Alci cikarildiktan sonra burnun şişmesi

bmbm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
1.747
1.525
133
Merhaba. Bugün burun alcim çıkarıldı. Burnumda ödevler vardı fakat akşamına burnumda kipirtilar hissetmeye başladım. Elledigimde bantları altinda burnumun baya sistigini hatta burnumun yanlarından yanağıma doğru yayıldığını fark ettim zaten nefes de alamıyorum. Tamamen kapandı burnum. Alci çıkarıldıktan sonra doktor 1 hafta sonunda biraz daha küçülecek demişti doktorum. Şuan endişelendim. Normal mi bu yaşadığım.

Neden böyle oldu acaba 😔 Bugün 3 saat yolculuk yaptım. Burnumu da 5 kez değil 3 kez yıkadım. Bunlar olabilir mi sebep. Bir de mecburen 3 yaşındaki kızımı kucağıma almak zorunda kaldım. İnşallah bisey olmaz.

Merhaba. Bugün burun alcim çıkarıldı. Burnumda ödevler vardı fakat akşamına burnumda kipirtilar hissetmeye başladım. Elledigimde bantları altinda burnumun baya sistigini hatta burnumun yanlarından yanağıma doğru yayıldığını fark ettim zaten nefes de alamıyorum. Tamamen kapandı burnum. Alci çıkarıldıktan sonra doktor 1 hafta sonunda biraz daha küçülecek demişti doktorum. Şuan endişelendim. Normal mi bu yaşadığım.
Merak etme canim ilk uc ay malesef cok fazla odem oluyor sonra yavas yavas iniyor bir seneye kadar degisiyo surekli

Burun estetiği ameliyatları uzun vadede sonuç alınabilecek ameliyatlardan biri.
Yaşadıklarınız normal bana bu durumun derimin kalınlığı yüzünden 2 sene kadar sürebileceğini doktorum söyledi.
Kaygılarınızı anlıyorum 1.ay sonundayım ama burunu sürekli incelemek ve sürekli bakmak insanın psikolojisini bozuyor ödemi atma süresince endişelerinizi en aza indirmenizi ve sürekli incelememenizi öneririm.

Burun estetiği ameliyatları uzun vadede sonuç alınabilecek ameliyatlardan biri.
Yaşadıklarınız normal bana bu durumun derimin kalınlığı yüzünden 2 sene kadar sürebileceğini doktorum söyledi.
Kaygılarınızı anlıyorum 1.ay sonundayım ama burunu sürekli incelemek ve sürekli bakmak insanın psikolojisini bozuyor ödemi atma süresince endişelerinizi en aza indirmenizi ve sürekli incelememenizi öneririm.
Evet haklısınız. Ben bir anda ödevlerim azaldı artık olmayacak sandım. Alci cikinca şişmesi bir problemmis gibi düşündüm. 2 küçük cocuk olunca da ister istemez yanlış bir şey mi yaptım kucağıma aldım kikirdaklar mi oynadı gibi kaygilara kapıldım

Back
X