Albümünde eski sevgilisini gördüm

Durup durup kadına kilolu, kart vs diyor. Kadını gömmek için açmış konuyu resmen.
Adam kimbilir nasıl sevdi o “kart ve kilolu” kadını, sonrasında başkalarının diline düşürmeyecek kadar da saygı duyuyor hala kadına, karısına bile bahsetmiyor kadından.

Kadın şanslıymış, sevilmiş belli ki

Niye bu kadar takıntılısınız adı üzerinde eski sevgili eğer eskimemiş olsaydı sizinle evlenmezdi. Size hiç eski sevgilisinden bahşediyor mu onu takip ediyor mu ona ulaşmak istiyor mu yok ama siz e. aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz yapmayın . Hayatı hem kendinize hem eşinize zindan etmeyin böyle kuruntularla . Benim eşiminde eski sevgililerinden kalma mektupları duruyor ne yapayım adamı evden mi atayım sonuçta eski

Birbirlerini tanımadan kısa sürede paldır küldür evlenmişler. Adam muhtemelen eski sevgili evlenince birini bulayım da ben de evleneyim kafasıyla evlendi. Konu sahibine ilgi sevgi göstermiyor. Konu sahibi kocasıyla sevişmekten de kaçıyor. Adamın soğukluğunu iyice artırıyor bu durum muhtemelen. Bu da burda biz saçma sapan bir şekilde evlendik, birbirimizi sevemedik demek yerine sorunu eski sevgilide arıyor.

Bilemiyoruz ki Allah herkese hayırlı kapılar açsın

Tedavi olun. Geçmişe bu kadar takılmak, bilmemkaç sene önceki sevgiliyi kıskanmak, araştırmak falan normal değil. Çok ciddiyim.
Ohooo sende herşeye tedavi ol diyon bacım hani zırt diyede tedavi olunmuyor yani ..onca tedaviye para verirsek biz ne yiyip içelim dimi ama

Ohooo sende herşeye tedavi ol diyon bacım hani zırt diyede tedavi olunmuyor yani ..onca tedaviye para verirsek biz ne yiyip içelim dimi ama
Herkese demiyorum, eski konularını bilip hasta olduğunu düşündüğüm insanlara diyorum. Kalbiniz teklerse nasıl parasını düşünmeyip doktora koşacaksanız psikolojiniz bozulduğunda da koşacaksınız. Bu kadar basit.

Teorikte basitte, pratikte öyle olmuyor o işler , olsaydı zaten bdv olmazdı

Geçmiş geçmişte kalmıştır bu takıntı neden
Silmeyi unutmuş işte yoksa albümünü açıp açıp bakmıyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…