- Konu Sahibi Cigeripesparayok
benim daha 5.günüm.unarım herkesin istediği gibi olur.kimse hayal kırıklığı yaşamasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sürdü düzelmesi? Sorgu memuru gibi soruyorum ama Kusura bakmayın yeniyim daha merak ediyorumevet düzeldi üst dişlerim hiç gozukmuyordu gülmeyi bırak rahat yemek bile yiyemiyordum :)
tamm yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorumKimi kalkıklıktan şikayetçi kimi kalkık olmayışından :) istersen sen de fotoğraf koy yorum yaparız dışardan bakarak
ideal gibi ama siz baya kalkık istemiştiniz herhalde? bnde sizin ki gibi istediğim halde baya kalkık olmuşEki Görüntüle 1855035 kızlar burum hiç kalkık degil ve ben burnumun düşüklüğünden şikayetciydim zaten![]()
düşmez herhalde ama ya doktor ona göre açısını ayarlamıştır? :S hoş o mantıkla ozaman benimkide düşmezzbu burnun bide biraz inip düştüğünü düşünün kızlarnasıl durur bilmiyorum . Gerçi alcım daha bugun çıktı ama ağlamaktan helak oldum
fotoğraf varsa yükler misinideal gibi ama siz baya kalkık istemiştiniz herhalde? bnde sizin ki gibi istediğim halde baya kalkık olmuşdoktor inicek diyor ama inanası gelmiyor insann nedense
çok kalkık olanların bikaç ay sonra hafif kalkık, hafif kalkık olanların da düz oluyormuş :)) iniyor yani merak etme tatlııımideal gibi ama siz baya kalkık istemiştiniz herhalde? bnde sizin ki gibi istediğim halde baya kalkık olmuşdoktor inicek diyor ama inanası gelmiyor insann nedense
vallahı cok guzel kaçıncı gunun bugun,çünkü ön tarafı hala şiş belli. Benim de güldüğümde düşüyordu o kadar kotuydu ki ben de az kalkık olsun istemiştim.halbuki sadece cok az dogal bi kalkıklık olabilir demiştim benimki biraz gülünce düştüğü için öyle olmasın yeni burnum diye amaaa.....![]()
yaaaa gerçekten miiiii ? insan inanamıyor cidden. inşallah öyle olurr yaaa çünkü alışamıyorum güzel falan diyolarda yok yaa fazla yapayyy,fare gibiyim yandançok kalkık olanların bikaç ay sonra hafif kalkık, hafif kalkık olanların da düz oluyormuş :)) iniyor yani merak etme tatlııım![]()
Benim burnum düz olcak bu açıklamaaya göre ağlamak istiyorumçok kalkık olanların bikaç ay sonra hafif kalkık, hafif kalkık olanların da düz oluyormuş :)) iniyor yani merak etme tatlııım![]()
benim de düz olacak tatlıım, düşük olmasın yeterki düz normal kiiBenim burnum düz olcak bu açıklamaaya göre ağlamak istiyorum![]()