Alçı Sonrasi

canıım burnun şiş olmasına rağmen çok güzel :dondurma: alçı çıkınca doğal olarak acaayip şiş oluyor, benim alçım da yeni çıktı. bantları da bugün doktorumun söylemesiyle çıkardım. gerçekten şiş ama geçeceğini biliyorum :KK55: doktorum şişliklerin yüzde 80 inin ilk ay, kalanının da 1 yıl içerisinde geçeceğini söyledi. gelip geçici şeyler için moral bozmaya değmez yahu :21: tabiki şişecek, ameliyat olduk sonuçta, moralini hiiiç bozma, çok güzel olacak çook :KK36:

13582326_1112917508769869_1205637120_o.webp kızlar burum hiç kalkık degil ve ben burnumun düşüklüğünden şikayetciydim zaten :(

halbuki sadece cok az dogal bi kalkıklık olabilir demiştim benimki biraz gülünce düştüğü için öyle olmasın yeni burnum diye amaaa..... :kızgın::kızgın:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 110
ideal gibi ama siz baya kalkık istemiştiniz herhalde? bnde sizin ki gibi istediğim halde baya kalkık olmuş :KK43: doktor inicek diyor ama inanası gelmiyor insann nedense
çok kalkık olanların bikaç ay sonra hafif kalkık, hafif kalkık olanların da düz oluyormuş :)) iniyor yani merak etme tatlııım :KK73:

halbuki sadece cok az dogal bi kalkıklık olabilir demiştim benimki biraz gülünce düştüğü için öyle olmasın yeni burnum diye amaaa..... :kızgın::kızgın:
vallahı cok guzel kaçıncı gunun bugun,çünkü ön tarafı hala şiş belli. Benim de güldüğümde düşüyordu o kadar kotuydu ki ben de az kalkık olsun istemiştim.

Back
X