• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albmin hastal

luck peryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
3
0
86
37
Bursa
merhaba kadınar kulübü üyeleri; ben 6.5 aylık doğum yaptım,daha doğrusu hastaneye yetişemeseydim çocuğumu düşürüyodum.bende albüm varmış ve albümün tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ve sürekli her yerim şişiyor.aranızda albümün ne olduğunu bilen,tedavisinin olup olmadığını bilen varsa bana yardımcı olabilimi?ben çok korkuyorum senağlama

a.s.geçmiş olsun.ben bu rahatsızlığın birtek hamilelik döneminde görüldüğünü biliyorum.sizde normal zamandada var sanırım.doktora gidin bence biranevvel:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş Olsun öncelikle . Dr Size Aciklama Yapmadimikiii Yani Böyle Bi Hastalik Var Diyo Ama Nedenini Tedavisini Söylemiyormu çok Ilginç
Bence Biz Değil Dr. Yardimci Olabilir Size Ayrica Netten Arastirsaniz Daha Cok Sey öğrenirsiniz Allah şifanzi Versin

Merhaba luck perry : Albüminüri: İdrarda, albümin bulunmasına; Tıp dilinde Albüminüri; halk arasında ise, aktutma denir. Bir çok hastalıklarda, özellikle Böbrek hastalıklarında, idrarda albümin görülür. Mümkün olduğu kadar süt içmeli, patates haşlaması ile muhallebiyi sofradan eksik etmemelidir. Baharatlı yiyecekler, biber, turşu ve tuz kesinlikle terk edilmeli; kahve ve fazla miktarda su içilmemelidir.kendine iyi bak...

Back
X