alçıdan çıkan burun eğriyse sonra düzelmez mi??

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
298
43
İzmir
arkadaşlar,
bir çok yerde şöyle bir şey okudum '' burnunuz alçıdan çıktığında nasılsa sonradan şişsede yine de o şekline zamanla geri dönüyor''
bu doğru mu???
lütfen tecrübeli arkadaşlarımdan yaşadıklarını paylaşmasını istiyorum.
çok kötüyüm, alçım çıktığnda burnum bariz sağa doğru kaymıştı. çok üzüldüm ağlıyorum günlerdir. şu an bant yapışık pek belli olmuyor.,

bu geçer mi öyle mi kalır?
:(((((((((((

arkadaşlar,
bir çok yerde şöyle bir şey okudum '' burnunuz alçıdan çıktığında nasılsa sonradan şişsede yine de o şekline zamanla geri dönüyor''
bu doğru mu???
lütfen tecrübeli arkadaşlarımdan yaşadıklarını paylaşmasını istiyorum.
çok kötüyüm, alçım çıktığnda burnum bariz sağa doğru kaymıştı. çok üzüldüm ağlıyorum günlerdir. şu an bant yapışık pek belli olmuyor.,

bu geçer mi öyle mi kalır?
:(((((((((((

canım benimde kimse farketmiyordu ama ucu çok hafif sola kayıktı, altıncı ayıma dogru düzeldi.dert etme zamanla düzeliyor. ödemler düzenli dağılmadığından, bazı yerler daha şiş olduğundan yamukmuş gibi görünebiliyor. daha çok yeni:( sıkma canını..

Benimki duzelmedi ne yazik ki :( bir seneyi doldurdu. Ilk zamanlar siskikten dolayi daha egri duruyordu, simdi hala egri ama ilk zamanlardaki kadar degil. Masajla duzeltilebiliyormus fakat bana masaj verimedigi icin oyle kaldi :( umarim seninki duzelir

canım benimde kimse farketmiyordu ama ucu çok hafif sola kayıktı, altıncı ayıma dogru düzeldi.dert etme zamanla düzeliyor. ödemler düzenli dağılmadığından, bazı yerler daha şiş olduğundan yamukmuş gibi görünebiliyor. daha çok yeni:( sıkma canını..

canmm bnmde ucu sola dogru egrii duzelirmi yaa cok takiyorum bir ay oldu kimse soylemeden farketmiyor ama ben gorebiliyorum doktora sordum bir iki milim oynama olabilir normal dedi duzelir demedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canmm bnmde ucu sola dogru egrii duzelirmi yaa cok takiyorum bir ay oldu kimse soylemeden farketmiyor ama ben gorebiliyorum doktora sordum bir iki milim oynama olabilir normal dedi duzelir demedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şişliklerden kaynaklıysa düzelir canım sıkma canını.daha çok yeni bir ay olmuş. zamanla burun çok değişiyor ve güzelleşiyor.

Back
X