Alçı Sonrasi

bence dua edin oluşmuş bi burun kökünüz var benim oda yok sanki hiç kemik yok gibi sadece top gibi ucu var o bile kocaman :D önden zenci burnu gibi yada rihannanın dayak yemiş hali gibiyim :D

Eklentiler

• 13595867_10153826032414895_2040587537_n.webp
    13595867_10153826032414895_2040587537_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar bana yapılan işlemler şöyle ben sadece estetik amaçlı gittim ameliyatta deviasyon düzeltilmiş yani kıkırdak egriliği daha sonra sağ delikte nazal valv yani nefes yolu darmis sola göre o düzeltilmiş burun ucu estetiği yapılmış ve o burun sırtı kısmı kemikler düzeltilmiş baya şey yapıldı yani

Kızlar bana yapılan işlemler şöyle ben sadece estetik amaçlı gittim ameliyatta deviasyon düzeltilmiş yani kıkırdak egriliği daha sonra sağ delikte nazal valv yani nefes yolu darmis sola göre o düzeltilmiş burun ucu estetiği yapılmış ve o burun sırtı kısmı kemikler düzeltilmiş baya şey yapıldı yani
hmm pek anlamasamda sizinkilerii sağlık amaçlıda olmuş ,benimki direk estetik:yan kemiklerde daraltma,yan profilden kısalma,kanatlardan daraltma (hoş hala daraldıgına inanmıyorumda!) banada baya işlem yapıldı sanırım o yüzdenmi bu kadar şiş heryanı acaba diyorumda

bence dua edin oluşmuş bi burun kökünüz var benim oda yok sanki hiç kemik yok gibi sadece top gibi ucu var o bile kocaman :KK70: önden zenci burnu gibi yada rihannanın dayak yemiş hali gibiyim :KK70:

Kac gun sonrasi benim burum sirtim cok daraltilmis burnum ucuyla ayni hizada bence senin benimkine bin basar ayrica yuzune tatli durmus benimkide micheal jakson ve rihannanin karisik hali

hmm pek anlamasamda sizinkilerii sağlık amaçlıda olmuş ,benimki direk estetik:yan kemiklerde daraltma,yan profilden kısalma,kanatlardan daraltma (hoş hala daraldıgına inanmıyorumda!) banada baya işlem yapıldı sanırım o yüzdenmi bu kadar şiş heryanı acaba diyorumda
Tabiki canım örneğin sadece burun ucu estetiği yaptıranlarda neredeyse hiç komplikasyon görülmüyor morarma şişme vs ben sadece görüntüründen rahatsızdim ama doktor açınca ameliyatta burnu bu problemleri görmuş ve duzeltmis ameliyat kağıdında da yazıyor yapılan işlemler

evet baya sert ifade katıyormuş burun sna,şuan çok güzel olucaksın zaten öleymişin de kusursuz olucak
:super:
Evet niye somurtuyorsun diye soruyorlardi sürekli ve gerçekten yüzüme büyüktu sizde yasamissinizdir aynı şeyleri insanlar hiç düşünmeden yorum yapıp dalga geçiyorlardi filan

Evet niye somurtuyorsun diye soruyorlardi sürekli ve gerçekten yüzüme büyüktu sizde yasamissinizdir aynı şeyleri insanlar hiç düşünmeden yorum yapıp dalga geçiyorlardi filan
bazı insanlar bazen cok gerizekalı olabiliyor :) takmamak lazım,estetiğide kndim için yaptırdım valla birileri begensin diye değil kendini mutlu hissettikten spnra zaten gerisi boş :)

bazı insanlar bazen cok gerizekalı olabiliyor :) takmamak lazım,estetiğide kndim için yaptırdım valla birileri begensin diye değil kendini mutlu hissettikten spnra zaten gerisi boş :)
Bende tabiki kendim için yaptırdım ama insanlar gerçekten çok düşüncesiz yani karşısındaki insani ne duruma soktuklarinin farkında değiller:)

Back
X