Alan değişikliği

Tek o değil, başkaları da vardı böyle )) o konu sahipleri de bu tip önerileri uygulayıp daha da kötü oluyorlar.

adam huveseyi 6 kere aradı. huvese ise mesaj bile atamıyordu. düşünüp duruyor sonra şöyle mi böyle mi diye. ben adam kesin seviyordur süper çift olurlar diye demedim ki. düşüneceğine git ara konuş belki arkadaş olursunuz diye dedim. en son diyarbakırdan mı urfadan mı kahve getirecekti huvese için.
ama o üyenin her konusu öyle. dünyayı kendi düşüncelerine uydurmaya çalışıyor. iş görüşmesine gidiyor, patron şöyle davranmalıydı böyle olmaz ki falan diyor. daha işe başlamadan bana iş yüklerler patronun telefonlarını açmayayım diyor. acayip peşin hükümlülüğü yüzünden yıllarca iş bekledi. huvese asla tavizkar biri değil bu arada yüksek yüksek beklentileri var zaten.

A herkes Sassy'yi atlamış. Yalancı çıktı o, babası falan hepsi kendi uydurmasıymış. Evli kadınmış, hatta üyelere beni ifşa etme diye yalvarmış.
evet ay manyak. aslında belliymiş eski konularından bazı üyeler anlamış o zamanlar ama hemen bikaç kişi savununca sinmiş insanlar da.

Hepimiz huveseyi tanıyorduk zaten ve ne kadar takıntılı olduğunu biliyorduk. Adamın kurduğu her cümle, gelecem diyip gelmemesi, her sey ama her şey zaten net bir şekilde öylesine muhabbet kurduğunu belli ediyordu. Senin dediğini yapıp aradı da ne oldu mesela? Kadına arada bi yazıp öylesine deneyen adam konumundan çıkıp öylesine yazdığımı bile anlamayıp kendinden kac yas küçük kişinin düşük doz ilgisine bile fazlasıyla değer veren kişi konumuna düştü. Adamın ilgisinin sifir olduğunu ve basta öylesine bir iki dürtüp sonra vazgeçtiğini gerçekten görmedin mi? Yani da görüp önemsiz diye mi düşünüyorsun?

Aksine ilişki konularında huvese aşırı aşırı taviz veren biri. Gereksiz derecede olmadık şeylerde bile taviz veriyordu. Kurban bayramı msjından bile bin anlam çıkarıyordu, bu mu yüksek beklenti?

İş konularını bilmiyorum.

A herkes Sassy'yi atlamış. Yalancı çıktı o, babası falan hepsi kendi uydurmasıymış. Evli kadınmış, hatta üyelere beni ifşa etme diye yalvarmış.

Yaaa kanka o konuyu baska bir topikte enine boyuna tartistik, konustuk ondan. Bana ceycey soylemisti, sonra baska bir seyler ogrendim ortam patladi sonra.

kendi bir şeyler yazmaya çekindiği için sürekli karşıdan hamle bekliyor o sebeple tek mesajda aşırı heyecanlanıyor. bütün mesaisini mesaj analiz ederek geçiriyor çünkü olayı netleştirecek akıllıca hamleler yapmıyor. Geleceğim diyorsun, sohbetimi sevdin galiba dese mesela şakayla karışık belki anlar niyetini. ama adam soruyor bu cevaplıyor sonra mesaj bekliyor. Ya da aradığında sorabilirdi diğer arkadaşlarına da kahve alıyor musun böyle diye.
ben gitsin adama açılsın demiyorum ama hiçbir şey yapmayıp durmadan mesaj bekleyip adama kuruluyor. ne gerek var mesela işini bilse olay uzamayacak bile. ya da istemiyorsa açıkça söylesin x bey sağolun hediye istemiyorum şu aralar yoğunum biraz işle ilgili konular dışında vakit ayıramıyorum desin. AMA Bİ ŞEY DESİN ARTIKKK AŞFÖFMWLDKEKDM

Adama "sohpetimi sevdin galiba" dese, adam "evet çok sevdim, 3 gün sonra geleceğim, yüz yüze konuşuruz" deyip yeniden gelmeyecek bir tip. Çünki ilgisi yok, yalandan atıp tutuyor boş zamanlarında. Adamın niyeti zaten belli, açık açık söylemez ama ilgilenmiyor ki daha ne sormak. Başka konusunda da taktığı adama gidip zaman zaman gereksiz şeyler sorup kendisini gözden düşürüyordu. Herşey belliyken ne gerek var ki bu sorulara? İlla sorup Kaba saba cevap alıp gururu yerlere mi sermek lazım? Sizin verdiğiniz öneriler tam bu yönde mesela.

e tamam o zaman 2.dediğimi deyip konuyu noktalayacak. biri size gelip durduk yere hayatında biri var mı yok mu diye sorgulasa bin tane soru sorup geri geleceğim falan dese ne yaparsınız? öylece dinleyip hiçbir şey sormadan düşüncelere mi dalarsınız? benim söylemek istediğim bu aslında. kendi kendine analiz edeceğine x bey bu soruları neden soruyorsunuz dese belki bir cevap alacak ama yok illa koyun gibi dinleyip sabaha kadar düşünerek sinirlenmesi lazım.

