alçı çıktıktan sonra burunda görünen kemik

Eklentiler

• 20141118_155049.webp
    20141118_155049.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 241
  • IMG_20141010_172716.webp
    IMG_20141010_172716.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 265
[QUOT="merveevrem33, post:669, member: 638847"]E]
Lokal anesteziden de biraz korkuyorum ya acikcasi yarin napcam bilmiyorum

Sadece bhrun bolgemi ve yakin bolgeleri uyusturcakmis ama o sesleri falan duycam o yuzden icimde bi stres oluştu kesin korkudan bayılırım ben yarin :)
Ona göre bir yöntemleri vardır bence korkmana gerek kalmaz inşallah bol bol dua et revizyon olmaktan çok korkuyorum ben. Sen inşallah kolayca kurtulacaksın. Sen ameliyat olalı kaç gün olmuştu.

B

benim bugün tam 1 ay oldu. Yarın kontrolüm var. Canım yaa 12. Gün çok erken bi karar vermiş doktorun benim ki en az 3 ay sonra iner şişlik demişti. Senin inmeyeceği için mi müdahale edicek yoksa sen mi istedin bir an önce kurtulmak için.
Bence benim doktor inmiceni anladi o yuzden zaten benim de.aklimda vardi. Doktorumada.guveniyorum acikcasi

Canim ben

Canim ben bugun gittim doktorumun yanina daha senin sislik inmedimi dedi sonra eliyle dokundu masaj yapti dediki yarin gel sana lokal anestezi yapcam icindeki odemi alıcam bosaltcam dedi zaten 10 15 dk surcek yatisa bile gerek yok dedi cok mutlu oldum ki zTen bende istiodum tekrar mudahele etmesini ben demeden kendi onerdi cok mutlu oldum
mervecim o ilaci adii nolur ogren benim icin olur mu lutfen senden haber bekliorum bende yaptrmak istiorum cnku

mervecim nasil gecti naptinn aklim sende sabahtan beri bide ilacin adini alabildnet de :-(
Canim bugun sabah lokal.anestezi aldim su an evde yatiyorum biraz bas donmem var ve burnumun diregi sizliyor iko tane agri kesici aldim. Doktor ilacla ilgili.bisey demedi ama zaten ödem ignesinide doktor yapiomus ama çokta etki etmiomus. Bugun doktorum yarim saat tuttu beni anestezide Allah a şükür cok ilgili bi doktorum var arkadaşım gibi. Iyice ödemi akitti burnumdan ve biraz daha torpuleme yaptı ama o lokal anestezide icim cok tuhaf oldu dişini mi.siktim o aletlerin sesleri.burnuma iyice girmesi beni benden aldi ama sonucun iyi olcagini dusundugum icin birazda ben istekli oldugum icin sabrettim . Sonra tekrar alciladi. Yarin yine cagirdi kontrol icin ve ptesi günde alci cikcakmis su an aynada bakiyorum o kasimin arasindako ödem kalinlik artok herneyse yok oldu cok mutluyum

Canisöyleun sabah lokal.anestezi aldim su an evde yatiyorum biraz bas donmem var ve burnumun diregi sizliyor iko tane agri kesici aldim. Doktor ilacla ilgili.bisey demedi ama zaten ödem ignesinide doktor yapiomus ama çokta etki etmiomus. Bugun doktorum yarim saat tuttu beni anestezide Allah a şükür cok ilgili bi doktorum var arkadaşım gibi. Iyice ödemi akitti burnumdan ve biraz daha torpuleme yaptı ama o lokal anestezide icim cok tuhaf oldu dişini mi.siktim o aletlerin sesleri.burnuma iyice girmesi beni benden aldi ama sonucun iyi olcagini dusundugum icin birazda ben istekli oldugum icin sabrettim . Sonra tekrar alciladi. Yarin yine cagirdi kontrol icin ve ptesi günde alci cikcakmis su an aynada bakiyorum o kasimin arasindako ödem kalinlik artok herneyse yok oldu cok mutluyum
Bide bana kalirsa.sende.doktorunla konus bence sikayetini soyle doktorunla konusmazsan olmaz canim anlat detdini doktoruna

Canim bugun sabah lokal.anestezi aldim su an evde yatiyorum biraz bas donmem var ve burnumun diregi sizliyor iko tane agri kesici aldim. Doktor ilacla ilgili.bisey demedi ama zaten ödem ignesinide doktor yapiomus ama çokta etki etmiomus. Bugun doktorum yarim saat tuttu beni anestezide Allah a şükür cok ilgili bi doktorum var arkadaşım gibi. Iyice ödemi akitti burnumdan ve biraz daha torpuleme yaptı ama o lokal anestezide icim cok tuhaf oldu dişini mi.siktim o aletlerin sesleri.burnuma iyice girmesi beni benden aldi ama sonucun iyi olcagini dusundugum icin birazda ben istekli oldugum icin sabrettim . Sonra tekrar alciladi. Yarin yine cagirdi kontrol icin ve ptesi günde alci cikcakmis su an aynada bakiyorum o kasimin arasindako ödem kalinlik artok herneyse yok oldu cok mutluyum
Geçmiş olsun canım. Atlattın kurtudun. Sevindim senin adına. Darısı benim başıma inşallah

vala canm beni kontrole bilr cagrmadi ben gittim 1. ayimda kavga etti benle benim etmem gerekioken 6 ay sonra git beni mahkemeye ver dedi hic iletisimimiz yok yani

Ben bugün 1. Ay kontrolüme gittim. Hala duruyormu senen o şişlik dedi. Masaj yaptı çok sert gözlerimden yaş geldi. Orası hala ödem 6 aya kadar gececek dedi. Bende ya geçmezse dedim 6 aydan sonra ufak birere kesi ve törpülemeyle hallederiz merak etme sen dedi. Çöküklük olması halinde işimiz zorlaşır şişliklerin çözümü kolay dedi. Ama umarım geçer ikinci bir operasyonu istemem sanırım.

Back
X