Albüm ve vergi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Albüm , montaj olmadan sadece çektiği resimlere 1.500 de çok ya
Ben olsam vermem yada resimleri alır ama daha az para verirdim

almam resimleri yenilerini çektiririm
ne minnet ederim ne paramı yediririm

Dükkan yok , fatura yok vs hiçbşy yok o fotolar çekti ve vermiyor para istiyor öyle mi ?
Nasıl alırsınız bilmiyorum ama maliyeye gidip şikayet etseniz de kaydı vs yoksa ilgilenmezler.

İlgilenirler.
Şikayet edin, maliyenin Alo 189 ihbar hattını arayın.
Gerekli tespitleri yapacaklardır. Denetim elemanları işlerini yapsınlar.
Ancak, inşallah çevrede sizi doğrulayacak ve o kişinin bu işi yaptığı ve vergi kaydının olmadığını teyit edecek kişiler vardır. Eğer bu konuda resmi kayda rastlanmazsa bir şey yapamazlar. Yani o kişiye bankadan yaptığı iş için para transferi falan var mı ona bakılır.
Eğer tespit yapılırsa geriye yönelik mükellefiyet tesisi yapılır ve inceleme raporu düzenlenerek geçmiş içinde ceza ve vergi kesilir.

Resimleri eğer ki sosyal medya hesabında yayınlıyor ise direkt şikayet edin. Ben o parayı verip o albümü almam, giderim başkasına albüm yaptırır boy boy da fotolarımı paylaşırdım. Mesaj , paylaşım birşey yoksa kanıtlamak çok zor. Fotoğraf çektirdiler paramı vermediler diyebilir. Siz beni dinleyin gidin başka fotoğrafçı ile anlaşın.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama gizlice çektiğin video senin başına dert olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…