Vanilincim benim de demek istediğimi anlamıyorsun. Adam yalancı, yalancı, ne dürüst cevap verebilir ki... daha da yeşillen, yaz, flört etmeyi bilmiyorsun flört et diye darlıyordunuz. İşte biz hepimiz o 2.denileni yapmasının söylüyorduk ama siz illa da yaz ara ilgilen diyordunuz.

Herşey belliyken ne gerek var ki bu sorulara? İlla sorup Kaba saba cevap alıp gururu yerlere mi sermek lazım? Sizin verdiğiniz öneriler tam bu yönde mesela.
Vanilin her seyi net ve acik acik duymadan ikna olmuyor. Gecen bir konudaki yorumunu gorunce emin oldum.

O konuda, konu sahibi bir hafta birisiyle bir iki kez gorusmus, adam ben duygusal iliski dusunmuyorum diye bitirmis.
Vanilin "ben olsam neden diye sorardim" demisti mesela.
Bu adamin nesine neden diye sormak istesin bir insan?

Iste ortada 1.secenekte yazdığın şeyin asla olmaması lazım. Hepimiz adamin ilgisi olmadığını anladık. Sormaya gerek olmadan. O noktada ee senden hamle olmadığı için yazmiyor demen yanlis. Erkeğin ilgisi varsa yazar. Nokta.

Vay be ne yalancı insanlar var.

Ama o kadın bir ara yüzüne yaptırdığı işlemleri anlatıyordu hala burda yazan birkaç üyeye fotoğraflarını atmıştı değerlendirsinler diye. O üyeler yalanını, kalitesini anlamadılar mı acaba?

Ay evet hatırladım o yorumu da. Bir de karşı tarafın dürüst şekilde cevap vereceğini düşünüyor ya o daha da garip bir de geçen yeni tanışıp ilişki başlatan birine 3-4 aya evlen, sakın uzatma demişti. Şaka olduğunu umuyorum.

mutludan bahsediyorsun. aç eski konularını oku. bir adamla tanışıyor sonra adam elini tuttu diye huylanıp ayrılıyor sonra tekrar biriyle tanışıyor öpmek istedi diye ayrılıyor. böyle bir sürü konusu var. her buluşma öncesi aşırı heyecan yapıyor. evhamlanıp duruyor. hayırlısıyla evlen dedim ben de çünkü çok istiyor ama evlilik korkusu var. yani bazı üyelerin eski konularını bildiğimden öyle yazıyorum

Bi de kafa karistirmak bazi insanlarin hoşuna gider. Seni arada birakmak sevip sevmedigini dusundurmek ümit verici hareketler yapip beklentiye sokmayi seviyor insanlar sana karşi bir sey hissetmese de. Siz de saniyorsunuz benle niye ugrassin seviyordur. Hayir sevmiyor, ilginiz hoşuna gidiyor oyun oynuyor, üzerinizde yuksek etkiye sahip oldugunu bilip gidip gelip sizi etrafinda donduruyor. Bunu o kadar iyi biliyorum ki ergen zamanlarimda psikolojim sacma sapanken ayni boyle hareketlerim olmustu benim de sevmesem de arada oyle davrandigim insanlar olmustu. Bunu koca yetişkin insanlar da yapiyor.
Boşuna her şeyi " o neden bu neden yok güldü yok elimi tuttu neden acabaag" diye sabah aksam dusunuyorsunuz ya karsidaki oyun oynuyor sadece.

Cileklivanilinn

evet bence de sormaya gerek yok adam bitirmiş açıkça söylemiş. konu sahibi dert etmiş çok merak ediyorsan sor dedim linçleneceğimi bilerek yazdım o yorumu. sanırım son zamanlarda içimde kalacağına dışımda patlasın felsefesini benimsedim o konuda ben neden diye sormazdım ama mesela.

E demek ki öpüşmeye hazır değilmiş kız ayrılmış iyi de yapmış. Bu kötü bir şey değil ki. Hazır olmadığı şeye sırf ayrılmasın diye Okay demek kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…