• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alan bayanlar kskanyorum!!

yoo doğru yaptım.. "sizin bütün gün yaptığınız ev hanımlığını biz akşam yapıyoruz" diyen sizdiniz değil mi? ben de ona karşı yazdım mesajımı.. siz akşam ev kadınlığı yaparken, ev hanımları dinleniyor, akşamın tadını çıkarıyor...

herneyse, yükselmek için illa birilerini ezmek gerekmiyor.. siz kendi çapınızda yorulursunuz ev hanımları kendi çapında.. "amann sizin de yaptığınız iş mi?" derseniz, biri de çıkıp "sizin yaptığınız iş mi peki?" der..

umarım anlaşılmışımdır.. :1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alıntınızı yalnış yaptınız sanırım :) bende çalışan bir bayanım.ayrıca neden hırs yapayımki çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum kimseye minnet etmiyorum.sizmi gelip benim ütümü çamaşırımı bulaşığımı yıkıyorsunuz :)çalışan kadına pis muamelesi yapar gibi konuşuyorsunuz.inanın bütün gün kadın programı izleyen ev hanımlarından daha titizimdir.çünkü ben mükemmelim her yere yetişiyorum :)

hiççç lafımı biryerlere çekip yeni tartışma kapıları açmaya uğraşmayın.. çalışana pis demedim, zira ben de çalışıyorum daha önce de yazdım..

evde oturanlara karşı bir siniriniz var sanırım, sürekli "hele anlatın ne yapıyorsunuz allah aşkına" tarzında alaycı yorumlar yapan sizsiniz zira... :delphin:

hiççç lafımı biryerlere çekip yeni tartışma kapıları açmaya uğraşmayın.. çalışana pis demedim, zira ben de çalışıyorum daha önce de yazdım..

evde oturanlara karşı bir siniriniz var sanırım, sürekli "hele anlatın ne yapıyorsunuz allah aşkına" tarzında alaycı yorumlar yapan sizsiniz zira... :delphin:

sizi tanımıyorum kimsinizki sizinle tartışmaya gireyim yasakkelime seviyesiz değilim okadar zemuszemusbayanssulusmile eğer soru sormak alaycılıksa öyle anlayın en zor meslek diyorlar sizce en zor meslekmi ev hanımlığı bende size bunu soruyorum?Ben sadece merak ediyorum en zor meslek olarak yapılanları.çünkü az vakitte aynı şeyleri bizde yapıyoruz.yada siz yapmıyormusunuz?Bizim maalesef bir kadınımızda yok bunları yapıcak.Neden bu kadar alındınız merak ettim şahsen...

Son düzenleme:
sizin adınıza sevindim yerimseniben

mümkünse adımada sevinmeyin benimle ilgili hiç bir şeye yorum yapmayın çünkü sizi kaale almıyorum . görüş açılarımız farklı ok?iyi günler sizekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 sonuçta hepimiz kadınız diilmi.hepimiz herşeyi biliyoruz.biz burda tartışmaya girmiyoruz.sadece yapılanları konuşuyoruz.bu kadar ezik hissetmeyin kendinizi lütfen üzülürüm ben çok

Kimsenin bişi yarışına girdiği yok kızlar...sizin yaptıklarınızı hergün bizde yapıyoruz yerdeki kıl zerresi çalışan bayanlarada batıyor merak etme.Bunun ev hanımlığıyla alakası yok yani:)çalışan bayanlarda gündüz iş kadını akşam ev kadını.Merak etmeyin yani sizin bütün gün yaptıklarınızı biz bir akşama sığdırabiliyoruz :)

kendiniz için avantaj olarak gördüklerinizi neden kıyas yoluyla açıklamaya çalışıyorsunuz..
tatmin edemediğiniz duygularınızı başkalarının üzerinden tatmin etmeye çalışmak insanı aciz gösterir..
genel olarak söylüyorum bunu lafım sadece bu duruma değil yani..

mantık çerçevesinde bakarsak paraya ihtiyacı olan çalışır para kazanır...
paraya ihtiyacı olmayan çalışmaz...

çalışmayı sosyal bir aktivite olarak görmek gelişmemişliğin özelliğidir..

gelişmiş ülkelerde çalışma hayatının dışında devam eder sosyal hayat..

bebeğim var şu an çalışmıyorum ve çalışmaya başlamaktan korkuyoruz sosyal hayatımı baltalayacağı korkusuyla..

tabi sosyallikten ne anladığımızla alakalı bu durum öğle arası arkadaşlarla iki sigara tüttürüp çay içmekse bilemem...

kendimi şu an çalışmadığım için bir an bile şe yaramaz veya yan gelir yatar düşünmüyorum.

iki halinde kolaylıkları ve zorlukları var..

herkes kendi hayatı için en uygununu zaten seçer..

bu arada size tavsiyem bu kadar hırslı ve öfkeli olmayın ... hep zarar verir..

sizi tanımıyorum kimsinizki sizinle tartışmaya gireyim yasakkelime seviyesiz değilim okadar zemuszemusbayanssulusmile eğer soru sormak alaycılıksa öyle anlayın en zor meslek diyorlar sizce en zor meslekmi ev hanımlığı bende size bunu soruyorum?Ben sadece merak ediyorum en zor meslek olarak yapılanları.çünkü az vakitte aynı şeyleri bizde yapıyoruz.yada siz yapmıyormusunuz?Bizim maalesef bir kadınımızda yok bunları yapıcak.Neden bu kadar alındınız merak ettim şahsen...

elbette alındım, annem-k.validem ev hanımı. ve akşam eve geldiğimde onları bitik görmek beni çok üzüyordu bekarken.. şimdi bekar sayısı azaldı işleri azaldı biraz..

en zor meslek çünkü herkes sizin gibi düşünüyor.. oysa ben bu tür düşüncelerin erkeklere özgü olduğunu sanırdım "bütün gün evde ne yapıyorsun" felsefesi eskidi artık..

dediğim gibi evde oturuken eşim bile en az 2 çeşit yemek beklerdi, ee bir de buna çocuk(lar) eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor.. annemin günlük ütülediği gömlek sayısı 5i geçiyordu çoğu zaman..

biz robot değiliz, akşam eve geldiğimde bir kahve alıp kendimi koltuğa bırakmak istiyorum çoğu zaman.. ama olmuyor, hiç olmazsa bulaşık makinasını boşaltmak, çamaşır makinasına veya kurutucuya çamaşır atmak, yemek hazırlamak, ev süpürmek, oğlanların mamaları-kıyafetleri v.s...

yazarkan bile yoruluyorum. Allahtan yılın 5 ayı TR deyim, işime homeoffice devam ediyorum valla rahatladığımı hissediyorum..
çalışmak mükemmel bir duygu, ama evdeyseniz insanlar çok büyük performans bekliyor sizden.. doğru konuşalım ne eş elini sürüyor bir işe ne de başkası..

tepkimi kişisel algılamayın, bu tür düşünceler üzüyor beni...
sevgiler...

mümkünse adımada sevinmeyin benimle ilgili hiç bir şeye yorum yapmayın çünkü sizi kaale almıyorum . görüş açılarımız farklı ok?iyi günler sizekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 sonuçta hepimiz kadınız diilmi.hepimiz herşeyi biliyoruz.biz burda tartışmaya girmiyoruz.sadece yapılanları konuşuyoruz.bu kadar ezik hissetmeyin kendinizi lütfen üzülürüm ben çok

eziklik CADIARZU hmmm başkalarının üztüne basarak kendini yüceltmek oluyor sanırım bu.. :1closedeyes: yok üzülemeyin, bakın yukarıda ne güzel gülüyordunuz gülün siz gülün yerimseniben

Bana zarar verdiği yok çünkü benim hırsım yok.Sizin bizi yargıladığınız gibi bizde sizlere soru yönelttiğimizde neden zorunuza gidiyor çözemedim?Sonuçta hepimiz kadınız herkesin kendi tercihi.Ama maalesef bizim öğle aramızda olmuyor dediğiniz gibi üzgünüm keşke olsa.Bence sidik yarışına girip kimseyle kendinizi kıyaslamayın hanımlar

