- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi tam olarak anlatamadım galiba, kendimce hem yardımımı hem de sosyal projeler düzenliyorum zaten, bahsettiğim konu artık bildiğim tüm çözümleri deneyerek bir sonuca ulaşamadığım için nette araştırma yaparken “belki” diye düşündüğüm birşeydi ve sadece sordum mantıksız olduğunu ben de biliyorum sormamdaki amaç ta bu zaten. Belki olabilir mi acaba diyeBak güzel kardeşim sen ruh halini düzeltmek istiyorsan o kadına vereceğin parayı bir köy okuluna giyecek yardımında kullan malum kış
Ya da bir üniversite öğrencisine yardım et ne biliyim
Böyle şarlatanlara para kaptırınca ruhun düzelmez![]()
Bakayım o bölüme bilmiyorumKendi duani kendin et araciya gerek mi var.Burada dualar kismi var herkes icin dua ediyorlar bak istersen.
Bakın işte ne güzel şeylerle uğraşıyormuşsunuzKendimi tam olarak anlatamadım galiba, kendimce hem yardımımı hem de sosyal projeler düzenliyorum zaten, bahsettiğim konu artık bildiğim tüm çözümleri deneyerek bir sonuca ulaşamadığım için nette araştırma yaparken “belki” diye düşündüğüm birşeydi ve sadece sordum mantıksız olduğunu ben de biliyorum sormamdaki amaç ta bu zaten. Belki olabilir mi acaba diye
Daha öncede yazdım asla reklam değil, gerçekten artık çaresizce arayış benimki ama burada başka topikler varmış oralara bakıcam şimdiAllah’la kul arasına Alara Ün mü girecekmiş? Bi de bu kadına para vereceksin?? Hem de fani dünya parası :) Saf mısın nesin?
Acaba diyorum reklam mı? Hani iyisi kötüsü olmaz ya.Mune
ewet aynen öyle kendisi dua etmiyor astroloji ile ilgili sanırım, ama bu kadar yazılan şeyden sonra bilinçaltımında saçmalama demesiyle vazgeçtim zaten, Allah yardımcım olsun inşSitesini merak edip inceledim, net uyanık ya. Birkaç tane dua yazıyor, bu duaların kabul olduğu belli başlı "günler ve saatler" olduğunu iddia ediyor, bu günleri göndermek için de para istiyor. Yapmayın gözünüzü seveyim böyle şey olmaz.
Belki değil olamaz inanmayın böyle şeylere.Kendimi tam olarak anlatamadım galiba, kendimce hem yardımımı hem de sosyal projeler düzenliyorum zaten, bahsettiğim konu artık bildiğim tüm çözümleri deneyerek bir sonuca ulaşamadığım için nette araştırma yaparken “belki” diye düşündüğüm birşeydi ve sadece sordum mantıksız olduğunu ben de biliyorum sormamdaki amaç ta bu zaten. Belki olabilir mi acaba diye
Gerçekten hiç tanımıyorum kadını dün denk geldim ve merak ettim, vazgeçtim zatenAlaracim bırak bu işleri tatlım
Insta dan reklam falan yuvarlak git işte![]()
99 doğumlu 3 çocuk sahibi ,swarm da aktif[/QUOTE
Siz değil alara hağnımYok benim 2 evladım var ayrıca 83 Doğum tarihim ne alaka söyledikleriniz
Yok benim 2 evladım var ayrıca 83 Doğum tarihim ne alaka söyledikleriniz
merhaba arkadaşlar internette araştırma yaparken Alara ünlü isimli kadınla karşılaştım yaşam koçu olarak tanıymış kendini, esmalarla Dualar yapıyor anladığım kadarıyla. Çok ciddi bir süreçten geçiyorum evliliğimle ilgili, 3 evladım var kendisiyle mailleştim, benim için ciddi sayılacak bir para istedi, daha önce böyle bir çalışma yapıp sonuç alan oldu mu acaba
Yeni bir hatice vakası
Aaaa evet Hatice sen misin :)Yeni bir hatice vakası![]()
hatice kim İnan’ın bilmiyorum, zaten kadınla iletişim kurmaktan vazgeçtim, benimki sadece umut dünyasıydıAaaa evet Hatice sen misin :)
Kendisinin blogunu gecen yıllarda yakından takip ederdim reiki yöntemiyle bişeyler yapıyor sanirim fakat itimat etmeyin yine de derim.Blogunda bazı duaları vermis zaten kendinizde uygulayabilirsiniz.merhaba arkadaşlar internette araştırma yaparken Alara ünlü isimli kadınla karşılaştım yaşam koçu olarak tanıymış kendini, esmalarla Dualar yapıyor anladığım kadarıyla. Çok ciddi bir süreçten geçiyorum evliliğimle ilgili, 3 evladım var kendisiyle mailleştim, benim için ciddi sayılacak bir para istedi, daha önce böyle bir çalışma yapıp sonuç alan oldu mu acaba