Herkes kendinle barışık ol diyor ama olamıyorum. İnsanları şu sana kadar hiç fiziksel özellikleri yüzünden yadırgamadım. Ama onlar hep beni yadırgıyor. Küçüklüğünden beri ya gözlerimin hafif çekildiğinden dolayı çinli ya burnumun büyüklüğünden dolayı domuz burunlu ya d inek tipli kızsın damgası yedim. Barışık olamıyorum kendimle. CÇirkin kadın yoktur bakımsızkkadın vvardır lafına da inanmıyorum. küçük gosteriyorum. Ailedeki en çirkin kadınlardan biriyim ve cçok güzel kuzenlerim var. Hatta biri var ki afet resmen. Onunla dışarıcçıkınca herkes ona bakıyor. Zaten hiçkimse bbakmıyor bana onun yanındaiyice ssoluyorum. O bile banacçirkin olduğumdan dolayi yerindeoolmak istemediğinidedi. Ve ben artık çirkinolmaktan ddahası insanlardan biktim.
Biliyorum ki iç güzellik her zaman dış güzellikten daha önemli. Ama insanlar dışgorunisumle yadirgiyirlar. Hatta bbana bakan erkekler çirkin olduğum için bakıyorlar. Bi keresinde mğaza da tanimadigim bi erkek geld yanıma. Ona baktığımda hanı insan iğrenç bi şey gorur de iğrenerek bakar ya o da aynı bana öyle bakıyordu. İşte o gün bugündür kendime küstüm. İnce ve kucuk dudagim var alt dudak çok hafif dolgun. Bu kadar küçük bi dudak ile o kadar büyük bi burun güzel kombin olmuyor. Üstüne üstelik yüzümde yuvarlar oval aarası bi şey. Asla insanları dış gorunusune gore yadırgamadım çirkin güzel demedim ama o günden sonra resmen soldum.
Biliyorum ki iç güzellik her zaman dış güzellikten daha önemli. Ama insanlar dışgorunisumle yadirgiyirlar. Hatta bbana bakan erkekler çirkin olduğum için bakıyorlar. Bi keresinde mğaza da tanimadigim bi erkek geld yanıma. Ona baktığımda hanı insan iğrenç bi şey gorur de iğrenerek bakar ya o da aynı bana öyle bakıyordu. İşte o gün bugündür kendime küstüm. İnce ve kucuk dudagim var alt dudak çok hafif dolgun. Bu kadar küçük bi dudak ile o kadar büyük bi burun güzel kombin olmuyor. Üstüne üstelik yüzümde yuvarlar oval aarası bi şey. Asla insanları dış gorunusune gore yadırgamadım çirkin güzel demedim ama o günden sonra resmen soldum.
Son düzenleme: