sizi tanımıyorum kimsinizki sizinle tartışmaya gireyim yasakkelime seviyesiz değilim okadar zemuszemusbayanssulusmile eğer soru sormak alaycılıksa öyle anlayın en zor meslek diyorlar sizce en zor meslekmi ev hanımlığı bende size bunu soruyorum?Ben sadece merak ediyorum en zor meslek olarak yapılanları.çünkü az vakitte aynı şeyleri bizde yapıyoruz.yada siz yapmıyormusunuz?Bizim maalesef bir kadınımızda yok bunları yapıcak.Neden bu kadar alındınız merak ettim şahsen...
elbette alındım, annem-k.validem ev hanımı. ve akşam eve geldiğimde onları bitik görmek beni çok üzüyordu bekarken.. şimdi bekar sayısı azaldı işleri azaldı biraz..
en zor meslek çünkü herkes sizin gibi düşünüyor.. oysa ben bu tür düşüncelerin erkeklere özgü olduğunu sanırdım "bütün gün evde ne yapıyorsun" felsefesi eskidi artık..
dediğim gibi evde oturuken eşim bile en az 2 çeşit yemek beklerdi, ee bir de buna çocuk(lar) eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor.. annemin günlük ütülediği gömlek sayısı 5i geçiyordu çoğu zaman..
biz robot değiliz, akşam eve geldiğimde bir kahve alıp kendimi koltuğa bırakmak istiyorum çoğu zaman.. ama olmuyor, hiç olmazsa bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır makinasına veya kurutucuya çamaşır atmak, yemek hazırlamak, ev süpürmek, oğlanların mamaları-kıyafetleri v.s...
yazarkan bile yoruluyorum. Allahtan yılın 5 ayı TR deyim, işime homeoffice devam ediyorum valla rahatladığımı hissediyorum..
çalışmak mükemmel bir duygu, ama evdeyseniz insanlar çok büyük performans bekliyor sizden.. doğru konuşalım ne eş elini sürüyor bir işe ne de başkası..
tepkimi kişisel algılamayın, bu tür düşünceler üzüyor beni...
sevgiler...