- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Eşim birşeyleri unutmuş gibi yapıyor ama öyle değil bence anlamadım aşk acısı çekmiş gibi kız hemen nişanlanmış garip birsey var saklıyor bu kadar bildiğimi hiç bilmiyor
Bu topraklarda yetişmiş Ulvi kişilik ayrıca ne olursa olsun gel diyor dimi bela kaza keder elem herşeye açıkMevlana’sı mı
Karşına çıkmamış, arayıp bulmuşsun, rahatladın mı bari görünce. Sana ne adamın eski sevgilisinden, silsen ruhu duymayacak belki. Git tedavi ol, gerçekten hastasın senMerhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
Eşimin tavrı hareketinden dolayı sarıyorum başa tamam eski de kaldı ama güzellikle açıklama yapsa beni sevdiğini tam belli etse belki takmayacam unutmuş numarası yapması zoruma gidiyorTedavi olun. Geçmişe bu kadar takılmak, bilmemkaç sene önceki sevgiliyi kıskanmak, araştırmak falan normal değil. Çok ciddiyim.
Allah eşinize sabır versin. Neden size açıklama yapacak ki, istemiyor bu konuda konuşmak, sizi sevdiğini belli etmiyorsa bu sizinle ilgili bir mesele eski sevgiliyle değil. Bu didiklemeyle siz kadını da taciz etmeye başlayacaksınız. Ve o zaman kıyamet kopacak. Eşiniz de sizi gönül tahatlığıyla boşayacak. Sizi sevmediğini düşünüyorsanız boşayın şu adamı herkes rahat etsin. Evlenmiş kadından ne istiyorsunuz. Sizden güzel olsa, beren saat olsa ne yapacaktınız, intihar mı edeceksinizEşimin tavrı hareketinden dolayı sarıyorum başa tamam eski de kaldı ama güzellikle açıklama yapsa beni sevdiğini tam belli etse belki takmayacam unutmuş numarası yapması zoruma gidiyor
Unutmuş numarası yapmasa, unutmadığını söylese mutlu mu olacaksınız? Size sevdiğini belli etmemesinin eski sevgiliyle alakası yok ki.Eşimin tavrı hareketinden dolayı sarıyorum başa tamam eski de kaldı ama güzellikle açıklama yapsa beni sevdiğini tam belli etse belki takmayacam unutmuş numarası yapması zoruma gidiyor
Benim eşimin de eski sevgilisinin resmi var albümünde. Toplu arkadaş ortamında çekilmiş. Hiç sorun etmedim. Bence abartıyorsunuzMerhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
yorulmuyor musunuzEşim birşeyleri unutmuş gibi yapıyor ama öyle değil bence anlamadım aşk acısı çekmiş gibi kız hemen nişanlanmış garip birsey var saklıyor bu kadar bildiğimi hiç bilmiyor
unutmuş numarası nasıl yapıyor? sorunca geçti gitti diyecek ne diyecek ki adam?? ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler varsa bu önc ile değil şu anda mevcut ilişkinizle ilgilidir. nedeni ya da çözümü yanlış yerde arıyorsunuz.Eşimin tavrı hareketinden dolayı sarıyorum başa tamam eski de kaldı ama güzellikle açıklama yapsa beni sevdiğini tam belli etse belki takmayacam unutmuş numarası yapması zoruma gidiyor
Aldım geçen hafta hala aynıyımTerapi alirdim. Sorun esiniz degil, sizde.
Bir seans terapiden beklentiniz ne ki ve siz de değişmeyi isteyin . Emek harcayınAldım geçen hafta hala aynıyım
senden önce geçmiş olan birşey yaniii illaki unutmuşturrMerhaba kızlar ben eşimin geçmişine bayadır takılıyordum hiç anlatmadı geçmiş ilişkisini sormadıda bana .Bugün ondan harddisk i istedim fotolarımı yedekleyecektim sonra şeytan dürttü albümlerini karıştırırım ve bir kızla samimi olan fotoyu gördüm 2 tane o da toplu ortamda idi sanırım unutmuş araştırmam sonucu sevgilisi olduğunu öğrendim suan içim içimi yiyor ona demedim çünkü önceden geçmiş konusu açılınca sinirlenmişti bahsetmedi hiç.insan takıl olursa karşısına çıkar derler ya resmen önüme çıktı kızı araştırdım nişanlanmış ayrıldıktan 3 ay sonra ama ayrılma nedenleri ne bilmiyorum sizce ne yapmalıyım eşime demek istiyorum silsin bir yandan yine kriz çıkacak kendi kendime dert çıkardım arayan Mevlası nı bulur belasını da siz olsanız ne yaparsınız
Ben eski ilişkilerimde geçmişi soram olurdu ben de cevaplardım hep dürüstlükten yana oldum o yüzden bana bu normalmiş gibi geldineden ilişkilerimizde geçmişimizi anlatmak zorundayız.
yüz kızartıcı suçu olmamış yada hali hazırda akan hayatına karışma ihtimali olmayan insanları yeni ilişkide detaylıca anlatmak lazım mı cidden ?
bir de eşiniz sizin ilk sevgiliniz mi ?
Ben eski ilişkilerimde geçmişi soram olurdu ben de cevaplardım hep dürüstlükten yana oldum o yüzden bana bu normalmiş gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?