Albümünde eski sevgilisini gördüm

Eşim benimle öyle çok yakın değil gibi resmen evlilik adamı flört halini 3 ay görebildim zaten daha çok nerde oturcaz ne eşya alcaz konuşmayla geçti

Esinin seni sevmeden evlendigini düsünüyorsan, niye evlendin? Yani düz mantik, 3 ay çok az bir süre evlenmek için. Adam cidden sirf evlenmek için evlenmistir. Ama sende bunu 3 ayda hal ederek, hiç beklentin olmayarak kabul etmissin adamin bu istegini.

O halde simdi "beni niye sevmeden, flört etmeden evlendin" demey hakkin yok. Sartlar belliydi.

Eşimin benden önceki 4 senelik sevgilisinin eşimde fotoğrafı yok ama benim albümüm de fotoğrafı var çünkü kız benim ilk okulda sınıf arkadaşımmış. Fotoğraf da öylece albümüm de duruyor hiç yırtmak aklıma bile gelmedi. Hem artık sosyal medya diye bir şey var, bakmak isteyen albüm karıştırmak yerine iki tuşa basarak görür zaten.

Eşinizin geçmişini merak etmeyi bırakın o geçmişiydi siz geleceğisiniz. Detayları öğrenmenin size herhangi bir faydası olacak mı mesela yada duyduğunuz birkaç cümleden çıkarım yaparak adamı mı darlayacaksiniz

Kötü hissediyor demi insan bir de ben didikledim iyice

İnsan köyü oluyor ben. De bir de merak duygusu Çar baya araştırdım didikledim şimdi eşimde mutsuzluk var kızı da buldum şimdi gözümün önünden resmî gitmiyor

İnsan köyü oluyor ben. De bir de merak duygusu Çar baya araştırdım didikledim şimdi eşimde mutsuzluk var kızı da buldum şimdi gözümün önünden resmî gitmiyor
Kaldıramayacağı kızı bile bile ne diye araştırıyorsunuz ki? Bitmiş gitmiş bir ilişki bu saatten sonra kurcalamak size ne kazandırır. Eşiniz size onu zamanında ne kadar sevdiğini anlatsa, yaşadığı özel anlara paylassa daha mutsuz olmayacak mısınız? Belki adam unuttu sildi aklından ne diye hatırlatıp o kızı eşinizin aklına sokuyorsunuz

evlendim 1 ay sonra falan dugun fotolarimiza bakarken tesaduf bende eski sevgilisini gordum fakat birlikte degil。 verdim tlfnu eline kizacagim sandi bozuldu hemen sildi sonra ileri tarihli ne varsa bakti gecti gitti olabilir yani zaten bizden once evlenmisti hangimizin evlenmeden onceki sevgilimizle fotosu yokkki oda silinmmemis siler biter。

Yani evet bi sinirim bozulmadı değil
Sonra ay amma kart görünüyormuş dedim sildim gitti takılacak birşey değil bence sizin konuyu okuyana kadar aklımda bile kalmamış
Ben de öyle oldu eşim çok seçici biri bazen dış görünüşe karışır laf der kız çok kart kilolu idi

Ben de öyle oldu eşim çok seçici biri bazen dış görünüşe karışır laf der kız çok kart kilolu idi
Yeterince dedikodularını da yaptığımıza göre bence siz de silin gitsin (fotoda başkaları yoksa benimkinde ikisi başbaşaydı) takılacak bir durum yok boşa kendinizi üzmeyin sorup eşinizi de yıpratmayın

Neyse silmeyeyim toplu fotoda gördüm işkillendim yalnız değillerdi belki bilerek bıraktı toplu anı niyetine

benimde eski bilgisayarımda eski sevgilimle olan resmim var

Ama kasten silmemezlik yapmadım , açıp bakmıyorum da

Sizinle evlenmeyi tercih ettiyse sizi seçmiş sizi sevmiş.

Böyle saçma Şeylerle huzur bozmayın.

Eşimin benden önce başından Bi nişan geçmiş. Benn de sevgiliyken harddiskin de unuttuğu fotoyu görmüştüm. Sadece 'silmeyi unuttun heralde, ben sildim aşkım' dedim. Çok da takılmaya gerek yok, geçmiş gitmiş. Şimdi konusunu açıp adamın aklına getirmenin alemi ne

Aldım geçen hafta hala aynıyım
terapi öyle bir şey değil yalnız. hatalar değil aylarca, yıllarca sürebilir. bir kaç seansla mucizevi bir değişim olmaz, emek harcarsınız, zorlu bir yoldur ama değişim emeğinizle ve isteğinizle gerçekleşir.

Demek ki kadının kilosundan başka sevilecek yanları da varmış, değil mi? Ne mutlu o kadına! Kilosuna laf edilip kocasının eski sevgililerinin peşine düşenler kendi dertlerine yanarken onun gibi kilolu ama mutlu kadınlar günlerini yaşıyor!

Karsiniza mi cikmis?
Siz baya baya arayip bulmussunuz
Bence huzurunuzu kacirmanin anlami yok kalmis iste arsivde kendisi gorunce siler zaten.

Durup durup kadına kilolu, kart vs diyor. Kadını gömmek için açmış konuyu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…