- 5 Mart 2025
- 1.052
- 3.356
- 48
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Tek o değil, başkaları da vardı böyle )) o konu sahipleri de bu tip önerileri uygulayıp daha da kötü oluyorlar.Ay huvese di mi? Yahu kadin hem o çocukla ilgilenmiyordu sadece boşluktan sarmıştı hem de aşırı derecede kendini ortalara atmıştı. Adam zaten kendini çekmiş, orda yapılması gereken g.tunu kaldirmamak. Vanilinin verdiği tavsiye iyiceee kendini ortalara at, adama mesaj at falan.
adam huveseyi 6 kere aradı. huvese ise mesaj bile atamıyordu. düşünüp duruyor sonra şöyle mi böyle mi diye. ben adam kesin seviyordur süper çift olurlar diye demedim ki. düşüneceğine git ara konuş belki arkadaş olursunuz diye dedim. en son diyarbakırdan mı urfadan mı kahve getirecekti huvese için.Ay huvese di mi? Yahu kadin hem o çocukla ilgilenmiyordu sadece boşluktan sarmıştı hem de aşırı derecede kendini ortalara atmıştı. Adam zaten kendini çekmiş, orda yapılması gereken g.tunu kaldirmamak. Vanilinin verdiği tavsiye iyiceee kendini ortalara at, adama mesaj at falan.
evet ay manyak. aslında belliymiş eski konularından bazı üyeler anlamış o zamanlar ama hemen bikaç kişi savununca sinmiş insanlar da.A herkes Sassy'yi atlamış. Yalancı çıktı o, babası falan hepsi kendi uydurmasıymış. Evli kadınmış, hatta üyelere beni ifşa etme diye yalvarmış.
A herkes Sassy'yi atlamış. Yalancı çıktı o, babası falan hepsi kendi uydurmasıymış. Evli kadınmış, hatta üyelere beni ifşa etme diye yalvarmış.
Hepimiz huveseyi tanıyorduk zaten ve ne kadar takıntılı olduğunu biliyorduk. Adamın kurduğu her cümle, gelecem diyip gelmemesi, her sey ama her şey zaten net bir şekilde öylesine muhabbet kurduğunu belli ediyordu. Senin dediğini yapıp aradı da ne oldu mesela? Kadına arada bi yazıp öylesine deneyen adam konumundan çıkıp öylesine yazdığımı bile anlamayıp kendinden kac yas küçük kişinin düşük doz ilgisine bile fazlasıyla değer veren kişi konumuna düştü. Adamın ilgisinin sifir olduğunu ve basta öylesine bir iki dürtüp sonra vazgeçtiğini gerçekten görmedin mi? Yani da görüp önemsiz diye mi düşünüyorsun?adam huveseyi 6 kere aradı. huvese ise mesaj bile atamıyordu. düşünüp duruyor sonra şöyle mi böyle mi diye. ben adam kesin seviyordur süper çift olurlar diye demedim ki. düşüneceğine git ara konuş belki arkadaş olursunuz diye dedim. en son diyarbakırdan mı urfadan mı kahve getirecekti huvese için.
ama o üyenin her konusu öyle. dünyayı kendi düşüncelerine uydurmaya çalışıyor. iş görüşmesine gidiyor, patron şöyle davranmalıydı böyle olmaz ki falan diyor. daha işe başlamadan bana iş yüklerler patronun telefonlarını açmayayım diyor. acayip peşin hükümlülüğü yüzünden yıllarca iş bekledi. huvese asla tavizkar biri değil bu arada yüksek yüksek beklentileri var zaten.
Aksine ilişki konularında huvese aşırı aşırı taviz veren biri. Gereksiz derecede olmadık şeylerde bile taviz veriyordu. Kurban bayramı msjından bile bin anlam çıkarıyordu, bu mu yüksek beklenti?adam huveseyi 6 kere aradı. huvese ise mesaj bile atamıyordu. düşünüp duruyor sonra şöyle mi böyle mi diye. ben adam kesin seviyordur süper çift olurlar diye demedim ki. düşüneceğine git ara konuş belki arkadaş olursunuz diye dedim. en son diyarbakırdan mı urfadan mı kahve getirecekti huvese için.
ama o üyenin her konusu öyle. dünyayı kendi düşüncelerine uydurmaya çalışıyor. iş görüşmesine gidiyor, patron şöyle davranmalıydı böyle olmaz ki falan diyor. daha işe başlamadan bana iş yüklerler patronun telefonlarını açmayayım diyor. acayip peşin hükümlülüğü yüzünden yıllarca iş bekledi. huvese asla tavizkar biri değil bu arada yüksek yüksek beklentileri var zaten.
