- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
kilit nokta kendini beğenmek bunun emin ol güzel olmakla alakası yok canım ben ne çirkinler görüyorum da o kadar kendine güvenli dimdik yürüyor ki ister istemez kendine baktıriyor yani. Söyle düşün sen kendini beğenmezsen başkası seni neden beğensin??? önce kendini sevmeye çalış saç renginle oyna v.s benim yüzümde çiller var boyum kısa üst dudak desen bende çok falan daha çok şey benimle hep dalga geçerlerdi bende kendimi sevmezdim kusur bulurdum foto larda kendime bakıp ne çirkinim derdim sonra bir gün dank etti kime ne be dedim kendimi sevdim ve inan yavaş yavaş insanlar bana güzellestiğimi söyledi ki kendime asla bir değişiklik yapmadığım halde kendine güvenmek inan çok etkili kimseye sana laf söyleme fırsatı verme ben bana o laf söyleyenlere acımadım bende onların açıklarını vurdum yüzlerine... Sonra saç rengi makyaj giyim şu bu derken her girdiğim ortamda gerçekten ilgi görürüm ama bu çok güzel olduğum için değil kendime güvenim duruşumla alakalı bir şey. Kendini başka yönlere geliştir, edebi anlamda ya da bir spor yap v.s hanım bir bayan ol kibar ol.
Ayrıca benim bir arkadaşım var gerçekten afet aynı ortama girelim ilk ona bakılır ama insanlarla sohbet edelim ben onu solda sıfır bırakırım tavrımla hanımlığımla bilgimle bunu çoğu kişi de bana demiştir ilk başta x kişisi çok dikkat çekiyor ama çok boş biriymiş diye.
Ayrıca benim bir arkadaşım var gerçekten afet aynı ortama girelim ilk ona bakılır ama insanlarla sohbet edelim ben onu solda sıfır bırakırım tavrımla hanımlığımla bilgimle bunu çoğu kişi de bana demiştir ilk başta x kişisi çok dikkat çekiyor ama çok boş biriymiş diye.