Mutfak Dekorasyonu Alacağım yemek odası takımım (klasik-tarihi)

zevk meselesi tabii, ama bu tarz mobilyalar için geniş alanlar gerekir. Diğer koltuk vs bunlara uygun olması gerekir.... şahsi fikrim, çok daha güzel olan ve klasik görünümlü başka yemek odası takımları bulabilirsiniz.

Yaptırmayı düşünüyorum özel bir yerde değil bu.Zaten böyle bir takım alırsam oturma grubumda buna uygun olacak.Tabiki bencede geniş evler için uygun, bu benim için kafamdaki projelerden biri.Hepsi birlikte bütünlük teşkil edince güzel olacak.Tabi herkesin zevki farklı.Ben şatafatlı ağır mobilyaları seviyorum.Mesela bir çok insan daha sade şeyleri tercih ediyor ama herkesin karakteride farklı.

güle güle kullan canım.ben de bu tarz mobilyaları beğeniyorum ama birazcık daha sadesiniaklinialirimsmilesenin beğenmen önemli olan tabi.Allah güle güle kullanmayı nasip etsinyerimseniben

cok agır ama cok güzel..zevk meselesi tabi..
güle güle kullanın

zukseddincim evet çok güzel ama apartman dairesinde göstermez kendini bu saray lazım ancak:))
birde zevkini bilmiyorum ama şimdiki nesil pratik ve az eşya kullanıyor..
bizim evdeki kalsik model değil az oyma kakma vs var ama toz kir birikiyor temizliği bir facia:))o tozları çıkarmak için firketeyla falan kazıyordum canım hiç pratik değil hatta gümüşlüklerden birini vermiştik biz illallah edip...:))

ay canım çok güsel anlatmışsın hakketende saray lazım demekki kafamdaki bu islenimi yansıtıo mobilyalar diğer insanlarada.Allah hepimize saraylar nasip eder inş.:Saruboceq:çok mu uçtum neCADIARZU,ayranım yok içmeye.... misali oldumsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
şimdiki nesil mobilyalar zerre hitap etmio bana hele şimdiki masalar dümdüz ya bildiğin ofis masası gibi, salonun yemek masası hali yok,gerçi zevk meselesi insanların böle hoşuna gidio demekki.benimde zevkim bu paylaşmak istedim bende sadece kötüde olsa tüm yorumlara bakıp fikir ediniyorumboshayallersmile

cnm mobilyaların çok hoşuma gitti bende bu tarz bi model arıyordum bi tane buldum ama bu senin beğendiğinde çok hoşmuş nerden we ne kadara aldığını rica etsem yazarmısın çşimdiden çok teşekkür ederimmm :)

Hanımın Çiftliğindeki Muzaffer Bey'in eşyalarına benzettim.Güle güle kullanın alırsanız da.

daha almadım canım almayı düşünüyorum.böle bi modeli almya kalkamam şahsen pahalı oluyor,mobilyacılara yaptırmayı düşünüyorum tabi bu kadar işlemeli değil gene oyma kakma altın varaklar olacak biraz daha sade 3 yada 4 milyara çıkartmaya çalışacam bakalım nasipse:Saruboceq:

Baya ağır bir model seçmişsin .

Ben şahsen tercih etmezdim ama senin zevkin tabi.Sen beğendiysen bize güle güle kullan demek düşer

bence gayet güzel..yalnız odanız büyükse tercih edin derim ben...kendini göstermesi açısından..aksi takdirde üstüste bi görünüm çıkar ortaya.hernekadar showroomlarda küçük gibi gözüksede,aslında çok iri mobilyalar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…