Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımmmmm anacığının yaptığını el oğlu yapmaz ev sana bakar :)kaydirigubbakcemile3
Evli olmadıgımdan mı bilmiyorum biraz rahatım
sabah 7-30 cıkıyorum akşam 5-00 evimdeyim.
Saolsun annem pek iş yaptırmaz bana:1hug:
Bir bulaşık yıkarsam. Onuda canım isterse yıkıyorum canım istemezsede makineye kaydirigubbakcemile3:lepi:
Yemek yapmaktan ve pasta yapmaktan asla bıkmam.delikafadulden
Hatta gecen hafta bi kaç pasta yaptım cumartesi 3-00 geldim eve.
Mutfaga girdim. 7-30 du falan cıktıgım![]()
Ama değerrrrr yakında sumo olmazsam iyikaydirigubbakcemile
Hafta sonları yada yaz temizliğinde bayram temizliğinde falan yoruldum falan dinlemeyiz akşam yaparız annemle temüzlüğümüzükaydirigubbakcemile2
Temizlik kolay asıl mesele dagınıklıgı toplamak.
kızımmmmm anacığının yaptığını el oğlu yapmaz ev sana bakar :)kaydirigubbakcemile3
yok anacım yetiştiren benim evi b.k götürüyoooo :)
ay canım ya seninki daha zorSabah 8 de çıkarım akşam 18.30 gibi dönerim. Ctesi yarım gün çalışırım. 2 çocuğum var. Senede 14 gün yıllık iznim var. Başkada bişey yok.hakkımız olan izinlerimizide binbir minnetle alırız. O da istediğimiz tarihlerde olmaz.:mymeka:
evet canım ama heşeye rağmen çalışmaddan da olmuyo bak 15 gündür tatilim çok sıkıltım kendimi bomboş hissediyorumm yaaaben sbah 7/-30da evden çıkıp akşam 5te evde oluyorum aynen bazen işkence oluyo bana akşamlar ama napalım.....
güllerin dikenleride var......
![]()
Buşalıgı makine yıkar. Çamaşırı yine makine yıkar. Elektrikli süpürgede ortalıgı süpürür.
Aha oldu 3 tene kızım. Geriye ne kaldı. toz alma onuda kocişime yaptırırım. Bak akşam almam seni yatak odasına diyip:lepi:kaydirigubbakcemile3
Aha bunuda hallettiksırnaşık şey
2 güne kalmaz boşar beni dimi:smiley-cool:sırnaşık şey
Robot mu la bunlar .
Çamaşırlar çıkınca asılmayacak mı , katlaması var ütüsü var..mirmirmirmir
Evi makine yanlız mı süpürüyor...
Öyle basit değil yani bacum -tatlicadiarzu-
yani bir tek ben mi beceriksizim,hiç yalnız değilsin diyen yok mu? :roflol: