alan bayanlar.! Nereye kadar ya....

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
kızlar öğretmenim ve ev işlerimi yetişritemiyorum zevkli gelmesini bırak işkence mecburiyet gibi geliyo sabah 8 akşam 5 calışıorum bide öğretmenlik rahat derler
sizde durumlar nasıllll

aahh aahh yarama bastın tam ,hiç sorma sabah 7 de evden çıkıp akşam 7,3 ta geliyorum,hiçbirşeye vakit kalmıyor ya ,senağlama,şu işlerini hem çalışıp hem yetiştirenlere hayran oluyorum,bilen varsa anlatsın yerimseniben.

Evli olmadıgımdan mı bilmiyorum biraz rahatım
sabah 7-30 cıkıyorum akşam 5-00 evimdeyim.:delphin:
Saolsun annem pek iş yaptırmaz bana:1hug:
Bir bulaşık yıkarsam. Onuda canım isterse yıkıyorum canım istemezsede makineye kaydirigubbakcemile3:lepi:
Yemek yapmaktan ve pasta yapmaktan asla bıkmam.delikafadulden
Hatta gecen hafta bi kaç pasta yaptım cumartesi 3-00 geldim eve.
Mutfaga girdim. 7-30 du falan cıktıgım:delphin:
Ama değerrrrr yakında sumo olmazsam iyikaydirigubbakcemile

Hafta sonları yada yaz temizliğinde bayram temizliğinde falan yoruldum falan dinlemeyiz akşam yaparız annemle temüzlüğümüzükaydirigubbakcemile2
Temizlik kolay asıl mesele dagınıklıgı toplamak.

Evli olmadıgımdan mı bilmiyorum biraz rahatım
sabah 7-30 cıkıyorum akşam 5-00 evimdeyim.:delphin:
Saolsun annem pek iş yaptırmaz bana:1hug:
Bir bulaşık yıkarsam. Onuda canım isterse yıkıyorum canım istemezsede makineye kaydirigubbakcemile3:lepi:
Yemek yapmaktan ve pasta yapmaktan asla bıkmam.delikafadulden
Hatta gecen hafta bi kaç pasta yaptım cumartesi 3-00 geldim eve.
Mutfaga girdim. 7-30 du falan cıktıgım:delphin:
Ama değerrrrr yakında sumo olmazsam iyikaydirigubbakcemile

Hafta sonları yada yaz temizliğinde bayram temizliğinde falan yoruldum falan dinlemeyiz akşam yaparız annemle temüzlüğümüzükaydirigubbakcemile2
Temizlik kolay asıl mesele dagınıklıgı toplamak.
kızımmmmm anacığının yaptığını el oğlu yapmaz ev sana bakar :)kaydirigubbakcemile3

Sabah 8 de çıkarım akşam 18.30 gibi dönerim. Ctesi yarım gün çalışırım. 2 çocuğum var. Senede 14 gün yıllık iznim var. Başkada bişey yok.hakkımız olan izinlerimizide binbir minnetle alırız. O da istediğimiz tarihlerde olmaz.:mymeka:

Her mesleğin zorlukları vardır sonuçta bütün günümüz gidiyor ve çalışıyoruz...
Benim içim 8:30 da başlıyor akşam 4:30 da bitiyor...
Evde yemekte yaparım arada, bulaşıkta yıkarım ...
Ev büyük ve kalabalık en işlerine anneme yardım ediyorum...
Evlenince ne yapacağım bilmiyorum...
Ama hem iş hem evi yürütmek herkes için zordur bundan eminim...
Allah hepimize kolaylık versin inşallah....

kızımmmmm anacığının yaptığını el oğlu yapmaz ev sana bakar :)kaydirigubbakcemile3

Buşalıgı makine yıkar. Çamaşırı yine makine yıkar. Elektrikli süpürgede ortalıgı süpürür.
Aha oldu 3 tene kızım. Geriye ne kaldı. toz alma onuda kocişime yaptırırım. Bak akşam almam seni yatak odasına diyip:lepi:kaydirigubbakcemile3

