- 5 Ağustos 2017
- 38
- 1
- 36
- Konu Sahibi kelebeketkisi28
-
Aynısı bende de var böyle alçı izi çıkmış gibi mi duruyoAtelim yeni cikti suan bant var bantla belli olmuyo cokmesi aynadan bakinca ve dokununca hissediyorum ama resimde belli olmuyo
Bak benjm böyle sag tarafIz kizariklik degil bu. Cok belirgin bi cokme. Sislik olsa derimki gecer odem sonucta ama bu cokukluk cok mutsuzum. Sizinki nasil tam olarak nerde
Bak benjm böyle sag taraf
Ödem midir canım ya inşallah öyledir 1 ay olduCanim seninki odem gibi duruyo kacinci gunun?
Fotoğraf atar mısınız?
Fotoğraf atın
Diğer taraf daha şiş gibi sanki benim ama bilmiyroum ya çok korkuyorum ya cokuklukseIlk alcidan ciktigi hali nasildi? Bence suan odem gibi gorunuyo o tarafa dokununca sert mi peki. Bence sen hic kotu dusunme seninki odem gibi
Diğer taraf daha şiş gibi sanki benim ama bilmiyroum ya çok korkuyorum ya cokuklukse
Bakın kendi tecrübemi anlatayım ilk bandajlar çıktığında burnum ciddi orantısızdı. Takmayayım dedim ama sol taraf sert ve şiş iken sağ taraf çukur çökük gibiydi. Ben şoka girdim doktoruma fotoğraf attım ne olacak bu diye bana bastırarak masaj yap dedi. Yapmadım. Sonra ben sağ taraf çöktü diye ah vah ettim ağladım yıprandım. Başka doktora gittim çöktü mü diye. Sağlam dedi yine ikna olmadım. Sonra sağda nefesim kötüleşti iyice bunalıma girdim çökük diye. Sonra sabrettim 2. Ayı bitirdik şuan 3. Aya giriyorum sol taraf indi bu sefer sağ soldan daha ödemli ve şiş. Anladım ki çökük değil ödemliymiş. Şuan da baksanız sol çökmüş gibi durur. Sağ o kadar şiş ki nefesime bile etki ediyor. Tekrar diyorum ben sağı çökük sanıyordum.
Bu yüzden sabredin maydanoz suyu için ananas yiyin ben çok faydasını gördüm.
Benim de öyleydi eski konularıma bakın sizinle aynı sorun. Eve gideyim fotoğraf da atarım akşam.Cok tesekkur ederim :) doktorda odem dedi doktoruma oldukca guvenmeme ragmen o goruntuden sonra inanamadim doktoruma da. Benim resimde gormussunuzdur kemik kisminda bi cokukluk var resimde sag tarafta gorunuyo ama diger tarafa dokununca sert kemik yani orasi acaba doktorum bi taraftan fazla mi kemik aldi ondan mi cokuk diye dusunuyorum. Sert ise odemdir diyolar ama benimki cok sert kemik oldugunu dusunuyorum. Yazdiklariniz umutlandirdi tekrar cok tesekkur ederim insallah odemdir :)
Benim de öyleydi eski konularıma bakın sizinle aynı sorun. Eve gideyim fotoğraf da atarım akşam.
Merhaba kesinlikle ödem gibi görünüyor bende ne tarafa meyilli yatsam o tarafta ödem olurdu merak etmeyin düzene girecekTamam cok tesekkur ederim bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?