- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Melisagun08
-
hımm anladım canım hayırlısı sen bulmuşsun mutluluğu darısı başımıza ..benimde hiç umudum yok benden aama bilemem tabi.hayırlısı olsun.Allaha şükür cok daha iyisi yani eşim karsima cikti. Senin de karsina daha iyisi cikmayacagini bilemezsin.
Ben aldatılmadim ama değerimi bilmedi hakaretler tehditler her günü bana zehir etti. Başkasiyla nişanlanmis ve umrumda değil ona ne yaşatiyor değerini biliyor mu falan. Çünkü eşimle mutluyum o bana kötü günleri yaşatmasa eşim gibi biriyle evlenemezdim. Bazen yaşadigimiz kötü şeyler ve aldigimiz dersler sayesinde çok daha iyisine sahip olabiliyoruz ama insan tabi ki o zamanlar bunu düşünemiyor.
helal olsun be hislerime hitap ettinSaçma ve gereksiz şekilde aynı düşünce bende de var.Düşünmemeye çalışsam da,o herifin, hayatımın içine ettikten sonra, başkasıyla güllük gülistanlık bir hayata başlaması sinirlerimi bozar. Bok muyum ben, diye düşünüyor insan.
Nasil devam edecegi sana bagli. Gecmise takilip kalirsan hep ayni gider. Gecmisten ders alip onune bakarsan o gider baskasi gelir. Mutluluk senin elinde. Baskasina bagli degil. Sen mutlu olmak istersen olursun. Gidenler evet bir sure mutlu oluyor sonra onlar da dibe vuruyor. Ama bunlara takilma. Sen onune bak. Mutlu olmayi beklemek yerine, mutlu olmaya calis.ya biri bana açıklasın ya bu kadar üzenler hayallerimizin içine yapanlar nasıl mutlu olabiliyorlar Allahın çok sevdiği insanlar heralde ya ben bilmiyorum ya şu mübarek cuma günü her şeyin Hayırlısını versin Allahımda..şimdi çekenler hep çeker mi yoksa bir yerden sonra kaderi güzelleşen var mı ....sanki hep böyle gidicek gibi geliyor
Değil emin ol.Aldatıp gitti biliyorsunuz karaktersiz..
Başka kadınlara yar oluyorlar mı?bana göstermediği ilgiyi Sevgi'yi ona mı gösteriyor?bana çektirdiğini ona da çektiriyor mu? Pisliğini toplamaktan bıktım çöplerini Oray'a buraya atmasından ,konuşmayı bilmemesinden insanları kırmasından bıkmıştım da ama Adam olur mu ya diye bekleyişim de yok değildi..
Şimdi düşündüm de ona da aynı Mıdır???
Sanmıyorum ya karaktersiz yine aynı olur gün gelir yüzünü gösterir...oluyor bal gibi de başkasına yar oluyor
benim eski sevgili başkalarıyla gününü gün etmekte vallahi olansa bana oldu kimseye güvenmeyi bırak şuan ki sevgilimin burnundan getiriyorumSanmıyorum ya karaktersiz yine aynı olur gün gelir yüzünü gösterir...
O kişide birgün sıkılacak, naparsa yapsın sana güvenmiyorum kelimesini duyduğunda hisleri nefrete dönüşecek ne yazık ki. Kimse böyle bir ilişkiyi kaldırmak istemez.benim eski sevgili başkalarıyla gününü gün etmekte vallahi olansa bana oldu kimseye güvenmeyi bırak şuan ki sevgilimin burnundan getiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?