A herkes Sassy'yi atlamış. Yalancı çıktı o, babası falan hepsi kendi uydurmasıymış. Evli kadınmış, hatta üyelere beni ifşa etme diye yalvarmış.
kendi bir şeyler yazmaya çekindiği için sürekli karşıdan hamle bekliyor o sebeple tek mesajda aşırı heyecanlanıyor. bütün mesaisini mesaj analiz ederek geçiriyor çünkü olayı netleştirecek akıllıca hamleler yapmıyor. Geleceğim diyorsun, sohbetimi sevdin galiba dese mesela şakayla karışık belki anlar niyetini. ama adam soruyor bu cevaplıyor sonra mesaj bekliyor. Ya da aradığında sorabilirdi diğer arkadaşlarına da kahve alıyor musun böyle diye.Aksine ilişki konularında huvese aşırı aşırı taviz veren biri. Gereksiz derecede olmadık şeylerde bile taviz veriyordu. Kurban bayramı msjından bile bin anlam çıkarıyordu, bu mu yüksek beklenti?
İş konularını bilmiyorum.
Adama "sohpetimi sevdin galiba" dese, adam "evet çok sevdim, 3 gün sonra geleceğim, yüz yüze konuşuruz" deyip yeniden gelmeyecek bir tip. Çünki ilgisi yok, yalandan atıp tutuyor boş zamanlarında. Adamın niyeti zaten belli, açık açık söylemez ama ilgilenmiyor ki daha ne sormak. Başka konusunda da taktığı adama gidip zaman zaman gereksiz şeyler sorup kendisini gözden düşürüyordu. Herşey belliyken ne gerek var ki bu sorulara? İlla sorup Kaba saba cevap alıp gururu yerlere mi sermek lazım? Sizin verdiğiniz öneriler tam bu yönde mesela.kendi bir şeyler yazmaya çekindiği için sürekli karşıdan hamle bekliyor o sebeple tek mesajda aşırı heyecanlanıyor. bütün mesaisini mesaj analiz ederek geçiriyor çünkü olayı netleştirecek akıllıca hamleler yapmıyor. Geleceğim diyorsun, sohbetimi sevdin galiba dese mesela şakayla karışık belki anlar niyetini. ama adam soruyor bu cevaplıyor sonra mesaj bekliyor. Ya da aradığında sorabilirdi diğer arkadaşlarına da kahve alıyor musun böyle diye.
ben gitsin adama açılsın demiyorum ama hiçbir şey yapmayıp durmadan mesaj bekleyip adama kuruluyor. ne gerek var mesela işini bilse olay uzamayacak bile. ya da istemiyorsa açıkça söylesin x bey sağolun hediye istemiyorum şu aralar yoğunum biraz işle ilgili konular dışında vakit ayıramıyorum desin. AMA Bİ ŞEY DESİN ARTIKKK AŞFÖFMWLDKEKDM
e tamam o zaman 2.dediğimi deyip konuyu noktalayacak. biri size gelip durduk yere hayatında biri var mı yok mu diye sorgulasa bin tane soru sorup geri geleceğim falan dese ne yaparsınız? öylece dinleyip hiçbir şey sormadan düşüncelere mi dalarsınız? benim söylemek istediğim bu aslında. kendi kendine analiz edeceğine x bey bu soruları neden soruyorsunuz dese belki bir cevap alacak ama yok illa koyun gibi dinleyip sabaha kadar düşünerek sinirlenmesi lazım.Adama "sohpetimi sevdin galiba" dese, adam "evet çok sevdim, 3 gün sonra geleceğim, yüz yüze konuşuruz" deyip yeniden gelmeyecek bir tip. Çünki ilgisi yok, yalandan atıp tutuyor boş zamanlarında. Adamın niyeti zaten belli, açık açık söylemez ama ilgilenmiyor ki daha ne sormak. Başka konusunda da taktığı adama gidip zaman zaman gereksiz şeyler sorup kendisini gözden düşürüyordu. Herşey belliyken ne gerek var ki bu sorulara? İlla sorup Kaba saba cevap alıp gururu yerlere mi sermek lazım? Sizin verdiğiniz öneriler tam bu yönde mesela.
Vanilincim benim de demek istediğimi anlamıyorsun. Adam yalancı, yalancı, ne dürüst cevap verebilir ki... daha da yeşillen, yaz, flört etmeyi bilmiyorsun flört et diye darlıyordunuz. İşte biz hepimiz o 2.denileni yapmasının söylüyorduk ama siz illa da yaz ara ilgilen diyordunuz.e tamam o zaman 2.dediğimi deyip konuyu noktalayacak. biri size gelip durduk yere hayatında biri var mı yok mu diye sorgulasa bin tane soru sorup geri geleceğim falan dese ne yaparsınız? öylece dinleyip hiçbir şey sormadan düşüncelere mi dalarsınız? benim söylemek istediğim bu aslında. kendi kendine analiz edeceğine x bey bu soruları neden soruyorsunuz dese belki bir cevap alacak ama yok illa koyun gibi dinleyip sabaha kadar düşünerek sinirlenmesi lazım.
