• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan elti, baş üstüne konan elti!!!

Saçmalık. Bi insan beraber olmaya gidecek kadar olan bi aldatmayi nasıl kabul eder. Ya da oğluna bunu yapanı nasıl affeder. Doğru her başörtü takan ahlaklı olucak ya da her başı açık olan ahlaksız olucak diye bi kaide yok. Kalpte yoksa bişeyler zaten anlamı yok
Gayette oluyo ve oldu olmasa boyle bi konu acilir mi. ben danismak icin bu konuyu kk ya uye oldum. gerci siz de haklisiniz biz de ailecek konu komsu hala inanamiyoruz.

aciksin ama bir kadinin biriyle mesajladmasini aldatmaya vardiracak kadar bagnaz ve yobazsin

Gözünle gördüğün şeyleri bile ağzına anma demişler siz ne kadar emin konuşuyorsunuz. Belki kocası karısını adamlara peşkeş çekmiştir, çok var böyle. Ondan bir şey diyemiyorlardır. Bilemezseniz. Neyin ne olduğunu gözünüzle görmeden bilemezsiniz.

Belkide aldatmış olduğuna inanmıyorlar böyle bir ahlaksızlık yapacağına ihtimal bile vermiyorlar yoksa neden derim yani böyle birşey hazmedilmesi zor ama kapalılar yapmaz diye birşey Yok benim bi arkadaşımda kapalı hiç ummazdım neler neler yapmış arayı açtım hemen çünkü en yakın arkadaşının eşi ile birlikteymiş var yani böyle iğrenç insanlar fazla muhatap olmamak lazım

Nasil kiskanclik anlamadim? neye kiskanclik.

Eltini belki de affedilmesini kiskaniyorsun çok belli.

aciksin ama bir kadinin biriyle mesajladmasini aldatmaya vardiracak kadar bagnaz ve yobazsin

Bu üye bir tek beni mi rahatsız ediyor? Sanki konuda bahsi geçen elti kendisi gibi konu sahibine aşırı saldirmiyor mu? Şaşıran bi ben miyim?

Burayı çok ciddiye alıp ne kadar da keskin yorumlarda bulunuyorsunuz. Fake yada değil tutumunuz biraz gereksiz. %99 iftira gibi bir ihtimal vermek falan.
kadina acidim ve sinirlendim biliyorum ki kiskanclik insana neler yaptirir insaallah boyle birileriyle karsilasmazsiniz soz konusu namus ve bir yuva

Siz olayları çok yanlış anlamışsınızdır. Gözünüzle görüp her şeye dahil mi oldunuz, insanların evinin içini, mesajını aldatmasını nasıl bu kadar iyi biliyorsunuz? Bunlarda sizi ilgilendiren ne? Sizdeki bilindik elti kıskançlığı, başka bir şey değil. Elti böyle tü kaka ama el üstünde nasıl tutulur siz gibi namuslu gelin dururken... pes. Kendi işinize bakın, elalemin derdi sizi germesin bu kadar.

Size ne gerçekten...arkadaslarin da dedigi gibi alan razi veren razi..kocasi bile affetmis olduguna gore belki kusur kendisinde...demek ki karisinin kendisini aldatmasini kabul edecek kadar buyuk bi kusuru var kendince... Ayrica ciddi kiskancsiniz...

Fake de degil iftira da bildiginiz tum ilce bu konuyu biliyo. kafadan sacma sapan bi senaryo yazip burda ne kendi vaktimi harcarim ne de baskalarinin vaktini calarim. ayrica burda eltimin bunu yapacagina inanmayip gidip soranlar var evet asik oldum yaptim evlencem onunla ayrilicam dedigi cok insan var. kaldi ki kaynim da itiraf etmese erkeklik gururunu ayaklar altina alip neden boyle bisey soylesin. butun aile ayaga kalktı. herkes biliyo. iftira diye bisey yok itiraf var.

Siz olayları çok yanlış anlamışsınızdır. Gözünüzle görüp her şeye dahil mi oldunuz, insanların evinin içini, mesajını aldatmasını nasıl bu kadar iyi biliyorsunuz? Bunlarda sizi ilgilendiren ne? Sizdeki bilindik elti kıskançlığı, başka bir şey değil. Elti böyle tü kaka ama el üstünde nasıl tutulur siz gibi namuslu gelin dururken... pes. Kendi işinize bakın, elalemin derdi sizi germesin bu kadar.
aynen kuduruyor kiskancligindan oysa ortada bir yuva ve onun gibi bir kadin var

kadina acidim ve sinirlendim biliyorum ki kiskanclik insana neler yaptirir insaallah boyle birileriyle karsilasmazsiniz soz konusu namus ve bir yuva
Tabiki kıskançlık ve iftira da olabilir. Bişeyleri sindiremediği belli. Ben sadece sizin çok net konuşmanıza şaşırdım.

Fake de degil iftira da bildiginiz tum ilce bu konuyu biliyo. kafadan sacma sapan bi senaryo yazip burda ne kendi vaktimi harcarim ne de baskalarinin vaktini calarim. ayrica burda eltimin bunu yapacagina inanmayip gidip soranlar var evet asik oldum yaptim evlencem onunla ayrilicam dedigi cok insan var. kaldi ki kaynim da itiraf etmese erkeklik gururunu ayaklar altina alip neden boyle bisey soylesin. butun aile ayaga kalktı. herkes biliyo. iftira diye bisey yok itiraf var.
sayenizde birakin ilceyi tum turkiye ogrenir kucuk yerlerin kucuk insanlari

ben bu kadinin soyledigi seyleri hic inanmiyorum
Ben sizin mantığı hiç anlamadım, ben bundan 5 sene önce şöyle bir olaya rast geldim, bir gelin görümcesinin kocasıyla birlikte oluyormuş sonra adam gelini alıp kaçtı; ama oğlanın ailesi gidip gelini geri getirdi. Niye illa iftira ya da fake diyorsunuz ki böyle olaylar da oluyor, kimse getirmez geri diye bir şey yok.

Son düzenleme:
Back
X