Ay yeter ayol, valla saç baş yolduracaksınız banaalsanaalsanasmile

yeminle bu konuşmalarınız sizlere BAN olarak dönebilir

Forum manifestosunu okuyunuz pilis, ben uyarayım da.:hulya:

valla şu an çalışıyorum ama çocuğum olursa durum ne olacak bilemiyorum,bende bazen ev hanımlarını kıskanmıyor değilim...evin kapın maddi durumun yerindeyse ve eğer çocuğun varsa,çalışrken kazandığını çalışmazken de elinde görebiliyorsan çalışmamak bazen mantıklı geliyor bana ama çocuğun varsa...altını çizeyim....

en zor meslek çünkü herkes sizin gibi düşünüyor.. oysa ben bu tür düşüncelerin erkeklere özgü olduğunu sanırdım "bütün gün evde ne yapıyorsun" felsefesi eskidi artık..

tepkimi kişisel algılamayın, bu tür düşünceler üzüyor beni...
sevgiler...

office artık erkekler bile böyle düşünmüyor canım haksızlık etmeyelim erkeklerede :)),

eşimin çok yoğun bir iş temposu var ve buna rağmen eve gelince benimle beraber işe girişir..

ben şu an çalışmıyorum ona rağmen işleri benle bölüşür ütü yapar süpürürken yardım eder..

işten gelince bütün gün oğlumla yorulduğum için onun herşeyiyle ilgilenir..
bunlarla beraber her ay hesabıma belli miktar para yatırır...
kıymet bilir yani..

ama sorsan burda bazı arkadaşlara eşlerimizin çalışmayan kadına kıymet vermeyip yeterince saygı duymadığını söyleyecek kadar ileri giderler..

biricik_57... hayatımda bu tarz konuşan insanların karşısında sadece sesiz kalmışımdır..umarım şu konuşma seviyeni geliştireceğin yeterince vakte sahip olursun bi gün..

önerilerin için teşekkür ederim estel.yalnız benim seviyemi sorgulamak sana kalmadı.sanırım lohusa sendromundasın o yüzden anlayışla karşılıyorum seni:)

office artık erkekler bile böyle düşünmüyor canım haksızlık etmeyelim erkeklerede :)),

eşimin çok yoğun bir iş temposu var ve buna rağmen eve gelince benimle beraber işe girişir..

ben şu an çalışmıyorum ona rağmen işleri benle bölüşür ütü yapar süpürürken yardım eder..

işten gelince bütün gün oğlumla yorulduğum için onun herşeyiyle ilgilenir..
bunlarla beraber her ay hesabıma belli miktar para yatırır...
kıymet bilir yani..

ama sorsan burda bazı arkadaşlara eşlerimizin çalışmayan kadına kıymet vermeyip yeterince saygı duymadığını söyleyecek kadar ileri giderler..

biricik_57... hayatımda bu tarz konuşan insanların karşısında sadece sesiz kalmışımdır..umarım şu konuşma seviyeni geliştireceğin yeterince vakte sahip olursun bi gün..

evet canım gerçekten bunu okudum bu forumda..

valla haklısın yeni jenerasyon erkekler de öyle düşünmüyor artık..

neyse, ben fikirlerimi belirttim, kıyasın gereksiz olduğunu söyledim.. konu benim açımdan kapanmıştır.. :delphin:

önerilerin için teşekkür ederim estel.yalnız benim seviyemi sorgulamak sana kalmadı.sanırım lohusa sendromundasın o yüzden anlayışla karşılıyorum seni:)

nedemek rica ederim..

ayrıca bilgi olarak vereyim, lohusa sendromu diye bişey yoktur:))
başka yerde zordurumda kalma diye söylüyorum:)

vaktinde yeterince araştırdım biricik_57...

zira lisans tezimi bu konuda hazırladım:)

bilmek istersin diye söylüyorum bir insan ya lohusahır.. buraya dikkat sadece lohusa:)
ya doğum sonrası duygu durum bozukluğu yaşıyordur ( postpartum)

sanırım bu konuyla çok ilgilisin istersen kaynakta önerebilirim:))

Burası her görüşe açık bir site değilmi bayanlar?Neden herkesin söylediği birbirine batıyor?Herkes istediğini düşünür herkes istediğini söylemekte özgürdür...Ben konuyu kapatıyorum estel bence sende kapat.egon böyle tatmin olacaksa susuyorum.mahalle kadını gibi ağız dalaşına girmiyorum..seviyen dediğin gibi çok yüksekse sende ikide bir cvp vermez susarsın :)

Son düzenleme:
Back
X