alcidan sonra yamuk burun

kelebeketkisi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
38
1
36
Suan atelim cikti ve burnumun sol orta kisminda bi cokukluk var. Lutfen bana yardimci olun bu gecicek mi gorunce tum dunyam basima yikildi resmen bildiginiz cokukluk var diger taraf normal arkadaslar lutfen yardimci olun bisey soyleyin bunu yasayan var mi ne yapcam ben

Cok kotu haldeyim bu burunla ne yapicam ben tekrar ameliyat suan benim icin imkansiz bisey okulum var zaten bu burunla ne yapicam lutfen bisey soyleyin

Atelim yeni cikti suan bant var bantla belli olmuyo cokmesi aynadan bakinca ve dokununca hissediyorum ama resimde belli olmuyo. Kemik kisimda bi cokme bu.

Son düzenleme:
Iz kizariklik degil bu. Cok belirgin bi cokme. Sislik olsa derimki gecer odem sonucta ama bu cokukluk cok mutsuzum. Sizinki nasil tam olarak nerde

Arkadaslar bahsettigim cokukluk boyle normalde solda ama resimde sagda sizce bu gecicek mi?

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-16-12-02-27.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 184
Bakın kendi tecrübemi anlatayım ilk bandajlar çıktığında burnum ciddi orantısızdı. Takmayayım dedim ama sol taraf sert ve şiş iken sağ taraf çukur çökük gibiydi. Ben şoka girdim doktoruma fotoğraf attım ne olacak bu diye bana bastırarak masaj yap dedi. Yapmadım. Sonra ben sağ taraf çöktü diye ah vah ettim ağladım yıprandım. Başka doktora gittim çöktü mü diye. Sağlam dedi yine ikna olmadım. Sonra sağda nefesim kötüleşti iyice bunalıma girdim çökük diye. Sonra sabrettim 2. Ayı bitirdik şuan 3. Aya giriyorum sol taraf indi bu sefer sağ soldan daha ödemli ve şiş. Anladım ki çökük değil ödemliymiş. Şuan da baksanız sol çökmüş gibi durur. Sağ o kadar şiş ki nefesime bile etki ediyor. Tekrar diyorum ben sağı çökük sanıyordum.
Bu yüzden sabredin maydanoz suyu için ananas yiyin ben çok faydasını gördüm.

Cok tesekkur ederim :) doktorda odem dedi doktoruma oldukca guvenmeme ragmen o goruntuden sonra inanamadim doktoruma da. Benim resimde gormussunuzdur kemik kisminda bi cokukluk var resimde sag tarafta gorunuyo ama diger tarafa dokununca sert kemik yani orasi acaba doktorum bi taraftan fazla mi kemik aldi ondan mi cokuk diye dusunuyorum. Sert ise odemdir diyolar ama benimki cok sert kemik oldugunu dusunuyorum. Yazdiklariniz umutlandirdi tekrar cok tesekkur ederim insallah odemdir :)

Benim de öyleydi eski konularıma bakın sizinle aynı sorun. Eve gideyim fotoğraf da atarım akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…