Aldatan Adam başkasına yar oluyor mu??

Oluyorlar. Önünüze, hayatınıza bakmanız yararınıza olur.

Saçma ve gereksiz şekilde aynı düşünce bende de var.Düşünmemeye çalışsam da,o herifin, hayatımın içine ettikten sonra, başkasıyla güllük gülistanlık bir hayata başlaması sinirlerimi bozar. Bok muyum ben, diye düşünüyor insan.

hımm anladım canım hayırlısı sen bulmuşsun mutluluğu darısı başımıza ..benimde hiç umudum yok benden aama bilemem tabi.hayırlısı olsun.

Sen cefasını çekersin başkası sefasını sürer. Başlarda kabullenemiyorsun ama zamanla ona da alışıyorsun. Sen iletişimi geç bundan sana yar olmaması emin ol daha hayırlı.

Yar olur, ona sana yaptığı öküzlükleri yapmaz, aynı değildir.. Maalesef..

Nasil devam edecegi sana bagli. Gecmise takilip kalirsan hep ayni gider. Gecmisten ders alip onune bakarsan o gider baskasi gelir. Mutluluk senin elinde. Baskasina bagli degil. Sen mutlu olmak istersen olursun. Gidenler evet bir sure mutlu oluyor sonra onlar da dibe vuruyor. Ama bunlara takilma. Sen onune bak. Mutlu olmayi beklemek yerine, mutlu olmaya calis.

Konu sahibi evlense de seninle gorusmek istiyorsa ya da baskasiyla beraberken seni de birakmiyorsa, bu seni yan cepte tuttugu icindir. Yedek kulubesinde bekletiyor seni. Bosver dusunme bile. Adamin hepten karakteri bozuk.

Ben karmaya inanıyorum ama aldatacak karaktersizlikte biriyse sizden sonrakini de aldatacaktir sanmam mutlu olsunlar kor kutuk asik olsun. Çünkü aşk kotu ruhlara degil naif ruhlara uğrar. Cogumuz aldatilmisizdir dunyanin sonu degil gecip gidiyor her sey gibi su saatten sonra ne olursa olsun isterse cok mutlu olsun gecip gitmis gecmiste birakin icinizde nefret bile kalmasin.

Değil emin ol.

benim eski sevgili başkalarıyla gününü gün etmekte vallahi olansa bana oldu kimseye güvenmeyi bırak şuan ki sevgilimin burnundan getiriyorum
O kişide birgün sıkılacak, naparsa yapsın sana güvenmiyorum kelimesini duyduğunda hisleri nefrete dönüşecek ne yazık ki. Kimse böyle bir ilişkiyi kaldırmak istemez.

oluyor malesef ya ilk başlarda kafaya çok takıyorsun sonra sende kendi yoluna bakıyorsun.
bende öyle olmuştu :)

Olmasın kac kez aldatmış hemde İlahi adalet istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…