Sikayet edersen maliye dikkate alir. Cezayi yer ama dikkat et fotolari silmesin. Ben olsam o riski almam sanirim. Konunda haklısın ama ben yapmazdımArkadaşlar bir derdim var.
Bizim düğün fotoğraflarını eşimin kuzeni çekti. Bize stüdyo açacağını sizin resimleri burada sergileyecegini söylemişti biz de inandık. Resimleri çekti ve halen vermiyor stüdyo olmadığı halde sadece resimlere albüm vs yok montajsiz 2500 tl istiyor eşimin halasi konuşmuş 1500 tl ye indirmiş. Bu kişi sadece bizim değil bir sürü çiftin resimlerini çekip albüm yapmış.
Beni zor duruma soktu ve albüm dahı yapmadan montajsiz resimlere 1500 tl istiyor ben bu kişiyi maliyeye şikayet etmek istiyorum hem haksız kazanç var hem de vergi ödemiyor stüdyo yok yani ortada size sorum bu mümkün mü şikayet etsem hakkında işlem yapılır mı ve parayı verdiğime dair fatura isteyeceğim o da veremeyecek bunlar yeterli olur mu ceza alması için bizi zor duruma soktu kendisi de zor duruma düşsün istiyorum.
Yok zaten şu an o na açık vermiyorum ama parayı filan verirken video çektireceğim kanıtım olsun elimde fotoğrafları alacağım parayı vermeden fiş isteyeceğim bildiğim kadarıyla fiş vermek zorunda veremeyecek ve bu videoda da kanıtlanacak silemez çünkü bizden para bekliyorAdli boyutunu bilen bir arkadaşa bırakacağım. Fakat dikkatli davranın silmesin fotoları.
Canım şimdi şikayet etmeyeceğim fotoğrafları alacağım video ya cektirecegim elim boş şikayet etmeyeceğim fiş istediğim filan görünecek o video daSikayet edersen maliye dikkate alir. Cezayi yer ama dikkat et fotolari silmesin. Ben olsam o riski almam sanirim. Konunda haklısın ama ben yapmazdım
Devlet şu an nereden para cezası kessem diye bakıyor emin olun ben şikayet etsem yada diğerleri şikayet etse sağlam kanıtlarla dikkate alınacağını düşünüyorum inşaAllah öyledir yaniVergi boyutunu bilemeyecegim valla eline fotograf makinesi alan dugun fotografcisi olarak calisiyor ,devlet bunlarin hangi birine vergi soracak ki?
Eşim bana bıraktı kendisi zaten onların ne m..l olduğunu anladı sayemde.Akrabayla ye iç alış veriş yapma diye boşuna dememişler.
Uzlaşıp fotoğraflarınızı kurtarın bir daha da muhatap olmayın.
Kızgınlığınızı anlıyorum ama şikayet vs gereksiz bir çaba olur şu durumda.
Üstelik akrabalık bağları ciddi zedelenir ve eşiniz bu durumu ilerde gündeme getirip sizi suçlayabilir.
Valla bilemiyorum,her seye el attiklari icin buna da atarlar herhalde. Hafta sonlari parklar bag bahceler dolu dugunculer dolaniyor.Devlet şu an nereden para cezası kessem diye bakıyor emin olun ben şikayet etsem yada diğerleri şikayet etse sağlam kanıtlarla dikkate alınacağını düşünüyorum inşaAllah öyledir yani
Kanıt var ama video ya cektirecegim para aldığına dair resimleri verirken ve üstelik fiş isteyeceğim para verdiğime dair bunlar video da gözükecekDükkan yok , fatura yok vs hiçbşy yok o fotolar çekti ve vermiyor para istiyor öyle mi ?
Nasıl alırsınız bilmiyorum ama maliyeye gidip şikayet etseniz de kaydı vs yoksa ilgilenmezler.
Şimdi size bırakır da ilerde işin içine amca,hala dahil olunca işler karışır.Eşim bana bıraktı kendisi zaten onların ne m..l olduğunu anladı sayemde.
Şimdi size bırakır da ilerde işin içine amca,hala dahil olunca işler karışır.
İntikam hissiyle hareket etmeyin arsızla yüzgöz olmayın.
O zaman bi şikayet edin en yakın vergi dairesine gidip.Kanıt var ama video ya cektirecegim para aldığına dair resimleri verirken ve üstelik fiş isteyeceğim para verdiğime dair bunlar video da gözükecek
Resimleri alın,Allahından bul deyip iletişimi kesin.Canım emin ol benden önce eşim yaktı gemileri beni yüz göz etme ben farklı konuşurum daha fena olur dedi üstelik eşimin halasi bizi küçük gördü mesajlarda var elimde intikam değil ama enayi yerine konulmak kanıma dokunuyor.
Bize stüdyo açacağını söyledi ona güvendik eğer bana ceza keserlerse ben de öderim ama o kişi asıl cezayı çeksin.Peki demezler mi yasal olmadığını bildiğiniz halde neden çektirdiniz diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?