Aha bunuda hallettiksırnaşık şey
2 güne kalmaz boşar beni dimi:smiley-cool:sırnaşık şey

yok anacım yetiştiren benim evi b.k götürüyoooo :)

:roflol::roflol:

ya tam b.k götürme denmez de 2 haftada bir kadın alıyorum,ama yinede hafta içi yada haftasonu ev işlerine daldığımda koca mızmızlanıyor e yeni evliyiz,yapmasam ipin ucu kaçıyor,ben gelemiyorum,bazen diyorum kızım sen çok rahat yetiştin ondan beceremiyosun,yetiştiremiyosun,nolur yalnız olmadığımı söyleyin :teselli:

ben sbah 7/-30da evden çıkıp akşam 5te evde oluyorum aynen bazen işkence oluyo bana akşamlar ama napalım.....
güllerin dikenleride var......

:kahve:

Sabah 8 de çıkarım akşam 18.30 gibi dönerim. Ctesi yarım gün çalışırım. 2 çocuğum var. Senede 14 gün yıllık iznim var. Başkada bişey yok.hakkımız olan izinlerimizide binbir minnetle alırız. O da istediğimiz tarihlerde olmaz.:mymeka:
ay canım ya seninki daha zor
ben özelde öğretmenlik yaparken hafta sonu ya c.tesi ya pazar çalışıodumm
çok kötü oluyodu şimdi haftada 1 gün tatillle yaşayan insanlara gerçekten üzülüyorum canım allah kolaylık ver:1hug:sin

Buşalıgı makine yıkar. Çamaşırı yine makine yıkar. Elektrikli süpürgede ortalıgı süpürür.
Aha oldu 3 tene kızım. Geriye ne kaldı. toz alma onuda kocişime yaptırırım. Bak akşam almam seni yatak odasına diyip:lepi:kaydirigubbakcemile3

Aha bunuda hallettiksırnaşık şey
2 güne kalmaz boşar beni dimi:smiley-cool:sırnaşık şey

Robot mu la bunlar .
Çamaşırlar çıkınca asılmayacak mı , katlaması var ütüsü var..mirmirmirmir
Evi makine yanlız mı süpürüyor... :delphin:
Öyle basit değil yani bacum -tatlicadiarzu-

sabah 7.30 da evden çıkıyorum 18.30 da evde oluyorum ...2 günde 1 yada hergün yemek yapıyorum eşim yemek seçiyo..hergün günlük toplama bulaşık işini hallediyorum cuma akşamı silip süpürüp toz alıyoyorum çünkü c.tesi yarım gün çalışıyorum...çok çok büyük temizliğide bayramlarda ya da yıllık iznimden ayırdığım bi kaç günde yapıyorum...çocuğu olanları düşünemiyorum onların işi daha zor...

Robot mu la bunlar .
Çamaşırlar çıkınca asılmayacak mı , katlaması var ütüsü var..mirmirmirmir
Evi makine yanlız mı süpürüyor... :delphin:
Öyle basit değil yani bacum -tatlicadiarzu-

biz evlenene kadar merak etme o robot denen merette cıkar:delphin:

Çocuklarımıza bile o dadılık eder biz calışırız.
Hatta evin yolunu unuturuz kocamızı hepden unuturuz aha dedi dersindelikafadulden

Ev işleri gercekten zor olsun. Üstesinden gelemeyen tüm kadınlara allah yardımcı göndersinkaydirigubbakcemile4

(Kakılmıştır benim adım heryeri siler süpürürümşakkıdı)

Sabahları 8 ile 8:30 arası çıkıp akşamda işin durumuna bağlı 6 dan sonra bir evde oluyorum...c.tesileri %90 çalışıyorumm...
bazen cnm çok sıkılıyor hiçbir iş yapmak istemiyorum ama mecbursun...
birde ben kayınvalidem ile aynı evde yaşadığım için daha düzenli olmam gerekiyor.
hatta akşam daha sinir oldumm k.validem camlarımızda kirlenmiş silinse iyi oluır diye bir gönderme yaptıı....off offf

Back
X