• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

Oha ne geniş mideler kafalar,konya ovası genişliğinde

Ama gerçek şu ki sen gorusmezsen görüşme ama diğerlerinin tavrı seni ilgilendirmez.
Zaten digerlerinin tavrina takilmiyorum. bana ay iyi anladin samimi olun. saygisizlik yapiyo napcan biz cocuklar icin susuyoruz diyo. tepesine daha cok cikariyo haberi yok.

sizi burda tek ilgilendiren sey size onunla gorus gidin gelin denmesi , bunu istemiyorsaniz kimsenin size soz soylemeye hakki da yok.
geri kalani kimseyi ilgilendirmez.
pekte inandici gelmedi ama neyse.

Selam arkadaslar. akillara zarar bi durumla karsi karsiyayim. direkt konuya gireyim. eltim kaynimi cok yakin bi arkadasiyla aldatti. Adamla aylarca mesajlasmis beraber olmus ustelik ailecek gorusulurken. kocasiyla ayni ortamda adamla bakismalar vs. neyse kv lerde mmutaassipar sozde. 2 de cocuk var. kaynim affetti. hatta oyle bi affetmek ki kv kp ayagina gidip ozur dileyip geri getirdiler. simdide bana ay ara ilgilen abla kardes olun. ne kardes olucam o arsizla. ustelik millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu. sinirdem oluyorum. bana birisi iltifat ediyo ay iki gelinimde oyle ay oda boyle. diceksiniz ki belki yanindayken yapiyodur yalnizken de ayni onun oldugu ortamda da ayni. hatta olmadigi ortamda bildigin onu aniyo keske olsa dimi flan diye. artık hic birini gormek istemiyorum. o kadar zit belledim. boyle bi ask olamaz. bana aklinca onu saydiricak. ben yine hic birine bir gunden bir gune saygisizlik etmedim esim de takdir eder hep.ayrica eltimde herkese karsi bi laf sokma tersleme vs mevcut. kv herkesi elestiren biri bu arada acik giyiniyosun vs. simdi bu olaydan sonra cenesi bu konuda kapandi. cok uzun oldu kusura bakmayin ben napiyim bunlara kizlar.(bu arada usulunce her konuda cvbimi veriyorum asla kendimi ezdirmem lafimi esirgemem saygi cercevesinde)

"ustelik millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu"
bu nasıl sözler en az eltinizin yaptığını iddaa ettiğiniz kadar edepsiz ağır ithamlar eltinizi gözünüzle gördünüzmü sizi açıklığınızla eleştirenler gibi sizde tüm tesettürlü kadınlara genelleme yapmışsınız. Ne farkınız kaldı kv den. Kabul eden kaynınız ve kv kp sizede eşinizin hatrına saygı duymak düşer onaylamak zorunda değilsiniz. !

gozunuzle mi gordunuz aldattigini mesajlarinin icerigini biliyor musunuz belki oyle degildir haa ne dersin
Kendisi bizzat anlatip itiraf etti. hat da eşinin ustuneydi dokuman cikarmak cok kolay oldu mahkemelik oldular sonra dava geri ceklildi. ustelik kocasi evde yokken eve aldigi icin adamcagiz eve gelince yatak odasina sinen kokuyu bile duymus kaynima itiraf etmis. ustelik beraber oldugu adamin da karisi adami bosadi.

Kendisi bizzat anlatip itiraf etti. hat da eşinin ustuneydi dokuman cikarmak cok kolay oldu mahkemelik oldular sonra dava geri ceklildi. ustelik kocasi evde yokken eve aldigi icin adamcagiz eve gelince yatak odasina sinen kokuyu bile duymus kaynima itiraf etmis. ustelik beraber oldugu adamin da karisi adami bosadi.
elinizde sadece hat uzerinden mesajlar var bir de duyulan koku var kadinin itiraf ettigini hic sanmam

Saçmalık. Bi insan beraber olmaya gidecek kadar olan bi aldatmayi nasıl kabul eder. Ya da oğluna bunu yapanı nasıl affeder. Doğru her başörtü takan ahlaklı olucak ya da her başı açık olan ahlaksız olucak diye bi kaide yok. Kalpte yoksa bişeyler zaten anlamı yok

"ustelik millete ahkam kesmek bunlarda acikliga laf etmek bunlarda. artik kafalari kapali ya o kurtariyo bu durumu"
bu nasıl sözler en az eltinizin yaptığını iddaa ettiğiniz kadar edepsiz ağır ithamlar eltinizi gözünüzle gördünüzmü sizi açıklığınızla eleştirenler gibi sizde tüm tesettürlü kadınlara genelleme yapmışsınız. Ne farkınız kaldı kv den. Kabul eden kaynınız ve kv kp sizede eşinizin hatrına saygı duymak düşer onaylamak zorunda değilsiniz. !
ben bu kadinin soyledigi seyleri hic inanmiyorum

Back
X