alçı çıktıktan sonra burunda görünen kemik

bende senin durumundan var hafif bi şişlik var üstünde. doktor elleme dedi. masaj vermedi. kendi inecek 6 ay sonra dedim. benimde inceburnum vardı genişletti kıkırdakla.. bekliycez başka care yok cnm
bende ayni dertten muzdaribim kikirdak ekledi genisletmis burnumu hep bole mi kalicak peki kalin kalin burnundan bu kadar dertli olan bi insana bole bir burun yapilabilir mi ya

Benim 11 gün oldu valla bi haftaya kadar hafiflemezse doktor klips takcam dedi o ne bende bilmiyorum. Yine ayni olursa doktora dicem bi ay sonra tekrat ameliyat yap dicem burnumda resmen bi çıkıntı var yani dokununca bastirinca belli ama.doktor.hala sis oldugu icin dior.acaba bi ay sonra tekrar torpuletsem sorun olurmu yaa :/
2.5 ay oldu canim dolma gibi duruyo suratimda

Benim 11 gün oldu valla bi haftaya kadar hafiflemezse doktor klips takcam dedi o ne bende bilmiyorum. Yine ayni olursa doktora dicem bi ay sonra tekrat ameliyat yap dicem burnumda resmen bi çıkıntı var yani dokununca bastirinca belli ama.doktor.hala sis oldugu icin dior.acaba bi ay sonra tekrar torpuletsem sorun olurmu yaa :/
hayir tabiki ameliyat olamazsin 6 ayi bekle bi ya burnun cokerse napicaksin daha 1 aylik bir burun cok yeni bir burun doktoruna guven en azindan seninki senle konusuyo bekle dio benimki konusmuo bile 6 ay dolmadan hic bisekilde mudahale ettirme

hayir tabiki ameliyat olamazsin 6 ayi bekle bi ya burnun cokerse napicaksin daha 1 aylik bir burun cok yeni bir burun doktoruna guven en azindan seninki senle konusuyo bekle dio benimki konusmuo bile 6 ay dolmadan hic bisekilde mudahale ettirme
YDoktorum ilgili bi insan 3 gündür yanina gidiyorum burnuma masaj yapio o cikinti var diye masaj yapio ama masajfan sonra cok sisti zaten :(

demekki odem canim o ya ben napim ben komple sisim burnumun inip inceldgi yok kurt gbiyim
Rica etsem foto nu atabilirmisin acaba benim 2 aya nasil olcak bak bende foto atim

Eklentiler

• PicsArt_1416419336782.webp
    PicsArt_1416419336782.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 298
canim sislik oldugu okadar belliki dikkat edersen alnindan baslamis inmeye ben onden foto cekilemiorum ya sana yandan atim sadece

benim burun sirtimda bi gariplik var kalinlasmis enine olmus bole bi yayiklik var fotolar icin kusra bakma sarjm yok foto cekmio olanlari aticam

Eklentiler

• SC20141119-195807.webp
    SC20141119-195807.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 360
  • SC20141119-195718.webp
    SC20141119-195718.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 429
  • Screenshot_2014-11-18-11-22-05.webp
    Screenshot_2014-11-18-11-22-05.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 317
Rica etsem foto nu atabilirmisin acabasil olcak bak bende foto atim
c
benim burun sirtimda bi gariplik var kalinlasmis enine olmus bole bi yayiklik var fotolar icin kusra bakma sarjm yok foto cekmio olanlari aticam
a Canim resimlerine baktim senjn abarttigin kadar yok bence bence seninki zamanla dahada iner ama benjmkinde ust tarafları odem ama orta kisminda kemik var elleyince elime gelio o cikinti insallah ikimizinndurumuda yakin zamanda.duzelir bol bol dua edelim :/

Eklentiler

• 1416419609386.webp
    1416419609386.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 348
iste benimkide onden seninkinin tipkisinin aynisi ve 2.5 ay oldu onden degl o fotolarin hepsi hep yan durdum cnku onden goruntu gitti inan buna

vala ben doktorun benle dalga gectgni dusunuorum bende bi saglik calisaniyim okadar anatomi dersi gordum bi kemik nasil kalinlastrilir aklim almiyo anatomiye aykiri acamazsin o kemigi yanlardan mumkunati yok acsay kirsan nereye kaynicak yanak taki kemikleremi tutuncak ki ayrica kafatasinda okadar buyuk kemik yok burun kemigi kucuk bi kemik bakin internetten ya dusunuorum dusunuorum cozemiorum burnun icindeki kikirdaklari burun sirtina yerlestrms onuda cozemiyorum cnku burnun icini yapmak icin yeniden kikirdak lazm e bu kadar kikirdagi nerden buldu vucuduma bakiorum bi ameliyat izi yok biyerimide acmamis napmis doktor bana cozemiorum bi turlu kendi burun kemigini de bana ekledi heralde cnku baska aciklamasi yok

Ayn
vala ben doktorun benle dalga gectgni dusunuorum bende bi saglik calisaniyim okadar anatomi dersi gordum bi kemik nasil kalinlastrilir aklim almiyo anatomiye aykiri acamazsin o kemigi yanlardan mumkunati yok acsay kirsan nereye kaynicak yanak taki kemikleremi tutuncak ki ayrica kafatasinda okadar buyuk kemik yok burun kemigi kucuk bi kemik bakin internetten ya dusunuorum dusunuorum cozemiorum burnun icindeki kikirdaklari burun sirtina yerlestrms onuda cozemiyorum cnku burnun icini yapmak icin yeniden kikirdak lazm e bu kadar kikirdagi nerden buldu vucuduma bakiorum bi ameliyat izi yok biyerimide acmamis napmis doktor bana cozemiorum bi turlu kendi burun kemigini de bana ekledi heralde cnku baska aciklamasi yok
eBende saglikciyim canim hatta calistigim yerdeki doktora oldum estetigi bizim hastanenin yarisi estetik oldu hepsinin ki o.kadar güzelki ben onlari gorerek bu estetiği oldum zaten ama sonuc beni mahfetti insallah duzelir ya off kafayi yicem caresizce.bekliyorum doktor her aksam masaj yapıor ama daha cok sisti ve.eminim yani kemik var off :( :(

Ayn

eBende saglikciyim canim hatta calistigim yerdeki doktora oldum estetigi bizim hastanenin yarisi estetik oldu hepsinin ki o.kadar güzelki ben onlari gorerek bu estetiği oldum zaten ama sonuc beni mahfetti insallah duzelir ya off kafayi yicem caresizce.bekliyorum doktor her aksam masaj yapıor ama daha cok sisti ve.eminim yani kemik var off :( :(
sende bendensin desene bizim hastanenin yarisida o doktora oldu ve bende onlara bakarak ameliyat oldum milletinki fistik gbi oldu benimki tovbe yarabbim ya tovbe ya

selepaylaşıyoruz t: 37874989 .!.:
sende bendensin desene bizim hastanenin yarisida o doktora oldu ve bende onlara bakarak ameliyat oldum milletinki fistik gbi oldu benimki tovbe yarabbim ya tovbe ya
Ayni.kaderi paylasiyoruz.senle hergun aglamaktan.helak oldum

Back
X