Alara ünlü ile çalışan oldu mu?

Kendisinin blogunu gecen yıllarda yakından takip ederdim reiki yöntemiyle bişeyler yapıyor sanirim fakat itimat etmeyin yine de derim.Blogunda bazı duaları vermis zaten kendinizde uygulayabilirsiniz.
İşte o Dualar için doğru vakitleri falan ücretli veriyor sanırım, ama dediğiniz gibi yapıcam ben de zaten

İşte o Dualar için doğru vakitleri falan ücretli veriyor sanırım, ama dediğiniz gibi yapıcam ben de zaten
Netten gezegenlerin açık ve kapalı günlerine sizde bakabilirsiniz hatta oda kendi blogunda mevcut biraz araştirin kendinizinde yapabileceği uygulamalar.Her gezegenin saati ve günü ayrıdır bunu ögrendikten sonra sizde yapabilirsiniz onun ücretle yapacaklarını dediğim gibi biraz araştırın sadece.

Dua edecek sizin ilişkinizi düzeltecek öylemi
Aklınızı başınıza toplayın ne olur

merhaba arkadaşlar internette araştırma yaparken Alara ünlü isimli kadınla karşılaştım yaşam koçu olarak tanıymış kendini, esmalarla Dualar yapıyor anladığım kadarıyla. Çok ciddi bir süreçten geçiyorum evliliğimle ilgili, 3 evladım var kendisiyle mailleştim, benim için ciddi sayılacak bir para istedi, daha önce böyle bir çalışma yapıp sonuç alan oldu mu acaba
İnsan önünü göremeyince her türlü yardıma muhtaç oluyor. Ben seni çooook iyi anlıyorum. Bana eşşekten düşeni getirin demişler :))
Sen kendi duanı et gerçekten inşirah suresinin faydası oluyor. Evliliğin düzene girmez belki ama seni güçlendirir Zihni’ni açar.
Rabbim gönlünün muradını versin.

Başkasına dua etsin diye para mı vermeyi düşündün???
Bu nasıl bir kafa acaba? Kendin neden etmiyorsun?

Bol bol bakara suresi oku. Okuyamıyorsan aç internetten evde dinle... Sürekli açık olsun. Çok faydasını görürsün canım...

Parayla dua mi satilir/satin alinir. Arti yasam kocu olmakl alakasi olmayan bir is. Evlilik terapisine para verin daha net sonuc alirsiniz. Keza her kul Allahla arasina kimseyi sokma geregi duymadan dua edebilir.

Açın bakara suresini evde bilgisayaedan dinleyin yakın adaçayınızı da enerji temizlensin evi de sirkeli suyla silin tamamdır! Parayla dua da ne yahu

Duanin vaktibolur mu guzel arkadasim. En guzel vakit yuregindeki vakittir. Mesela ben gece dua etmeyi cok severim. Yapma inanma caresizligini kullanan insanlara prim verme. Hatim yap en temizi. Hatim yapan gruplar var. En guzel care orada.

Önce bir karar verin kaç çocuğunuz var ? 2 mi 3 mü?
Reklam kokan konu gibi geldi bana , eğer gerçekse bile kendiniz dua edemiyor musunuz böyle şarlatanlara inanmayın.

Back
X