmadan asla gitmeyeceğimi söyledim o gene haklısın dedi ve nişanlım vardiyeli çalişıyor evlenince kvdem ben gelirim diyodu dedimki söyle gelmesin ben kimseyi istemiyorum dedim nişanlım onada tamam dedi ama çok sinirliyim
kvdem eltimin gönlünü etmek isterken bizi kaybetti yazık etti ne ayıp şey ya ben nişanlıyım daha bu tür olayların için de buldum kendimi![]()
hepsi dinledi hiç biri yorum yapmadı
ozaman sende bı suc yok
kv den bılmıyomu senın ona bısey yapmadğını ve onun sana surat yaptığını bılıyo
bıde senı sucluyo sen yapacağını yapmısın ıcın rahat olsun nısanlında anlamıs herseyı
kıskanıyo demekkı senı bosver takma
Arkadaşım ben de nişanlıyım ve senin durumunu hayretle okudum.Daha evlenmemişsin bu neyin tribi bu neyin kıskançlığı ?eltinin sana bu tavrı neden aldığını anlamadım.Ayrıca gitmen iyi olmuş.Onurum kırıldı diye düşünme.Sen kv ni kırmayıp dediğini yapmışsın.Bundan sonra da problemi sen de aramaz artık.Kv ne de mesafeni koy .Çok tuhaf bi olay evlenmeden gelin-elti-kv olaylarına falan sokmuşlar resmen seni![]()
bu bir kv taktiği size melek gb anlatıyor ki;siz onun yaptıklarından yüz bulup onlara kötü davranmayın diye.çogu zaman etkilidir gelinler arasında...
aynısı KV den bende de var.10 yıldır onu mutlu etmek çırpınıyor.acıyorum yazık
kızlarbugun akşam nişanlımgeldi beni aldı arabayla annemle konuştum dedi ağlamış ve ben buserkana kötü niyetle söylemedim demiş güya sevmem seni artık derken biz anne kız gibiyiz kırılmayalım anlamında demiş huzurunuzu kaçırırım derkende bizim huzurlu olmamızı istediği için söylemişmaymun gözünü açmış diyelim o zaman.benden sana tavsiye nişanlına bu konuları tekrarı olmadığı surece açma ve anladığım kadarıyla nişanlınız sizi seviyor,ilişkinizi yıpratmalarına izin vermeyin.eltiniz iyi niyetli değil siz de tavrınızı sürdürün...
Daha goreceklerin ileride canim malesef benimde nisanliyken basladi evlendim 2 ay oldu dun arayip hayatindan ciktim dedi dusun yani. Oyuzden kendini hirpalama ezdirme eger yuz verirsen hep daha fazlasini yapacak emin ol canim![]()
nasıl yani sebep neymiş bunu söylemesindeki![]()
bendede benzer kv sorunları var daha sözlüyken hemde benimkide orta yolu buluyo yeri geliyo annesini karşısına alıyo nişanımız var ekimde ben hala düşüncelerdeyim.
benim kaynanam da beni kaybedersen benim oğlumuda kaybedersin dedidemek ki tehtid moda bu aralar
Allah belalarını versin kötülük yapan kaynanaların.
![]()
seninki ne yapıyor kvden![]()
benim kaynanam da beni kaybedersen benim oğlumuda kaybedersin dedidemek ki tehtid moda bu aralar
Allah belalarını versin kötülük yapan kaynanaların.
![]()
üzülme kendileri kaybeder.sende yüz verme hiç birisine.bence eltin seni fena halde kıskanıyor ondan bu tavırları
benim erkek ark ailesi hem baba tarafından akraba hemde kapalılar.benimki seve göre beğendi açık olduğum halde.miniydi vss kısıtlama geldi ama denizimede giriyorum açıkta geziyorum.kaynanamın yanına ne zaman gitsem günahtan yılanlardan kapanmamdan bahsediyo.nişanlanıcaz yok açık olmasın kolları kapalı olsun beni ayıplarlar demeye başladı benimki aradı annesini bir daha böle bişi demiceksin diye söylendi kadına ama sürekli bu konu karşıma gelcek napıcam bilmiyorum.şimdiden burnumdan geldi.her defasında açıklığıma dokunduruyo
kol bacak herkesste var ya anlamıyorum bu insanları dinde zorlama olmaz iyi yapmış nişanlında
taviz verme canımiyi yaptıda sürekli söylicek annesi dedim benimkine iftara gittiğimizde çekeyim odaya konuşayımm eğerki istemiyorum ben razı değilim oğlum istedi diyee göz yummak zorunda kalıyorum derse hiç başlayamalım dedim.anneside annemleri beni falan çok seviyo tek derdi türban.sürekli sürekli çekemiyorum.benimkde en azından şal tül bişi al 5,10 dk da olsa üzerinde görünsün nişanda en azından yapmadı olmasın diyo.sonra çıkarırsın maksat aldı olsundedi.kızdığım nokta bu şimdi onu yapcam ilerde başka bekler.bilmiyorum ne yapcağımı
canım sana yazdım yorumunun altındaki yorumu alıntı yapmayı unutmuşum![]()