Vanilin her seyi net ve acik acik duymadan ikna olmuyor. Gecen bir konudaki yorumunu gorunce emin oldum.Herşey belliyken ne gerek var ki bu sorulara? İlla sorup Kaba saba cevap alıp gururu yerlere mi sermek lazım? Sizin verdiğiniz öneriler tam bu yönde mesela.
Iste ortada 1.secenekte yazdığın şeyin asla olmaması lazım. Hepimiz adamin ilgisi olmadığını anladık. Sormaya gerek olmadan. O noktada ee senden hamle olmadığı için yazmiyor demen yanlis. Erkeğin ilgisi varsa yazar. Nokta.e tamam o zaman 2.dediğimi deyip konuyu noktalayacak. biri size gelip durduk yere hayatında biri var mı yok mu diye sorgulasa bin tane soru sorup geri geleceğim falan dese ne yaparsınız? öylece dinleyip hiçbir şey sormadan düşüncelere mi dalarsınız? benim söylemek istediğim bu aslında. kendi kendine analiz edeceğine x bey bu soruları neden soruyorsunuz dese belki bir cevap alacak ama yok illa koyun gibi dinleyip sabaha kadar düşünerek sinirlenmesi lazım.
Vay be ne yalancı insanlar var.A herkes Sassy'yi atlamış. Yalancı çıktı o, babası falan hepsi kendi uydurmasıymış. Evli kadınmış, hatta üyelere beni ifşa etme diye yalvarmış.
Ay evet hatırladım o yorumu da. Bir de karşı tarafın dürüst şekilde cevap vereceğini düşünüyor ya o daha da garipVanilin her seyi net ve acik acik duymadan ikna olmuyor. Gecen bir konudaki yorumunu gorunce emin oldum.
O konuda, konu sahibi bir hafta birisiyle bir iki kez gorusmus, adam ben duygusal iliski dusunmuyorum diye bitirmis.
Vanilin "ben olsam neden diye sorardim" demisti mesela.
Bu adamin nesine neden diye sormak istesin bir insan?
mutludan bahsediyorsun. aç eski konularını oku. bir adamla tanışıyor sonra adam elini tuttu diye huylanıp ayrılıyor sonra tekrar biriyle tanışıyor öpmek istedi diye ayrılıyor. böyle bir sürü konusu var. her buluşma öncesi aşırı heyecan yapıyor. evhamlanıp duruyor. hayırlısıyla evlen dedim ben deAy evet hatırladım o yorumu da. Bir de karşı tarafın dürüst şekilde cevap vereceğini düşünüyor ya o daha da garipbir de geçen yeni tanışıp ilişki başlatan birine 3-4 aya evlen, sakın uzatma demişti. Şaka olduğunu umuyorum.
Vanilin her seyi net ve acik acik duymadan ikna olmuyor. Gecen bir konudaki yorumunu gorunce emin oldum.
O konuda, konu sahibi bir hafta birisiyle bir iki kez gorusmus, adam ben duygusal iliski dusunmuyorum diye bitirmis.
evet bence de sormaya gerek yok adam bitirmiş açıkça söylemiş. konu sahibi dert etmiş çok merak ediyorsan sor dedim linçleneceğimi bilerek yazdım o yorumu. sanırım son zamanlarda içimde kalacağına dışımda patlasın felsefesini benimsedimVanilin her seyi net ve acik acik duymadan ikna olmuyor. Gecen bir konudaki yorumunu gorunce emin oldum.
E demek ki öpüşmeye hazır değilmiş kız ayrılmış iyi de yapmış. Bu kötü bir şey değil ki. Hazır olmadığı şeye sırf ayrılmasın diye Okay demek kötü.mutludan bahsediyorsun. aç eski konularını oku. bir adamla tanışıyor sonra adam elini tuttu diye huylanıp ayrılıyor sonra tekrar biriyle tanışıyor öpmek istedi diye ayrılıyor. böyle bir sürü konusu var. her buluşma öncesi aşırı heyecan yapıyor. evhamlanıp duruyor. hayırlısıyla evlen dedim ben deçünkü çok istiyor ama evlilik korkusu var. yani bazı üyelerin eski konularını bildiğimden öyle yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?