Albümünde eski sevgilisini gördüm

Eşim birşeyleri unutmuş gibi yapıyor ama öyle değil bence anlamadım aşk acısı çekmiş gibi kız hemen nişanlanmış garip birsey var saklıyor bu kadar bildiğimi hiç bilmiyor

haşa kocan kim ki, gözünü açıp ilk seni görmeliydi..en çok seni sevmeli en çok sana aşık olmalıydı diğerleri bir yana sen bir yana olmalıydın büyük ayıp etmiş
demek isterdim, ama öyle bir şey. elbette aşk acısı çekmiştir sevmiştir de..senin ilk sevgilin mi sanki?

Bazıları şey yazmış senin hic sevgilin olmadı mı sanki eline erkek eli değmedi mi falan hic sevgilisi olmamış eline erkek eli değmemiş ben gülerek okudum ve ağlayarak assdfg. Neyse hanımefendi sizinde olmuş eşinizin de olmuş yapacak bir şey yok olan olmuş assdff kurcalamayın çok. Fotoları da gizlice silin agsgsg

Karşına çıkmamış, arayıp bulmuşsun, rahatladın mı bari görünce. Sana ne adamın eski sevgilisinden, silsen ruhu duymayacak belki. Git tedavi ol, gerçekten hastasın sen

Tedavi olun. Geçmişe bu kadar takılmak, bilmemkaç sene önceki sevgiliyi kıskanmak, araştırmak falan normal değil. Çok ciddiyim.
Eşimin tavrı hareketinden dolayı sarıyorum başa tamam eski de kaldı ama güzellikle açıklama yapsa beni sevdiğini tam belli etse belki takmayacam unutmuş numarası yapması zoruma gidiyor

Eşimin tavrı hareketinden dolayı sarıyorum başa tamam eski de kaldı ama güzellikle açıklama yapsa beni sevdiğini tam belli etse belki takmayacam unutmuş numarası yapması zoruma gidiyor
Allah eşinize sabır versin. Neden size açıklama yapacak ki, istemiyor bu konuda konuşmak, sizi sevdiğini belli etmiyorsa bu sizinle ilgili bir mesele eski sevgiliyle değil. Bu didiklemeyle siz kadını da taciz etmeye başlayacaksınız. Ve o zaman kıyamet kopacak. Eşiniz de sizi gönül tahatlığıyla boşayacak. Sizi sevmediğini düşünüyorsanız boşayın şu adamı herkes rahat etsin. Evlenmiş kadından ne istiyorsunuz. Sizden güzel olsa, beren saat olsa ne yapacaktınız, intihar mı edeceksiniz

Unutmuş numarası yapmasa, unutmadığını söylese mutlu mu olacaksınız? Size sevdiğini belli etmemesinin eski sevgiliyle alakası yok ki.

Benim eşimin de eski sevgilisinin resmi var albümünde. Toplu arkadaş ortamında çekilmiş. Hiç sorun etmedim. Bence abartıyorsunuz

unutmuş numarası nasıl yapıyor? sorunca geçti gitti diyecek ne diyecek ki adam?? ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler varsa bu önc ile değil şu anda mevcut ilişkinizle ilgilidir. nedeni ya da çözümü yanlış yerde arıyorsunuz.

Esine neden soyleyeceksin resimleri sil gec gundeme getirmeye gerek yok ve abartma gecmis gitmia senle evlwnmia daha ne istiyorsun

Eski resmi bulmamış olsaydınız da eşinizin bi eski sevgilisi varmış ve eminim sizinde eşinizden önce bi eski sevgiliniz oldu . Bunlara takılmak bana çok gereksiz detay geliyor silmeyi unutmuş siz silin gitsin. Ayrıca neden kendinizi eski sevgiliyle kıyaslıyorsunuz ve bu kıyas sonucunda kendinizi daha çok artı puan veriyosunuz. Gerçekten lütfen bi kadın olarak kendinize güvenin ve kimseyle kendinizi kıyaslamayın ve hemcinsinizi sırf eşinizin eski sevgilisi diye küçümsemeyin ( nasıl bununla sevgili olmuş gibi bişey yazmışsınız)

senden önce geçmiş olan birşey yaniii illaki unutmuşturr
geçmişte olan şeyleri takılman çok yanlışş
söyle eşine

Ben eski ilişkilerimde geçmişi soram olurdu ben de cevaplardım hep dürüstlükten yana oldum o yüzden bana bu normalmiş gibi geldi

Ben eski ilişkilerimde geçmişi soram olurdu ben de cevaplardım hep dürüstlükten yana oldum o yüzden bana bu normalmiş gibi geldi

tabi yaşadıklarımız şekillendiriyor fikirlerimizi.
ben mesela erkek arkadaşımın eski ilişkilerini biliyorum çünkü bir kız bizim ilişkimizin başlarında müdahale etmeye çalışmıştı. oradan da eski birkaç hikaye mevzu olmuştu. ama benim öyle bir durumum olmadığından benimle ilgili hiçbir şey konuşmadık desem yeridir.
sizin eşinizde ilişkinizi etkileyecek birşey olmadığından konusunu açmak istememiş olabilir. bence art niyet yok.

Ben dde bulmuştum exiyle fotosunu sildim gitti o da sormadı haliyle benim eski sevgilimle fotom vardı diye hiç takılmadım bile olmuş bitmiş siz hiç eski sevgilinizle foto çektirmemiş miydiniz kalıyor işte kıyıda köşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…