- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Uzunca bir zaman geçmiş anlaşılan... Bu ilişkide Ayşe bir şeyler kaybetmiş olabilir mi?arkadaşımın bu kadar sürede bu olayı hala rafa kaldirmaması garip değil mi ?
ben olsam ne emele ne ayşeye yoluma bakarım
iki tarafta diğer tarafı kötüleyeceği için belli bi müddet görüşmesen senin hayrına
bence ayseyı hayatından cıkar emelle devam et ayse cok kıskanc ve karaktersız bırı gıbı geldı bana
emele gelınce evet yptıgı belkı dogru degıl ama erkek arkadaısndan artık hoslanmıosa ve baskasından hoslanıosa ayrılmaları en dogrusu ben ortada bı aldatma görmedım
Uzunca bir zaman geçmiş anlaşılan... Bu ilişkide Ayşe bir şeyler kaybetmiş olabilir mi?
Bahsettiğim Emel' in arkadaşlığı değil tabi... :)
aklıma su da geldı bence emele yenı teklıf eden cocuktan hıslanıyor olabılır mı ayse bu kadar kabulllenememe ve hakaret başka turlu acıklayamadım ben mesela sen kendını dusun sen bu duruma ne kadar takıldın ayse ne kadar takıldıherkes aysenin tepkisini anormal buluyor yani anlattığım çoğu arkadaş
Olan olmuş nefretini kusmuş. Peki, tamam. Uzatmanın manası ne? İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.başka bir mevzu olduğunu düşünüyor insan değil mi ?
aklıma su da geldı bence emele yenı teklıf eden cocuktan hıslanıyor olabılır mı ayse bu kadar kabulllenememe ve hakaret başka turlu acıklayamadım ben mesela sen kendını dusun sen bu duruma ne kadar takıldın ayse ne kadar takıldı
Olan olmuş nefretini kusmuş. Peki, tamam. Uzatmanın manası ne? İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.
ona bu konuyu aşamadığını söylediğim zaman da kabul etmiyorBu surekli laf sokan arkadaşa noluyor anlamadim kendi sevgilisi sanki bu ne biçim yara gocundukca gocunuyor.
Kimseyle arkadasligini bitirmek zorunda degilsin
Bir daha sana oyle cumleler kurduğunda duzgun bir sekilde uyar Bence
Ayse ahlak bekcisi mi? Bu ne hirs bu ne kin? Bayaga kiskanmis sanki.
Sen de arkadasimsin o da, artik kimsenin arkasindan konusuldugunu duymak istemiyorum de. Etik kaygilari varsa,dedikodu ve insan kinamak hangi kitapta okeymis?
OLAMAZ MI PSIKOLOJIDE YANSITMA MI NE BI SAVUNMA MEKANIZMASI VAR KENDI DUSUNDUGU YANLIŞ SEYI KABULLENEMEYIP BASLKALARINDA ELEŞTIRMEya bu ihtimali düşündüm ama aysenin de sevgilisi var
OLAMAZ MI PSIKOLOJIDE YANSITMA MI NE BI SAVUNMA MEKANIZMASI VAR KENDI DUSUNDUGU YANLIŞ SEYI KABULLENEMEYIP BASLKALARINDA ELEŞTIRME
kızda cıııdı anlamda sıkıntı var mesela benım de okulda 3 grubuz benım grup dort kısı sınıf gurubu 7 kısı dıger gurup 4 kısı bı kız var aramızda karsı grupta benım hıc sevmedıh-gım hatta nefret ettıgım bıle denebılır onunla çok samımı ben bunu hıc dert etmedım onu o kız hakkında etkılemeye de çalışsmadım kendı bılır dedım bence normal olanı da budurya ben taniyamamışim ya da değişmiş cidden gözleri bile farklı bakıyor bu olaydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?