- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
Aldım geçen hafta hala aynıyım
Eşimle birlikte almak isterim ama gelmezTerapi almak bir seansda bitecek birsey degil ki
Eşim benimle öyle çok yakın değil gibi resmen evlilik adamı flört halini 3 ay görebildim zaten daha çok nerde oturcaz ne eşya alcaz konuşmayla geçti
Eşimle birlikte almak isterim ama gelmez
Kötü hissediyor demi insan bir de ben didikledim iyiceBen dde bulmuştum exiyle fotosunu sildim gitti o da sormadı haliyle benim eski sevgilimle fotom vardı diyehiç takılmadım bile olmuş bitmiş siz hiç eski sevgilinizle foto çektirmemiş miydiniz kalıyor işte kıyıda köşede
İnsan köyü oluyor ben. De bir de merak duygusu Çar baya araştırdım didikledim şimdi eşimde mutsuzluk var kızı da buldum şimdi gözümün önünden resmî gitmiyorEşimin benden önceki 4 senelik sevgilisinin eşimde fotoğrafı yok ama benim albümüm de fotoğrafı var çünkü kız benim ilk okulda sınıf arkadaşımmış. Fotoğraf da öylece albümüm de duruyor hiç yırtmak aklıma bile gelmedi. Hem artık sosyal medya diye bir şey var, bakmak isteyen albüm karıştırmak yerine iki tuşa basarak görür zaten.
Eşinizin geçmişini merak etmeyi bırakın o geçmişiydi siz geleceğisiniz. Detayları öğrenmenin size herhangi bir faydası olacak mı mesela yada duyduğunuz birkaç cümleden çıkarım yaparak adamı mı darlayacaksiniz
Kaldıramayacağı kızı bile bile ne diye araştırıyorsunuz ki? Bitmiş gitmiş bir ilişki bu saatten sonra kurcalamak size ne kazandırır. Eşiniz size onu zamanında ne kadar sevdiğini anlatsa, yaşadığı özel anlara paylassa daha mutsuz olmayacak mısınız? Belki adam unuttu sildi aklından ne diye hatırlatıp o kızı eşinizin aklına sokuyorsunuzİnsan köyü oluyor ben. De bir de merak duygusu Çar baya araştırdım didikledim şimdi eşimde mutsuzluk var kızı da buldum şimdi gözümün önünden resmî gitmiyor
Yani evet bi sinirim bozulmadı değilKötü hissediyor demi insan bir de ben didikledim iyice
Ben de öyle oldu eşim çok seçici biri bazen dış görünüşe karışır laf der kız çok kart kilolu idiYani evet bi sinirim bozulmadı değil
Sonra ay amma kart görünüyormuş dedim sildim gittitakılacak birşey değil bence sizin konuyu okuyana kadar aklımda bile kalmamış
Yeterince dedikodularını da yaptığımıza göre bence siz de silin gitsin (fotoda başkaları yoksa benimkinde ikisi başbaşaydı) takılacak bir durum yok boşa kendinizi üzmeyin sorup eşinizi de yıpratmayınBen de öyle oldu eşim çok seçici biri bazen dış görünüşe karışır laf der kız çok kart kilolu idi
Neyse silmeyeyim toplu fotoda gördüm işkillendim yalnız değillerdi belki bilerek bıraktı toplu anı niyetineYeterince dedikodularını da yaptığımıza göre bence siz de silin gitsin (fotoda başkaları yoksa benimkinde ikisi başbaşaydı) takılacak bir durum yok boşa kendinizi üzmeyin sorup eşinizi de yıpratmayın
terapi öyle bir şey değil yalnız. hatalar değil aylarca, yıllarca sürebilir. bir kaç seansla mucizevi bir değişim olmaz, emek harcarsınız, zorlu bir yoldur ama değişim emeğinizle ve isteğinizle gerçekleşir.Aldım geçen hafta hala aynıyım
Demek ki kadının kilosundan başka sevilecek yanları da varmış, değil mi? Ne mutlu o kadına! Kilosuna laf edilip kocasının eski sevgililerinin peşine düşenler kendi dertlerine yanarken onun gibi kilolu ama mutlu kadınlar günlerini yaşıyor!Hafızam dan unutmayı keşke başarsam .yalnız ne oldu var ya sonra kızı aradım taradım buldum resmen Amerikan ajanları gibiyim A dan z ye ama eşimin hiç tarzı değil kilolu iri yapılı biriydi eşim benim kiloma karışır mesela zayıfım biraz alsam laf Yapar o kızla nasıl olmuş dedim sonra bana şort giymeme karışır o kız şort giyen biri yani anlamadım ve onla gerçekten evlenmeyi düşünmüş
Karsiniza mi cikmis?Merhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
Durup durup kadına kilolu, kart vs diyor. Kadını gömmek için açmış konuyu resmen.Demek ki kadının kilosundan başka sevilecek yanları da varmış, değil mi? Ne mutlu o kadına! Kilosuna laf edilip kocasının eski sevgililerinin peşine düşenler kendi dertlerine yanarken onun gibi kilolu ama mutlu kadınlar günlerini yaşıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?