bencede pılav yapma canım yapınca yenılıyo yanı ben duramıyom sımdıye kadarkı menun guzel ama sabah ekmek az olmus:26:
dövmeç nasıl oluyor merak ettim yöresel bişey gibi..
canim yumurta patetesliyli ondan ekmegi az tuketim
aslinda annemler koyde patlicanlari biberleri ateste kozlerlerdi doomateste sacta pisirilirdi sonra bunlar kabuklarindan ayrildiktan sonra bol sarimsekla iyce bir kapta dovulurlerdi istege bagli biraz zeytin yagida katan oluyor tabi yaninda sacta yapilmis bazlama bide ayran harika oluyordu ayrica sebzelerde tamamen organik kendimiz yetistirirdik... bu yemege bizim orda dovmec denilirdi ama baska yorelerdede yapiliyor ama ne diyorlar bilmem ben adiyamanliyim ama pariste yasiyorum....
ufff canım çekti walla bayılırım közlenmiş sebzeye
bende bayilirim ama yaninda sicak bazlama ve ev yapimi ayranla tabi diyet icin sicak bazlama pek ideal degil aslinda arada bir kilo verirsem odul olarak yapabilirim
kizniyeti bozacam dur yapma etme eyleme...mis gibi olur sıcak bazlama..yap canım yap afiyet olsun
kizniyeti bozacam dur yapma etme eyleme...
evet aksam yemegimide yedim
kanat izgara 3 tanne
kozlenmis patlican biber
salata
yarim gofret cay hazir degildi sigara icmek icin yedim cay icmesem ile sekerli birsey yiyecem
yatana kadar form cay
3.5 litre su
buyk gun gelmis catmis bile bu gun cuma gelelim kilo durumuna
baslangic:83
gecen haf:72.2
bu hafta:70
giden:2.2
birazdan guzel bir kavaltiyla gune baslarim insala haftaya 68 rakamini gorurum
off o naıs bıseymıs yaa benıdme canım cektı bayılırım bu tarz seylerecanim yumurta patetesliyli ondan ekmegi az tuketim
aslinda annemler koyde patlicanlari biberleri ateste kozlerlerdi doomateste sacta pisirilirdi sonra bunlar kabuklarindan ayrildiktan sonra bol sarimsekla iyce bir kapta dovulurlerdi istege bagli biraz zeytin yagida katan oluyor tabi yaninda sacta yapilmis bazlama bide ayran harika oluyordu ayrica sebzelerde tamamen organik kendimiz yetistirirdik... bu yemege bizim orda dovmec denilirdi ama baska yorelerdede yapiliyor ama ne diyorlar bilmem ben adiyamanliyim ama pariste yasiyorum....
buyk gun gelmis catmis bile bu gun cuma gelelim kilo durumuna
baslangic:83
gecen haf:72.2
bu hafta:70
giden:2.2
birazdan guzel bir kavaltiyla gune baslarim insala haftaya 68 rakamini gorurum
canim ben gecen hafta aldigim icin yani kisa surede almis oldugum bir kilo oldugu icin bu kadar verdim hata gecen hafta bu rakami gorunce yeniden gunlugume donup mucadele vermeye karar verdim insalah basaririm ...off o naıs bıseymıs yaa benıdme canım cektı bayılırım bu tarz seylere
bende cok severim bu tarz seyleri
ooo süpersin canım kendı 300 grımdan utandım vallatebrıklerrr
haftada 2,2 kg...süpersin canım..böyle devam edersin umarım..
canim ben gecen hafta aldigim icin yani kisa surede almis oldugum bir kilo oldugu icin bu kadar verdim hata gecen hafta bu rakami gorunce yeniden gunlugume donup mucadele vermeye karar verdim insalah basaririm ...
ıyı yapmıssın canım ınsallah canım ıstedıgımız kıloya ınerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?