Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bu çok ayıp bir şey değil mi ?4 yıl kadar önceydi... karşılıklı dairelerde oturuyorduk o zamanlar kardeşimle , o zamanlar iyiydiler hatta sıfır araç almışlardı yeni, biz sıkıntılıydık o dönem,ev ödememiz vardı ve ben çalışamıyordum. eve gelirken bir paket bez almalarını rica etmiştim ( 25 tl idi galiba ) aldılar, hemen verememiştim parasını, onlar bir kaç güne tatile gideceklerdi , " dedim ki " nasıl olsa evde yoksunuz , ben bez parası yerine sizin evi temizliyeyim " " olur" dedi ve ben onlar tatildeyken evlerini temizlemiştimAbla ne olacak demedi
Eşime bile söylemedim, o işteyken yaptım o zamanlar, bu durumlar ortaya çıkınca itiraf ettim
bu tarz bir kaç şey daha var aslında![]()
Yanlış anlaşılmış sanırım, arabaları yok şuan , 4 yıl önce almışlardı...12 bini biz araba için biriktirmiştik, onu aldılar bizden, şuan hiç bir mal varlıkları kalmadı, sadece bi kaç senet var...ve bi sürü borç..Araba çok mu zaruri bir ihtiyaç ben anlamıyorum?
Arabasız yaşayamıyorlar mı ?12bin tl bana göre büyük bi rakam sırf araba için kimseden borç almazdım asla.
Hastalık olur istenir o ayrı ya da ev alınır istenir ama onun da kısa sürede ödenmesi gerek.
Kusura bakmayın ama sizi biraz enayi olarak görüyorlar gibi hissettim ben.
Borçlarını abartıyor olabilirler istemeyin diye.
Bu tarz insanların ölünceye dek borçları bitme çünkü yakınlarımdan biliyorum.
Bence borcunuzu isteyin arabalarını satıp ödesinler.
Sağa sola borçları varken bi zahmet otobüse metroya biniversinler ölmezler bence.
çok ayıp etmiş kardeşin ya.4 yıl kadar önceydi... karşılıklı dairelerde oturuyorduk o zamanlar kardeşimle , o zamanlar iyiydiler hatta sıfır araç almışlardı yeni, biz sıkıntılıydık o dönem,ev ödememiz vardı ve ben çalışamıyordum. eve gelirken bir paket bez almalarını rica etmiştim ( 25 tl idi galiba ) aldılar, hemen verememiştim parasını, onlar bir kaç güne tatile gideceklerdi , " dedim ki " nasıl olsa evde yoksunuz , ben bez parası yerine sizin evi temizliyeyim " " olur" dedi ve ben onlar tatildeyken evlerini temizlemiştimAbla ne olacak demedi
Eşime bile söylemedim, o işteyken yaptım o zamanlar, bu durumlar ortaya çıkınca itiraf ettim
bu tarz bir kaç şey daha var aslında![]()
biz de karşıyız borç istemeye, sağlık ve çok çok zaruri durumlar hariç asla, Allah mecbur bırakmasın...Allah kimseden borc istemeye mecbur birakmasin insani. Nefret ederim, git kredi cek, karttan harca ama kimseden borç alma derim esime.
Siz hata etmissiniz. Sizin icin önemi olan bir parayi hic ugruna vermissiniz enistenize.
Bence isteyin. Kardesiniz 25 lira icin ev temizletmis size, bu cok cirkin bir durum. Bu laf olmasa arada bekleyin istemeyin derdim ama ne demek ev temizletnek?
Cok cirkin. Hele maas kartini adama vermek nedir ya?
Siz boyle yaparsanız daha coook para kaptirirsiniz millete.
hiç fikrim yokçok ayıp etmiş kardeşin ya.
şimdi hatırlıyorsun işte bu yaptıklarını.
nasıl ödeyecekler peki size borçlarını.
bir umut ışığı var mı?
Anladım ama borcu 4sene önce aldılar ve senelerdir de ödemediler bunu doğru anladım o Zaman değil mi?Yanlış anlaşılmış sanırım, arabaları yok şuan , 4 yıl önce almışlardı...12 bini biz araba için biriktirmiştik, onu aldılar bizden, şuan hiç bir mal varlıkları kalmadı, sadece bi kaç senet var...ve bi sürü borç..
kizinin biskuviden arttirdigi parayi nasil kiydin da verdin yaa
borcu şubat ayında verdik :) yeni daha ama Ali borca battı ve uzun bi zaman pek mümkün gözükmüyo, sadece biraz senet var ellerinde , o senetlerden mi istesek diyoruz, çünkü senetlerden de alamazsak artık Allah bilir ne zaman alırız..belki de alamayız..Anladım ama borcu 4sene önce aldılar ve senelerdir de ödemediler bunu doğru anladım o Zaman değil mi?
Ödeyemeyecekleri borcu neden istediler acaba yine de iyi niyet göremiyorum ben malesef.
Zar zor birşktirmişsinizSon durum :
Çok acı yaa...tıpkı yaprak dökümü gibi veya sırlar dünyası ...Ali o kadar bunaldı ki diğer alacaklılardan, başka bir şehre gittiler, ellerinde 2 valiz sadece...diğer tüm eşyaları evde, biz toplayacağız haftaiçi![]()
Resmen para hırsının insana neler yaptırabileceğini gördük, yaşadık.....
Evet sizin açınızdan üzülmekte haklısınız Allah yardımcıları olsunSon durum :
Çok acı yaa...tıpkı yaprak dökümü gibi veya sırlar dünyası ...Ali o kadar bunaldı ki diğer alacaklılardan, başka bir şehre gittiler, ellerinde 2 valiz sadece...diğer tüm eşyaları evde, biz toplayacağız haftaiçi![]()
Resmen para hırsının insana neler yaptırabileceğini gördük, yaşadık.....
Belki Ada'm borç vermeyi seviyor3 sene oldu biz borç vereli, sıkboğaz etmedikçe saçma sapan bi hal aldı olay, bizden başka herkes öncelikli oldu, bize borcu olan adam borç verir oldu yani düşün, bize borcunu kapatmıyo başkasına borç veriyo, şimdi mecbur istedik ama alabildik mi hayır, kamu spotu: kimseye yüklü miktarda borç vermeyin, geri gelmezse üzülmeyeceğiniz miktarlar olsun