alay ediyorlar:(

kilit nokta kendini beğenmek bunun emin ol güzel olmakla alakası yok canım ben ne çirkinler görüyorum da o kadar kendine güvenli dimdik yürüyor ki ister istemez kendine baktıriyor yani. Söyle düşün sen kendini beğenmezsen başkası seni neden beğensin??? önce kendini sevmeye çalış saç renginle oyna v.s benim yüzümde çiller var boyum kısa üst dudak desen bende çok falan daha çok şey benimle hep dalga geçerlerdi bende kendimi sevmezdim kusur bulurdum foto larda kendime bakıp ne çirkinim derdim sonra bir gün dank etti kime ne be dedim kendimi sevdim ve inan yavaş yavaş insanlar bana güzellestiğimi söyledi ki kendime asla bir değişiklik yapmadığım halde kendine güvenmek inan çok etkili kimseye sana laf söyleme fırsatı verme ben bana o laf söyleyenlere acımadım bende onların açıklarını vurdum yüzlerine... Sonra saç rengi makyaj giyim şu bu derken her girdiğim ortamda gerçekten ilgi görürüm ama bu çok güzel olduğum için değil kendime güvenim duruşumla alakalı bir şey. Kendini başka yönlere geliştir, edebi anlamda ya da bir spor yap v.s hanım bir bayan ol kibar ol.
Ayrıca benim bir arkadaşım var gerçekten afet aynı ortama girelim ilk ona bakılır ama insanlarla sohbet edelim ben onu solda sıfır bırakırım tavrımla hanımlığımla bilgimle bunu çoğu kişi de bana demiştir ilk başta x kişisi çok dikkat çekiyor ama çok boş biriymiş diye.

Ay bende cekik gözlüyüm :) ve burnumda hafifce büyük :D
Cirkin olsugumu düşünmüyorum. Evet klasik güzellik algisi ile örtüşmuyor olabiliriz ama baska bir güzellik var muahkkak.
Nisanlim dalga gecer burnum büyük diye. Ama bozulmam çünkü bana o yakisir :)
Hem kendi capimda havam vardir fiziğim duzgundur konusmam iyidir elim kalem tutar. Yani eksiler degil bize deger katan kendimizle ilgili dusuncelerimizdir.
Herkesij bir eksigi vardir. O eksikleri insanlar gormezden gelir.
Kuzueniniz guzel olsa kac yazar dili tatli olmadiktan sonra..

Ay benimde gözlerim hafif çekik millet bayılır ne güzel gözlerin var derler benimde Burnum kırık ama hiç kimse fark etmez.. sana inek tipli diyenlerle ne samimi ol nede muhattap Allah böyle yaratmış insanlara mi kalmış seni yargılamak sende uç beş pacozun söylediklerine kanip kendini yargiliyosun hiç takmam senin yerinde olsam hiç bozma moralini sana çirkin diyen dönüp kendi içine baksın önce yüz güzelliği değil kalp güzelliği önemli yüzü güzel olupta içi pis olan insan çok

abla yapma Allah askina banada herkes:KK14:sen cok irisin erkek gibisin yasindan cok buyuk duruyorsun felen dedi salla gitsin ya. kuzenin afetse afet Allahallah senden birtane var benden birtane var ondan birtane var sen bakimini yaptigin surece kimse sana cirkin felen diyemez annelerimizin gozunde bizden guzeli yok salla.

Çekik göz güzeldir yahu, hele minnoş burun daha güzeldir keşke benim de ufak olaydı :KK53:
Sen kendini sevmediğini belli ediyorsun ve çevrendekiler de bu zaafından faydalanıyor hepsi bu. Çirkin kadın yoktur bakımlı kadın vardır lafına ben de inanmıyorum. Hakkaten doğal güzel kadınlar var ama güzellik sadece yüzden ibaret değil. Fiziği, sohbeti, albenisi, havası güzel olan hatunlar bir de bakımlıysa o doğal güzelden daha çok ilgi görüyor. Bunlar da senin elinde olan şeyler.

neden bu durumun seni üzdüğünü yıprattığını rahatsız ettiğini onlara hissettiriyorsun bu yaptığın en büyük yanlış biliyormusun insanlara asla zayıf yönlerini hissettirme seni nereden vuracaklarını bilemesinler hem neden onlara eşlik ediyorsun sende çirkinim ben diyorsun sen böyle yaparsan daha çok üstüne gelirler:110:

Herkes kendinle barışık ol diyor ama olamıyorum. İnsanları şu sana kadar hiç fiziksel özellikleri yüzünden yadırgamadım. Ama onlar hep beni yadırgıyor. Küçüklüğünden beri ya gözlerimin hafif çekildiğinden dolayı çinli ya burnumun büyüklüğünden dolayı domuz burunlu ya d inek tipli kızsın damgası yedim. Barışık olamıyorum kendimle. CÇirkin kadın yoktur bakımsızkkadın vvardır lafına da inanmıyorum. küçük gosteriyorum. Ailedeki en çirkin kadınlardan biriyim ve cçok güzel kuzenlerim var. Hatta biri var ki afet resmen. Onunla dışarıcçıkınca herkes ona bakıyor. Zaten hiçkimse bbakmıyor bana onun yanındaiyice ssoluyorum. O bile banacçirkin olduğumdan dolayi yerindeoolmak istemediğinidedi. Ve ben artık çirkinolmaktan ddahası insanlardan biktim.
Biliyorum ki iç güzellik her zaman dış güzellikten daha önemli. Ama insanlar dışgorunisumle yadirgiyirlar. Hatta bbana bakan erkekler çirkin olduğum için bakıyorlar. Bi keresinde mğaza da tanimadigim bi erkek geld yanıma. Ona baktığımda hanı insan iğrenç bi şey gorur de iğrenerek bakar ya o da aynı bana öyle bakıyordu. İşte o gün bugündür kendime küstüm. İnce ve kucuk dudagim var alt dudak çok hafif dolgun. Bu kadar küçük bi dudak ile o kadar büyük bi burun güzel kombin olmuyor. Üstüne üstelik yüzümde yuvarlar oval aarası bi şey. Asla insanları dış gorunusune gore yadırgamadım çirkin güzel demedim ama o günden sonra resmen soldum.
benim mesala yüzümün guzel oldugunu soylerler ama öyle ahım şahım değil tabi yüzümün güzelligi vücüdüm armut tibi gobegim cok yagli beni hamile sanalar oluyo mesala ama inan benim umrum degil insanlari cok takma hayat cok güzel

Back
X