albüme resim ekledim:)hemen bakın silcem :)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
kıslar albümü geçiçi süreligine koymuştum kaldırdımm gerii..içim rahat etmiyor yüzümün net oldugu resimleri koymaya..burun estetigindeki fıstıklar görmüştür o yeterli bana:)heppinizin fındık burnundan öpüyorum..albüme yorum yazan herkese teşekürlerrrr:)

Son düzenleme:
Nemmmm ! 4. resim yikiliyor ciddiyim hem onden hem yandan muhtesem gorunuyor :) bittim bittim nazar degmesin!:nazar:

Nemmmm ! 4. resim yikiliyor ciddiyim hem onden hem yandan muhtesem gorunuyor :) bittim bittim nazar degmesin!:nazar:

ayyyyyyyyyyyy cnmm bnmmmm opuyorumnanaktanvalla bide eski resimlerimi ameliyt olmadan öncekileri koysam kk çöker sanırım:)

bende ameliyat olucam Nisan gibi, böyle gusel fotolar koyanlari gordukce yarin gidip olasim geliyor :)

bende ameliyat olucam Nisan gibi, böyle gusel fotolar koyanlari gordukce yarin gidip olasim geliyor :)

cnmm valla benim amlytt olmama en büyük etken burasıdır:)hem arkdşlar çok moral verdi hemde güzel burunları görmekkkk çok olumlu etkiledi..şok şükür geldi geçti bitti:)

nem biz arkadasiz saniyordum degilmisiz :) , ekledim cnm seni

nem bayıldımmmmmmmmmmmmmmm. harika olmuş. şimdi ben dahada hırslandım. artık kafama takılır biran önce olmam lazımmmmm.

senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı? kaç ay olduu?ayyy öleceğim meraktan. çabuk söyle. bu aRADA ÇOK ŞEKER BıR KIZSIN VALLA.YAKIYORSUN.

nem biz arkadasiz saniyordum degilmisiz :) , ekledim cnm seni
ay valla bende listemdesin sanıyordm ekledim cnm:)
nem bayıldımmmmmmmmmmmmmmm. harika olmuş. şimdi ben dahada hırslandım. artık kafama takılır biran önce olmam lazımmmmm.

senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı? kaç ay olduu?ayyy öleceğim meraktan. çabuk söyle. bu aRADA ÇOK ŞEKER BİR KIZSIN VALLA.YAKIYORSUN.

cnm 4.5 ay olmak üzere o resimderde bu hafta ve gecen hafta çekinildi:)bu aradaaaaaa güzel sözlerin çok hoşuma gitti teşkrler cnm bnm:)

Ayyy nemciiim masallah vallahi güle güle kullan, kiz daha sen ameliyat olali kac gün oldu cok güzel duruyor zaten kasin gözünde güzel cok yakismis burnun. Darisi benim basima insallah

Ayyy nemciiim masallah vallahi güle güle kullan, kiz daha sen ameliyat olali kac gün oldu cok güzel duruyor zaten kasin gözünde güzel cok yakismis burnun. Darisi benim basima insallah

4 ay oldu cnmmm benim..ama ameliyattan sonraki hallerimde bundan çok farklı deil ben hiç morarmadım çok az şişti yüzüm..doktor bile dedi canın baya saglammış diye..agrı falanda abartılcak şekilde olmadı..sadece pskolojik olarak çöktüm biras:)

Back
X