Alçı Sonrasi

benim kesi yerinde var hatta ucları dışarda minil minik :( kendimi atıcak yoksa kesmem mi lazım bilemedim gerçi kesmeyede korkarım cok minikkiiiiii :/ 1.ay kontrolümde söylicem doktora inş alır

benim kesi yerinde var hatta ucları dışarda minil minik :KK43: kendimi atıcak yoksa kesmem mi lazım bilemedim gerçi kesmeyede korkarım cok minikkiiiiii :/ 1.ay kontrolümde söylicem doktora inş alır
Hala varsa eriyen dikiş kullanmıştır canım kendinin düşmesini bekleyeceksin:)

Bi kısmı eriyen dikiş bi kısmı normal öncekiler normal olduğu için alınıyor alçın çıktığında acı yok denecek kadar az oluyor. Benim içteki dikisler de krem sürerken kulak copuyle beraber geliyor artik

Bi kısmı eriyen dikiş bi kısmı normal öncekiler normal olduğu için alınıyor alçın çıktığında acı yok denecek kadar az oluyor. Benim içteki dikisler de krem sürerken kulak copuyle beraber geliyor artik
Evet icerdekiler eriyen dikiş tabiki onlar alınmıyor benimde temizlerken geliyor bazen

benim kesi yerinde var hatta ucları dışarda minil minik :KK43: kendimi atıcak yoksa kesmem mi lazım bilemedim gerçi kesmeyede korkarım cok minikkiiiiii :/ 1.ay kontrolümde söylicem doktora inş alır
Can'ım ben kapalı oldum ve aynı senin gibi minik minik uçları dışarıdaydı. 2. Hafta çıkardı ve ip naylonsu baya sert .eriyen erimeyen Nasıl ip oluyor bilmiyorum.alırken o kadar şiddetli Ağrı'm oldu ki gözümden yaş geldi .aldıktan sonra çok rahatladım ama daha çabuk iyileşti iç kısmı.yakın arkadaşımınki de açık ameliyattı içteki dikişi doktor sanırım unutmuş 1 ay sonra kendi tesadüfen çıkardı ve büyüktü.

kızlar bu arada yan yatmamamız gerekiyormuş en azından 2 ay boyunca, burnu yamulanlar olmuş okuduğum kadarıyla, biraz daha dişimizi sıkmamız gerekecek sanırım :(

Ay 1 haftadır sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı artık ya valla bıktım cuma günü alçı çıkacak doktora sorcam ne zaman yan yatabilirim diye

ya kızlar bana doktor ilk gün hastaneden çıkarken sadece yüz üstü yatma dedi.hep yan yatıyorum.bişey olmaz inşallah.

Back
X