Alaattin'in cini emrinizde olsa ve deseki;dile benden hangi ünlünün neresini dilersen

Alaattin'in cini emrinizde olsa ve deseki;dile benden hangi ünlünün neresini dilersen

• Angelina jolie'nin dudaklarını

OY: 2 6,3%
  • Charlize theron'un bacaklarını

OY: 1 3,1%
  • Laetitia casta'nın masum yüzünü

OY: 3 9,4%
  • Paris hilton'un göbeğini

OY: 2 6,3%
  • Deniz akkaya'nın gözlerini

OY: 4 12,5%
  • Nicole kidman'nın ten rengini

OY: 1 3,1%
  • Ebru akel'in ayaklarını

OY: 0 0,0%
  • Pamela anderson'ın göğüslerini

OY: 3 9,4%
  • Jennifer lopez'in kalçalarını

OY: 6 18,8%
  • hiçbirini istemem cin'i defederim

OY: 10 31,3%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
36
358
40
Muğla
Alaaddinin cini sizin emrinizde olsa ve deseki; ey sahip dile benden hangi ünlünün neresini dilersen

sen hangisini dilerdin?

:dance: :dance: :dance: :dance:​

jennifer lopezin kalçalarınıtatlicadiarzu(çok yalvarırsa oda benimkini kullanabilir:1closedeyes::roflol:)

de get işine cin az binaniknanik fazlam var onu yok et yeter ben kendimden memnunumşakkıdı

Bacaklarım Charlize Teron'dan,
Gözlerim Deniz Akkaya'dan,
Ten rengim Nicole Kidman'dan,
Ayaklarım Ebru Akel'den,
Göbeğim Paris Hilton'dan,
Göğüslerim Pamela Anderson'dan,
Kalçalarım Jenifer Lopez'den
daha güzel :roflol:
İstesem istesem Angelina'nın dudaklarını isterim.tatlicadiarzu

Pamela ve Deniz Akkaya haricindeki tüm şıkları istiyorum hemen yap derdim :D
Dünya harikası birşey olurdum yaw tam süper olurdu :D

tabi ki hiç birini bendekiler bana yeter (fazlalıkları zamanı gelince halldeceğim )bunlar dışında isteyecek o kadar çok şey varkiiiiiii cin bana uğradığına pişman olcaktırrr:roflol:

bende hayatta istemem.onlar bana kurban olsunlar ayol.ben zaten güzelim dimi kızlar bizim ihtiyacımızmı var o hiposakşın ve estetik cerrahi güzellerine.onlar bizim doğallımıza kurban olsunlar

Fıstık gibiyim zaten hiç gerek yok onun bunun bi taraflarına sadece hafif selülit var onları yok etsin cin abi tatlicadiarzu

deniz akkaya nın gözleri,angelina nın dukaları. tamer karadaglıyı da iaştyion olarak alırdım,(bir yerde okumustum eski karısı bayagı sıkıntı cekmiş bu konuda yani...neden olmasınkine olunca olsunn anam bee en iyisi en irisi olsun derim ben. :)

çok şükür kendimden çok çok memnunum ama hazır cin buraya kadar gelip yorulmuşken bişe istesek ya bare kendi vücudum için istiyosam namerdimkaydirigubbakcemile3 ben BURAK ÖZÇİVİT'i istiyorum hemde cini öyle orasıymış burasıymış diye uğraştırmıycam tek tek komple bana versin yeterrr:sm_cool:

Back
X