Makine yıkadıktan sonra içini boşaltınca kurcalarım. Aslında epey didiklerim ben de bu parçaları hiç keşfetmemiştim. İyi ki yanlışlıkla söktüm de tanıştım kendileriyle.Bunlar tuzu koydugumuz bölümün parcalaru gibi geldi bana.Siz takamaz misiniz? Makinenizi tanirsiniz en azindan ,nereye uyuyor diye
Üst tepside buldum ben, bardakların olduğu yere kuş gibi konmuşlardı.(teşekkür ederim) tuz şeyi tabanda ben tavandan düşürdüm bu çocuklarıBaktım benim makinada böyle bi parça yok altta tuz bölümü var
Makine modeline göre farklı olabilir
Aynen öyle yaptım “aman şu tabağı şuraya koysam nolacak” dedim. Yeni parçalar keşfettim gece geceÜst sepete su veren pervanenin çarkı gibi geldi. Ama adını bilemiyorum. Sanırım üst sepette yüksek bişey koyduysanız aniden çekince takılıp gelmiştir. Çok problem değildir herhalde. Takılabilir bişeye benziyor
Makinenizi bu şekilde çalıştırın ama yıkayıp yıkamadığından emin olun. Yıkarsa sabah boşaltıp bakın bi detaylı. Yıkamazsa sadece üst sepeti boşaltın bakınAynen öyle yaptım “aman şu tabağı şuraya koysam nolacak” dedim. Yeni parçalar keşfettim gece gece
Yaklaşmışım
Harikasınız, bu beni a noktasından b noktasına götürecek çözüm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?